Jump to content

Aero

Kasutajad
  • Sisu loend

    30
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Aero postitused

  1. poolteist kuud ja 7 kilo... Ja Reljeefsus sõi rasva ära
  2. Energia lugemine

    djuud.. mis need mõnikümmend vahet teevad kui sa päevas ligi 3000 kalorit niikuinii ära sööd ?!
  3. Linnugripp ja muna

    Saunal ja toiduainetel on nagu pisike erinevus tegelikult hävib linnugripp juba 50 kraadi juures kuumutamisel mingi aja (toiduainete, mitte enda kuumutamisel )
  4. ikka massi?

    ma ei ole küll ekspert, aga julgen väita, et ka pakil on mingisugused juhised peal..
  5. Midagi humoorikat

    vastikult edev klutt oli seal viimases. Poosetab kaamera ees amatöörlikult kuidas ta kangi tõstab ning siis kui akvaariumi sodiks lööb, siis lööb ta "pussy" - lik tõeline loomus välja. hale.
  6. VIDEO: Furious Angels

    jutt suht õige, olen näinud poksijaid, kes õpivad poksimist selleks, et tänavakaklustes oskust juurde saada ja tänaval mõõtu võtta ja näidata, kes kõva kutt on. On ka erandeid, kes selle ringi jätavad ja võtavad seda ainult kui sporti.
  7. kätekõverdused 30 sekundi jooksul

    Mees, loeb ikka mitu korda järjest oma rütmiga jõuad teha. Kiirus rikub tehnikat ja see mõttetu rapsimine pole miskit mille üle uhke olla.
  8. Magusa isu

    Söö regulaarsemalt väikeste vahedega, siis veresuhkru tase püsib stabiilsena
  9. Pumba effekt

    veresoonte nö. paiste ja käe punaseks minek läheb äkki käe rippasendist ja imelik tunne tekib toonusest ja lihase venitusest, sest see istes biitsesps venitab päris mõnusalt. ma pakun.
  10. Jää või keset trenni magama

    Haigutamine seostub siiski sellega, et vaim ja keha on väsinud ja vajud suht oma mulli ning ei jõua eriti hingata, siis organismi kaitserefleksist "ahmid õhku" ehk haigutad. Jooksmine soojenduseks, jooksed suht higistamapanevas tempos, hingamine on siis juba hädavajalik, vaevalt siis mingid haigutused vahele tulevad
  11. Rinnalt surumine

    kasvav püramiid? suurenda raskusi.
  12. Proovisin kasutada otsingumootorit enne tobeda postituse tegemist, kuid ei leidnud soovitut. *Sooviksin teada, kuidas saada kangiga surumisel progressi juurde?! Keegi kusagil mainis, et teha vähem kordusi ja rohkem seeriaid ja lisada iga nädal 2,5 kilo juurde. Aga mu jõusaalis on väikseimad kettad 5 kilose raskusega ehk siis saan muuta raskusi 2 x 5 kg kaupa. Andke nõu palun. * Ma sooviks oma treeningu vältel tulemuseks saada JÕUDU, kas ma peaks siis kõiki harjutusi tegema rohkemate seeriate ja väiksemate kordustega ning suurenevate raskustega? Kas lisakätekõverduste tegemine, lõuatõmbamine, rööbaspuudel surumine kodustes tingimustes trenni Kõrvalt annab Jõule kasu või pole erilist kasutegurit? Ootan pingsalt asjalikku vastust TEISELE küsimusele. Suur aitäh!
  13. Prantsuse surumine ja Skullcrusher? On see üks ja see sama? Kui ei, siis mis vahe neil on ja kumb on efektiivsem?
  14. Ülekoormus

    Tervist, Siin on mu jõusaali kõrvaline kava, lisatrennina: Iga päev, hommikul Või õhtul Või mõlemad korrad: 3 x 8-10 lõuatõmme, 3 x 8-10 rööbaspuude surumine, 3 x max jalgade tõsted rippes 2 x max (vahel 3 x max ) kätekõverdused 3 x 8 hantlitega lendamine (põrandal, horisontaalpinnal, et küünarnukid peataks rinnatööd õiges kohas) 3 või 4 korda nädalas õhtuti sörk või tugeva metsajooks 5 x nädalas jõusaal, üsna pea tulemas ka Air Alert treening Küsimus siis selline, et ega ma ületrenni ei tee? Et ega lihased taandarenema ei hakka? Hommikuse "võimlemise" ja jõusaali vahel on muidu ligi 9-10 tundi vahet. Õhtuse võimlemise ja jõusaali vahel on 4-5 tundi vahet. Sörk on enne õhtust võimlemist. Arvamused palun?
  15. Mõned küsimused.

    seda vaja oligi. Aitäh!
  16. Mõned küsimused.

    Mis oleks kui ma kangi ise klots klotsi võrra rohkem suruma hakkan? Et algul vähe ja järjest sügavamalt hakkan päev päevalt suruma?
  17. Ülekoormus

    Lisatrenn on selline muhe õhtune või hommikune kätekõverdused ja pargis lõuatõmbed. Mu treeningu eesmärgiks on JÕUD, mitte kulturistlik kehaehitus või massikasvatamine. Jõudu tahaks, et lõuatõmmete seeriate arv oleks suurem, jõuaks rohkem kätekõverdusi teha ja et jõuaks rohkem rinna pealt suruda ning veelgi. Kuidas lisakätekõverdused, -lõuatõmbed ja -rööbaspuudel surumine seda mõjutab, nõrgemaks ju ei tee? või mis?
  18. Mõned küsimused.

    see kava ei sobi mitte. Seal tuleb kilode haaval mängida, mida ma teha ei saaks
  19. Mõned küsimused.

    See klots rinna peal siis hakkab nagu järkjärgult rinda üles ehitama? Ma käin ikka klubis jõusaalis, vaevalt, et hakkan seal mingeid vigureid tegema. Ma pidasin surumisprogressi juures rohkem mingit treeningkava silmas, tänud sellegi poolest.
  20. Spagaat!

    Küsimus siis selline et, olen 17 aastane ja sooviks oma jalalihaseid ning kõõluseid spagaadini venitada, tean, et see on pikk venitusprotsess, aga kas üldse sellises vanuses tohibki üldse end sinnamaani venitada? Kui jah, siis sooviks mingisugust venitusprogrammi ja näpunäited, et ma liiale ei läheks ja kõike õigesti ilma vigastuteta teeks.
  21. Spagaat!

    Pole jalge vahel küll ühtegi kõõlust, aga reielihased pidavat päris lihtsalt haiget saama, samuti munarebendid ja liigas seal kahejala vahel või miskit.
  22. Tervitused, Olen 3 kuud ilma kavata ja ilma vastava söögire?iimiga jõusaalis käinud üldist füüsilist vormi hoidmas. Nüüd siis leidsin endale peaaegu et sobiva kava "Edasijõudnute kava jaotatuna kolmeks", kuid mulle ei istu see "jala päev" eriti, kuna tegelen AIR ALERT-ga ja õhtusörkide ning korvpalliga ja paar asja on veel, mis seal kavas eriti võimalik oma jõusaaliga teha pole... Seega vaatasin seda I kava "jaotatuna 4-ks", mis tundus ILMA jala-päevata üsna kasulik. Kas need Kavade järjekorrad on mõeldud läbimiseks järjekorras, et algul jaotatuna 2-ks, siis 3-ks ja siis need 2 x jaotatuna neljaks? Kui ei, siis paluks abi kava Jaotatuna 4-ks nr. 1 JALAPÄEVA väljavahetamist mingite teiste Lihasgruppide treenimise vastu. Treeniks siis selle päeva asemel mingeid teisi lihaseid kui jalgu, nt. käsi või kõhtu? Kuidas Rinna ülekoormusetaluvusega on? Suured tänud, 1. päev siin
  23. Muna-tuunikala salat

    Munast tulev küllastunud rasv ja kolesterool pidavat aorti seintele ladestuma või miskit, aga sportimine, pulsi tõstmine, küüslaugu ja mingi asja veel söömisel pidid need ladestused ära kaduma. See probleem kolesterooliga pole mitte vanuritel, vaid ülekaalulistel vormitutel inimestel, kel on pulsi probleemid ning ülerasvunud välimus, neil on infarkti oht. Lapsed või noh noored võivad päevas oma 5 muna ka ära süüa - info bioloogi/ keemia õpetajalt
  24. Valmis Kava muutused

    Kuidas näeb sangpommiga plahvatuslik hüpe välja? Mingeid randme kõõluseid ning hüppeliigeseid ei või sellega lõhkuda?
  25. Valmis Kava muutused

    Põlved? ongi nii? Kui piisavalt soojendust teha ja mitte väga ülekoormata ja õigesti kava järgi teha, siis ei tohiks midagi juhtuda, vähemalt väidete järgi. Mul on paar tuttavat teinud selle kuuri läbi. See võtab küll 3-4 kuud aega, kuid ma ei usu et see ajaraiskamine on. See ju sportlik tegevus ISEGI kui see ei toimi hõppevõimet kõrgendavalt, siis on see treeniv vastupidavuses.
×