Jump to content

Creek

Kasutajad
  • Sisu loend

    512
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Creek postitused

  1. Fitnessi naised- parimad pildid!

    Muidu väga ilusad naised, aga tõesti veidike liialt palju lihast. Kuid tõesti offseasonil on nad kindlasti palju rohkem minu nais ideaali moodi.
  2. kuidas mõjub

    Valgul ja valgul on vahe. Kui pidevalt süüa üht tüüpi valke, siis jääb kehal saamata kõik muud vajalikud valgud. Selle tulemusena areng peagi peatub. Samuti on tarvis erinevaid süsivesikuid ja rasvu.
  3. Isiklikust kogemusest võin öelda, kui ma kord pea terve kuu pikemast aeroobsesttrennist viilisin (v.a soojenduseks lühike sõudmine ja harv lühiajaline rattasõit peale trenni), siis oli peagi tunda kahtlaseid valusid südames. Peale seda hakkasin usinasti jälle peale trenni ratta peal sõitma ja valud olid kiirelt läinud.
  4. Mida arvate Mr.Mee uuest treeningvideost ?

    Ei, tore video oli küll , eriti lõpu osa. Aga, Joker, ma loodan, et sul on autoriõigustega kõik korras, sest muidu tulevad veel suured jamad . Üks soovitus Marekile: sipelgate söömiseks on üks hea alternatiiv. Võtad pulga, sellise kust sa pinde ei saaks , torkad selle sipelgapessa, sipelgad ronivad ise pulgale ja pulga lakud puhtaks . Üks asi mida inimesed võivad šimpansitelt õppida.
  5. Lihasvalu

    http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=13083&hl=
  6. Tätoveering- kulturisti jaoks või mitte?

    Kas see on sul kindel fakt või oma fantaasia vili? Et hoida ära võimalikud järgnevad "süüdistused", kus võidakse mindki nüüd geiks tembeldada, siis "Ei, ma pole homo." Kuid ma ei suuda mõista mõne inimese üüratut põlgust nende vastu, kes on. Selline suhtumine näitab vaid madalat haritust. Seda ka: Mis seos on üldse homodel ja tatoodel?
  7. Valk

    Aasata on tõesti üle pakutud. Kuid see 2 kuu piir pole ka midagi tõsiselt võetavat. See kuna sa tulemusi näed on siiski pelgalt individuaalne. Pealegi, kui inimene peaks olema küllaltki rasvunud, siis on tulemusi raskem märgata.
  8. Lee Priest

    Wow... Mul on selline tunne, et mõned võtavad mu viimast postitust liiga tõsiselt . Järgmine kord pean postituses ikka ära märkima kui veits nalja üritan visata.
  9. Lee Priest

    Ma poleks selles nii kindel
  10. Rinnalihaste kuju.

    Mingid targad teadlased võivad jah ehk nii arvata, kuid kulturistide kogemused näitavad muud. Kui sa ikka kasutad pidevalt neg kallet surumisel ja pos ei kasutagi, siis ega ülaosa ei arene ka nii kiiresti kui alaosa. Teema algataja probleemile võib lahenduse tuua, kui treenida rinnalihase alaosa harjutustega, mis avaldaks pinget ka veel siis kui käed on juba sirgelt ees. Näiteks plokkidega lendamine.
  11. Lemmikmuusika.

    Enamus mu lemmkuid on siis juba ära nimetatud, nii et ei hakka neid üle kordama. Puudu on aga selline tore kollektiiv nagu BobaFlex. Nende 3 parimat lugu (isiklik arvamus - toim) oleks "Warriors" (eriti just see lugu), "Midnight Nation" ja "Tears Drip". Kahjuks leitsin netist, hea kvaliteediga, ainult viimase. Enjoy - EDIT: Video on ka mingi kahtlane aga ärge pöörake tähelepanu.
  12. Väike "mure"

    Ei ole küll kohanud kedagi, kes arvaks, et jõusaal on mõttetu. Sõprusringkonnas pigem imetletakse selle poolet, vähemalt meespool on seda välja öelnud ja on mulje, et ka naistele läheb peale minu "uus" keha. Igaljuhul meeste respecti olen sellega saanud... ühesõnaga tõstab see kergelt sellisesse alfa-isase rolli... ja kas pole mitte looduse poolt juba seatud, et nn alfa-isane on alfa-emasega. NB! Mis mõttes maratoonareid siis siin madalamaks peetakse? Siin foorumis on au sees kõik, kes tegelevad spordiga!
  13. MMA treenigud Tallinas

    Tegelt tekkis nüüd küsimus endalgi... Ma ei saa Eesti SBG lehekülge (http://www.elustreening.ee/) lahti. Mis värk on? Aadress peaks ju ometigi õige olema.
  14. MMA treenigud Tallinas

    Pole ise käinud, aga plaanis hakata sügisest käima (Tartus). Esimesed 3 kuud pole kimanod vaja, tavalistes spordi tõivastes võid tulla. Peale baaskursust läheb aga vaja. Parandage mind, kogenenumad, kui eksisin millegagi.
  15. taastumine

    Taastuda aitab ennekõike korralik toitumine ja piisav puhkus. Loomulikult aitab sind ka see shake kui toitumist ta ei asenda. Ei pea eriti mõttekaks üht lihast mitu korda nädalas treenida, arvestades, et trennis võetakse lihas ilusti läbi (eranidk oleks siis fullbody- ja kahepäevakavad. Minimaalselt tuleks lihasele puhkust anda 5 päva (isiklik arvamus). EDIT: Yey! Postitus nr 500!
  16. seljatõmme

    Suru see teine ots kuhugi nurka, näiteks kükipuurile või midagi.
  17. Apelsini-mustsõstrajook

    Täitsa kena näeb välja... Isu kohe tuli... Ju peab kunagi siis tegema
  18. Seda, kas toitumiskavva lisada ka toidulisandid aruta selle treeneriga, kellelt sa toitumiskava said/saad. Proteiin on nagu tavaline valk mida saad toidust. Nagu iga tavalise toidugagi, siis ka proteiini(pulbri) liigsel tarbimisel tekivad kõrvalmõjud, kuid need pole püsivad. Kreatiin on samuti ilma mingite ohtudeta, kui seda jällegi üle ei tarbi. Üle tarbides (tõsiselt ületarbides ikka) tekkivat probleemid... mhkhm... väikemehega. Kreatiini kohta leiad infot kui paned www.fitness.ee pealehel otingusse "kreatiin". Artikite seast leiad mitmeid, mis räägivad kreatiinist.
  19. mingi jama

    No ju on vorm langenud. Kui oled suvel halvemini toitunud või trennist viilinud, siis küll see ka oma mõju avaldab. Probleem võib ka olla selles, et keha pole piisavalt puhata saanud. Kui järgi mõelda siis võib asi olla ka selles, et sul oli nüüd seda maksimumi proovides lihtsalt halvem päev ja kui varsti uuesi proovid on kõik korras.
  20. foorum siin muutub venekeelseks?

    Ma nagu ka mingit probleemi ei näe, aga neid venekeelseid teemasid on tõesti palju juurde siginenud. Kui asi muidugi "hullemaks" läheb siis tekitaks juba probleemi, aga praegu ei häiri. Aga see, et vene- ja eestikeelsed teemad eraldada, see tegelt mulle isegi meeldiks.
  21. õlg ja triitseps

    Põhimõtteliselt jah, üks lendamis harjutus õla tagaosale ja teine keskosale. Kuna õla esiosa on kahest ülejäänud peast veits suurem siis võib sellele lihasele ka paar seeriat rohkem teha. Minu tavapärane õlatreening: Ettekallutatult lendamine õla tagaosale 3*8-10 Seistes lendamine õla keskosale 3*8-10 Istudes kangi surumine rinnalt 2-3*6-10 Istudes hantlite surumine 2*10-12 Seda, mis järjekorras õla ei päid treenid oleks soovitatav varieerid. Ei pea tingimata kõigepealt treenima õla eisosa. Nii arenevad kõik õla osad vardse(ma)lt. Kui jõusaal võimaldab, võiks harjutusi varieerida: eri trenažööre kasutada jne.
  22. õlg ja triitseps

    No kogu aeg ei saa ju suruda. Kuidas sa mõtled treenida õla kesk- ja eriti veel tagaosa surumisega?! Lendamised on väga head harjutused. Ehk segab sind nende lendamiste juures see pinge, mis tekib kaela? Endal vähemalt see segas, selle peale ei oska muud öelda kui, et "SUCK IT UP"! Endal aitas miudugi veits kui hakkasin kaela tagaosa treenima.
  23. Arnold Schwarzenegger 60!

    Suured suured õniitlused, tervist ja jaksu maailma ühele suurimale legendile. Sorry, Arnie, selle kerge hilinemise pärast . http--forums.fitness.ee-uploads-monthly_06_2007-post-22-1181411511.jpg Vabandust tahtsin seada nii, et link nupu vajutusega avaneks, aga viskas errori ette. Kui teha väike copy-paste siis saate pilti vaadata, kes viitsib.
  24. Jay Cutler 9 nädalat enne Mr.Olümpiat

    Kahel esimesel pildil paistis nagu mees oleks pohmellist üles äratatud. Aga vorm tundub kena. Loodan, et tuleb tõesti üks Cutleri ajastu, aga ehk mitte väga pikk.
  25. Tugevam Treening

    Ma nüüd ei saa aru... kuidas seondub pealkiri videoga ja, miks sellist jama ülesse panna.
×