Renxu
Kasutajad-
Content count
102 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by Renxu
-
Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo
Renxu replied to UmbIsik's topic in Jõumehed
14 aastaselt 125 kilo? mis krdi imeloomaga tegu on... ma arvan et keskmine 14 aastane ei suru pooltki seda -
inimesel on roided mitte ribid
-
maitse üle ei vaielda aga enivei kas pitsapõhi tulebki nii lihtsalt et kookoshelbed ja munad kokku segada?
-
Kuidas sooritada järgmist harjutust - õlatagaosale hantlitega lendamine ettekallutatult?
Renxu replied to whitesox's topic in Algajad
muidu mis harjutused veel just õla tagaosale on? -
sisuliselt kui süüa iga päev palju heeringat jms kus on palju kreatiini, siis saad dopingusüüdistuse?
-
BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu - kommentaarid&kriitika
Renxu replied to joker's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
on lootust et kunagi tuleb siia üles ka normaalse kvaliga ? -
BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu - kommentaarid&kriitika
Renxu replied to joker's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
jube kehva kvaliteediga on siin lehel üleval ainult -
shokolaad pole uus ju.. uus on shokolaad-piparmünt,ananass ja karamell
-
Oskab keegi kommenteerida neid ? Milline kõige parem on või üldse mis hea on
-
kas saaremaal miskit jõusaali pole ,kus oleksid treenerid ,kes sind äkki aidata oskaksid või spordiarsti.. päris täpselt su konditsiooni ei oska ju siin läbi neti hinnata
-
Tekkis huvi ,et kas enda pikkus ja raskus mängivad ka rolli kükkides kangil oleva raskusega? Kui ma olen 185 cm pikk ja kaalun 75 kg siis kas 170cm ja 60kgisena suudaks ma rohkem kangile panna?
-
aga üldiselt.. kas muidu toidukordade vahel piisab mõnikord ka 2st tunnist? mõnikord läheb kõht nagu kiiremini tühjaks.. ja kuna aega pole alati ja on valida kas süüa 2 või 5 tunni pärast siis eelistaks kahte ,aga kas piisab 2st tunnist
-
Kui präast trenni kohe võtta valgusheik ,siis mis aja pärast jälle jõuab keha valku omastada... et mul nagu kipub pärast trenni kohe kõht tühjaks minema ja sheigist ja banaanist ei jätku kindlasti. Et kas tund on liiga lühike aeg?
-
Kuidas muna ja piimatoodete koos tarbimisega on? ja kui süüa tuunikala võileiva kõrvale ka singivõileiba ?
-
ei teoorias ma saan aru ,et suuremana oled sa võimeline tõstma rohkem.. aga kui niimoodi suht nullist võtta.. algaja tasemel ma mõtlen ,siis kas pikemal ja raskemal pole veidike keerukam kükki teha kui lühemal ja kergemal?
-
kartuli kõrvale kapsast ja nuudlite kõrvale kurki
-
ongi kohe nii hull ,et kui võtad paki kodujuustu ja ampsu sinki siis on kõik kodujuustu valk tühja läinud? piim ja muna lähevad koos?
-
minuga oli siuke asi suitsetades ,et läksin bussipeatusesse.. vaatasin ,et 35minutit bussini aega ja mõtlesin et teeks suitsu... proovisin kuidas ma proovisin... tuult ka ei olnud... aga välgumihkel ei töötanud... minutike üritasin seda suitsu p6lema saada ja buss tuli 3-4 min varem.. pärast bussisõitu töötas tuli jälle väga ilusti.. müstika
-
Nagu ma olen aru saanud , siis on olemas mingi kliendikaart ja mind huvitaks ,et kuidas seda teha... mida sellega soodsamalt saab ning kas selle tegemine maksab ka midagi? Ei leia nagu foorumist selle kohta infot
-
"Külastajate küsimused" alamfoorum minema?
Renxu replied to Alexander Andrusenko's topic in Fitness.ee
tõesti.. igaüks kellel vähegi vaja suudab end ära registreerida.. seega poolt -
185cm/72kg/18a Eesmärk siis lihasmassi juurde saada.2x nädalas käin bodypumpis, 2-3x tavalises jõusaalis + veel spinningus 1-2 korda ning pilateses ka üks-kaks korda kuus. kell 7.00 Taldrikutäis Nesquiki helbeid 300ml piimaga umbes./Neljavilja puder + piim kõrvale Pakk(100-120g) sea/veise/kanasinki 2-3l võileival Kruusitäis kohvi Actimel 9.30 Koolis Pakk lahjat kohupiimakreemi (Alma vms , mingi 150g) Sisaldab 7,3g valku 100g kohta. 12.00 Pakk murakamoosiga kodujuustu + õun 15.00 150-200g praetud kanafileed koos, viilutatud tomati ja paki kiirnuudlitega 18.00 3 muna + jälle pakk kohupiimakreemi 21.00 peale trenni - Hera80 shake + mingi puuvili Kui õhtul veel isu ,siis kodujuustu, singiga,tuunikalaga vms võileiba või siis mingi ema võ isa poolt valmistatud roog(mingid ühepajaroad,singiga makaronid,sealiha,liharullid,kotletid.Neid söön just nagu tühja kõhu tundest ülesaamiseks.Puuvilju ja magusat tarbin ka vahel rohkem.Neid nii korrapäraselt ei tarbi.. et kui isu õuna või mandarini järele siis ikka võtan.Umbes nii see mul välja näeb.. kellaajad on muidugi varieeruvad.Mõnikord ka mingi 17 ajal trenni.Mida parandada soovitate jne? Võin öelda ,et tegelt sellise söömisega on mul juurde paari kuuga tulnud 3-4 kilo.Suvel kaalusin sinna 66-67kg kanti.Trenn oli siis lünklikum ka.Nüüd 3 kuud normaalselt käinud trennis ja söönud ja tulnud juurde kilosid ikka.Võimalus on muidugi et kava on kehv ,aga lihtsalt vanusest tingituna tuli kaalu juurde...
-
no rasvaprotsent on mingi 9% kandis, mujal nagu pole rasva ,aga kõhul tõesti seda on... ei oska sellest ka kuidagi lahti saada, samas 9 protsenti on üsna väike.. seega vb lihtsalt teen kõhutrenni valesti
-
kui keegi uusi maitseid proovib ,siis võiks kommenteerida ka
-
aga üldiselt kuidas selle higistamisega on? on see hea või halb kui peale rasket trenni särk läbimärg on? milleks kasulik, kahjulik? joon trenni ajal poolteist liitrit vett ära... enamasti lasen läbi brita endale seda vett ja valan pudelisse? peaks hakkama poevett mineraalidega ostma?
-
No olen 18 aastane ja jõusaaliga olen tegelenud mõned aastad... aga noh nagu enamus noortel ,siis vahelduva eduga.. praegu siis ligi pool aastat suutnud korralikkult trenni teha.. käin bodypumbis 2x nädalas ja 2x(harva 3) niisama jõusaalis + spinninguid ja pilateseid tuleb ka ette.Praegu tarbin Hera80t ja seda olen juba pool aastat tarbinud.Ning tekkis huvi kas tegemist on minu jaoks parima valgulisandiga? Kas just see vadakuvalk peaks olema mulle kõige tähtsam? Tippsportlaseks ei pürgi ,aga lihasmassi tahan juurde..Hera ja muidu toitumise abil on nagu paar kilo tulnud juurde...