Jump to content

hatebreed

Kasutajad
  • Sisu loend

    416
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik hatebreed postitused

  1. Fitshop Telliskivi: Kui hindad kvaliteeti!

    Keegi võiks pildid panna, tehakse seal ju kogu aeg mingeid pilte. Miks mitte siis ka riietest teha + hinnad. Arvan, et paljud väljaspool Tallinna inimesed ei viitsi niisama kohele sõita. Oleks pildid olemas, siis näeks ära et kas meeldib midagi ja kas hind sobib.
  2. Fitshop Telliskivi: Kui hindad kvaliteeti!

    Tere Äkki saaks mingi ülevaate Spartas müüdavatest meeste pusadest. Võiks olla pildid ja hinnad. Ei hakka ise puhtalt ehku peale Tallinna sõitma. Aitäh.
  3. Savisaar MAHA!

    Krt sellel mehel tuleks tsurkade käsilaseks olemise eest kodakondsus ära võtta. Mingu siis venemaale kui vene võim talle nii meelepärane on
  4. Tegijate Treening - Robert Nool

    Päris hea kava sul muc. Peaks ise ka proovima. Kuigi jah, kui toitumist ei jälgi siis võib paraja õlleka selle kavaga ette kasvatada.
  5. Hea videokompilatsioon

    Päris hea video. Muusika oli ka normaalne taga. Lõpupoole kasutasid osad vennad jõle imelikke pukkisid kangi jaoks nagu mingid kanajalad, polegi selliseid näinud varem.
  6. Uued pildid?

    KEVAD KÄES JA KATUS SÕIDAB KÕIGIL.HEA ET MONITOR VAHEL MUIDU SAAKS MÕNI KÜLL VASTU TATTI
  7. Uus tiitel

    Anda tuleks tedmiste järgi mitte et mõni tont on 500 posti tühja möla ajanud ja kohe tiitel käes ja tuleb ja vaatab algaja et oh kui palju tärne kuigi antud isik võib need posti kuskil vabas foorumis teinud olla näteks. Head tiitlid oleks: Tarkmees Jüri Ambaal Tuha Juhan Lamba Ants Peenestaja Naised saunas tüüp Mölalõug Musklifriik Saaliboss Raua vägistaja jne
  8. Lihasmass lihtsalt?

    Hehehehe oled sa kunagi näinud et mõnel kenal tydol mõni nn luuavars/auchwitzi atleet märjaks ajab.I dont think so duud..
  9. Küsimus profesionaalidele.

    Nõustun barbell`iga
  10. See Arnold run

    Film oli SAAST
  11. Vin Diesel - steroidid või puhas?

    Millest üldse selline suur möll kuulsuste üle
  12. Vin Diesel - steroidid või puhas?

    Kui ma poleks lugenud asja kohta ja ei teaks mehe kohta(Diesel) midagi siis ei arvaks tõesti et ta keemik on kuna sellisele tasemel võib jõuda ka puhtalt treenides ja kui kõik on trenni, puhkuse ja toiduga korras..
  13. Vin Diesel - steroidid või puhas?

    Kunagi jäi silma kuskilt USa steroidifoorumis oma 8lk thread kus ei usutud et Diesel keemik on ja siis oli seal mingil Dieseli sõbral kasutaja ja väitis kindlalt et Diesel on keemik koos vastavate piltide ja tõestusega.No eks igaüks usub mida tahab.Aga äkki on Diesel härra Susimi sõber et too siin vihastab ja äkki Susim räägiks siis pisut lähemalt Dieseli treeningutest ja "toidulauast".
  14. Vin Diesel - steroidid või puhas?

    Diesel on keemik ja see on fakt.
  15. See Arnold run

    Panin ka rebima eks näis millega tegu kui kätte saab
  16. Märkus ja küsimus fotograafile

    Seebikarbiga teeks ka parema fotosessiooni kui siin tehtud on
  17. Retibol???

    Sain ise ühe purgiga ka suht korralikud tulemused-kasutasin ka massilisajat ja kreatiini ja ka polüvitamiine hetkel.Paar kilo tuli vähemalt massi.Oleks kindlalt rohkem tulnud aga suvel tegin kuuri ja teadagi mis suvel-väiksem isupalav trenn läheb kuidagi raskelt paned paar õlle palavaga jne.alternatiiv on ju vene ekdisten 500 purk.
  18. Retibol???

    See jutt et retiboli mõne pehmema steroidiga võrrelda on küll minu arvates bs.Muidu üldiselt hea asi.endalgi vanast ajast üks purk alles peaks sisse väänama.
  19. Pannkook ja vastlakukkel...

    Tra kui koom
  20. Pannkook ja vastlakukkel...

    Topid täidist sisse ja väänad ###### selle.võib ju kohupiima ja moosi panna v siis liha tooteid ja salatit ja mida iganes.Kui viitsid kõik sisalduse välja arvutada siis küll mingit värki põdeda ei tasuks jne
  21. Kellel on "Ronnie Coleman - Cost Of Redemption"?

    Pole näinud ja ei viitsi ise ka otsida aga vbolla kellegil tõesti leidub..
  22. Kokkutulek!!!

    Mõte muidugi norm aga siiski kui juba nii palju rahvast on.Ma saan aru et vanad tegijad kokku saaks aga uusi tuleb iga päev terve persetäis juurde ja kui selline mass kokku tuleks siis kaoks vist asja mõte
  23. Hommseks sõnad pähe !!!

    Mürka ja kriigeri duett
  24. Mentaalne pilt

    See täitsa hea meetod.Olen ise ka kasutanud mõned korrad ja pole veel alt vedanud
×