Jump to content

kristo1979

Kasutajad
  • Sisu loend

    43
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik kristo1979 postitused

  1. Massilisajad

    Seni parim mis kasutanud olen on serious mass. Eks vahet pole milline, oleneb kogusest, mis sisse ajad. Abi on siis, kui pole aega süüa ja korralikult süüa teha endale või osta. Isiklikult kasutasin seni, kuni olin alakaalus ja väheke ka norm kaalust peale, aga peale seda hakkas kõhule pekk ilmnema ja lõpetasin ära. Ehk siis oleneb olukorrast, kui oled kõrsik, siis aitab kindlasti, aga põhirõhk pane jah söögile ja sellele, millist sööki sööd...
  2. Ega mis sellisest lihasest pole löömisel mitte vähimatki tolku. Teine oli samasugune töll lihtsalt. Vähe teravam vend lööks ühe löögiga nokki selle lihamäe. Isegi bob sappi on suht rõve vaadata. Kulturist jäägu omade liistude juurde, see on selge, et kulturistid lüüa ei oska suurt midagi. Isegi kui jagab vähe tehnikat, siis see lihasmass on liiga suur tavaliselt selleks ja on kohmakas. Löögitrenn on väheke teistsugune siiski ja teistele meestele.
  3. irw, no mma-sse pole sellisel vennal asja. Löögioskused on null ja ega sellise kehaga saagi paremini väga. Aga jah, suht haige poiss, sama haige nagu mõni anorektik või buliimik.
  4. Dwayne "the rock" Johnson

    väitma
  5. Dwayne "the rock" Johnson

    Asi pole selles, eks kadedusel on alati elus oma roll. Ei ole ka spetsialist, aga sellistest asjadest saab siiski aru ja ma ise rääkisin konkreetselt sellest rockist, millest ka antud teema. Millegipärast on neid, kes tulevad väidma ja õigustama steroidikasutajaid sama palju Väga palju usuvad siiani ka, et paljud eesti tippkulturistid pole kunagi midagi systinud ja kasvavad ainult kohupiima ja kanarinnaku peal Eks jah, igayks näeb nii nagu võimeline.
  6. Dwayne "the rock" Johnson

    Sorry, aga sa oled väheke rumal, kui arvad, et ta ilma steroidideta selle lihase saanud on. Ei soovi sind solvata, aga lihtsalt, kui ei saa isegi sellisest asjast aru, siis peab midagi pööningul loksuma...
  7. Dwayne "the rock" Johnson

    tiim = hea steroidi kombo ja söök. muud mitte midagi, trenn ka muidugi
  8. Kyäni

    Kindlasti ei tasu kyäni teaduslikke uuringuid lugeda kyäni poolt valmistatud lehelt. Paku millise suunitlusega need uuringud on ja kui tõesed Pole neis toodetes midagi erilist, igasugu kyänisid ja muud samalaadset on olnud mitmeid ja tuleb ka edaspidi mitmeid. Kui uuringuid otsida, siis tasub seda teha neutraalsel pinnal, mitte kyäni lehtedelt.
  9. Parim massilisaja

    need, kellel tuleb raskelt kaal ja ei jõua, ega ole aega pugida nii palju tavatoitu sisse, neile on ideaalne massilisaja toidulisandina. kasutan ka isegi ja olen edukalt kasvanud ja sugugi mitte pekki ainult. Seni on parim olnud serious mass, mida kasutanud. Tuleb mühinal. Kindlasti jah mitte lihast ainult, arvestades palju lihast on hea dieedi ja raske treeninguga võimalik kasvatada üldse, aga samas olen rahul välimusega ja rasva proportsioon on pidevalt sama. Toit on kindlasti jah parim variant, aga korraliku toitumise jaoks peab olema aega ja pühendumist. Kui ikka töökoht ei võimalda ja õhtul tahad puhata, mitte homset toitu kokata, siis peab mujalt abi juurde võtma. Ei maksa soovitustes enda seisukohast nii väga lähtuda !
  10. taimne valk vs loomne valk

    geneetiliselt muundatud on halb jah, aga muul viisil ilmselt mitte nii väga, ei maksa muidugi liialdada.
  11. taimne valk vs loomne valk

    http://www.veganhealth.org/articles/soy_harm#bc siit võid jällegi lugeda, et ei ole midagi sel sojal häda, nii et võta näpust.
  12. taimne valk vs loomne valk

    alanbastard, googelda ja näed päris palju suuri jurakaid veganeid, su argument ei pea paika. pane teinekord allikaid ka, kuskohast su jutt pärineb, muidu pole nagu suurt pointi asjal. ja gmaster äkki räägid ka lähemalt soja kahjulikkusest ja lisad samuti mõne asjaliku lingi, oleks ka huvi asja kohta teada saada lähemalt. hetkel ostsin prooviks riisi proteiini näiteks
  13. Kommentaare kavale

    ma teen 4 seeriat hor pingil kangiga, 3 seeriat smithil kaldega, 3 seeriat hantlitega lendamist kaldega ja 3 seeriat liblikat trenazööril, kaal 85kg ja rinnalt rekord 145. mulle vähemalt selline rutiin toimib ja progress on pidev. sõnaga, ma lisaksin jah mingi liblika või lendamise sinna juurde.
  14. Lollid vead jõusaalis

    http://en.wikipedia.org/wiki/Implicit_memory jutt käib sellest mälust !!!
  15. Rinnalt läheb vähe

    igal omad eelised, 2 kuud on nii väike aeg, küll aja jooksul läheb rind ka tugevamaks.
  16. Jõusaalikava Taipoksi Kõrvale

    selline jõusaalikava ja taipoks ei sobi hästi kokku, ma arvan. Oleneb muidugi mida soovid, kui poksi teed vaid harrastusena, siis pole suurt vahet. Aga kui tahad taipoksis maksimaalselt areneda, siis selline kava ei ole ilmselt hea, peaksid vähe mugandama. Jorx oskab kindlasti paremaid soovitusi anda sulle siit, kui keegi teine. Aga selline tavaline kulturistikava ja taipoksi intensiivne trenn hakkavad üksteist segama, pead valima, kumb on olulisem ja selle järgi kavandama oma tegemised. Pluss jah, kui kasvada tahad, siis eelkõige pead rohkem sööma...
  17. FAST Muscle Challenge

    irw, pane mentula sarnane kuhugi midagi promoma ja kari jookseb pimesi järele. kogu selle pasa mõte on neid uute uhkete nimedega toodete pähe määrimine, muud midagi. sellest ka ühised toitumissoovitused. vaevalt seal toodeteski midagi uut on, peale nimede...
  18. päevane energiakulu

    küsimus siis selline, netis on väga palju kalkulaatoreid, et päevast energiakulu arvestada, aga tulemused varieeruvad +- 500kal vähemalt. kas keegi oskab öelda või anda mingi lingi, mis peaks arvutama suht täpselt ? või oskab keegi ise mulle välja arvestada, palju mu päevane kaloraaz on, et kaalu hoida. vanus 32, m, 177cm, 84kg. 5 päeva nädalas tööl, torutöö, mitte väga füüsiline, 4-5x nädalas jõusaali, alati pigistan viimase välja trennis. muul ajal suht puhkereziim, tv jne. olen saanud tulemusi 2400-3400 kalorit, kuid mille järgi siis otsustada, milline on õige :S ette tänades.
  19. päevane energiakulu

    selle valemiga tuli 1859, see peaks olema siis bav jah ? bavi ma olen saanud igalpool sama suht, aga just see koefitsent on minu arust varieeruv erinevatel lehtedel. yhel öeldakse, et korruta 1.4 , teisel on sama aktiivsuse juures koefitsent 1.7-18, seda just tahakski tegelikult teada, palju see koefitsent reaalselt oleks siis minu aktiivsuse puhul.
  20. warrior oli küll täiesti lastefilm... ja ära never back downi või undisputedi järgi nüüd kindlasti poksimist õpi
  21. Kreatiin

    OK, ma lihtsalt tahtsin midagi vahelduseks proovida teist. monohüdraati on nagu aastaid söödud juba. Ma ilmselt ostan selle xplode-i ja proovin, ma arvan, et sellelt võiks väheke rohkem oodata, kui krealkalyn-ilt. aga eks ma annan teada, kuidas mõjus.
  22. Kreatiin

    tere ei hakka eraldi teemat tegema. ostsin eile kre-alkalyni kapsleid. täna aga vaatasin, et oleks võind osta prooviks olimpi creatine xplode, kus siis väidetavalt 6 erinevat kreatiinivormi sees. oleks sellel üldse pointi ? on keegi antud tooteid kasutanud ? ja kui ma ostakski selle xplode, kas on mõtet alkalyne lisaks võtta, või aint emba kumba ?
  23. Triitsepsi massi kasvatamine

    kaua reaalselt treenima peab, et selliseid lihtsamaid asju jõuaks teha, nagu lõuatõmbest üles püsti lükata ?
  24. Massilisajad

    sa võid panna siia näiteks ka oma toitumiskava päevase, nii enamvähem. et saaks vähe aimu palju ja mida sööd, siis osatakse ka paremat nõu anda.
×