Jump to content

jaaniuss

Kasutajad
  • Sisu loend

    31
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik jaaniuss postitused

  1. Puder.

    tean osasi eesti tippe kergejõustikus kes toituvad Fredi soovitusi järgides ja nad ei kurda tulemuste üle. just söövad 3 - 4 korda päevas,. üks on eesti meister ja teine hetkel teisel kohal eestis kergejõustikus.
  2. Artiklis on üks pisike viga. Mardil rekord surumises on 85kg, mida ta nüüd vaikselt üritab tõsta Vasaras rinda vaja ei lähe.
  3. Minu toitumiskava

    peale igat snäksi vms lõpetab keha rasvade põletamise ja hakkab snäksi kasutama.
  4. Minu toitumiskava

    jep, 3 korrast päevas piisab nii lihase kasvatamiseks kui ka rasva langetamiseks harrastajal
  5. +Oksjonil on 11-15 mai UUS Whey+ Fast ilt

    Pole hullu Tundub, et võitsin ja saan nüüd lõpuks ometi paisuma hakata, tänud!
  6. +Oksjonil on 11-15 mai UUS Whey+ Fast ilt

    Tegemist on pikeneva lõpuga oksjoniga. Suurema pakkumise korral pikeneb oksjon 5 min võrra. Kõik käib oksjoni kella järgi. Ehk siis võib ka pikeneda kasvõi 17 aastat kui oleks pakkumisi
  7. Probleem poes

    saatsin koodis oleva vea paranduse info@fitness.ee aadressile
  8. Balti Cup - i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas!

    Taavi Koovit
  9. Hommikusest toidust

    jah, mul rohkem süüa pole vajadust.
  10. Hommikusest toidust

    sõin ikka muud toidukorrad kah. käin iga kuu kaliibriga hobikorras mõõtmas, nii saab katsetada lahedalt erinevaid asju. mulle mõjus suht süütu kogus kiirete süsivesikute (hommikul jogurt+leib, lõunal juurde 2 viilu täisteraleiba (see siis tavatoidule juurde, mida hoian esimeses pooles muidu suht süsikavaba)) lisamist rasvale igatahes postitiivselt. nüüd ära jättes mõttetud süsikad on alla 10%, st iga kuu stabiilselt vähenud ja samas iga kuu ca 200 - 300 grammi lihast juurde tulnud. trennipäeval söön 4 korda, muidu 2 korda.
  11. Toitumiskava kontroll

    no õige menüü peaks olema ikka selline mida sa suudad terve elu jälgida. mitte, et võtad kiirelt alla ja siis jälle pekki juurde ja siis jälle pekki alla jne jne
  12. Hommikusest toidust

    pole võimalik vähesest süsikast hommikul paksuks minna? ju siis ma olen imeloom. viil leiba ja jogurt (loomulikult oli ka valku / rasva toidu juures) hommikul mõjus mu rasvale positiivselt. 2 kuuga läks rasva% 11 pealt 14 peale.
  13. Suurimad vead?

    Söönud ca paar aastat, et trenni vabadel päevadel 2 korda ja kui trenn siis 4 kord päevas. valkudest just sealiha / rasvane kala põhiline. Rasva% endal 10 ringis. Kui sõin 5 korda siis oli 20 kanti. Inimesed erinevad.
  14. Mida süüa suvel?

    5++ korda süües mul ei õnnestunud nii alla võtta kuigi tegin siis ka iga nädal ca 2 - 3 korda aeroobset. mul oli kusjuures sama asi, et ajasin kaaluga tellitud toitumiskava rida aga ei läinud midagi, juurde kah ei tulnud. ülekaalu kah muidugi metsikut polnud. tarbin siis rohkem süsikaid kui mingi suurem koormus aga muidu suht tagasihoidlikult kuna terve päeva istun sohval rasvu kasutan ohtralt ja enamus süsikad puuviljast, juurviljast.
  15. Mida süüa suvel?

    kaliibriga iga kuu pekki mõõdetud
  16. Mida süüa suvel?

    a miks süüa 5 korda päevas? mul on sama eesmärk, et rasva vähendada ja olen söönud ca 7 kuud 2 - 3 korda päevas ja pekiprose ca 19 pealt miski 11 peal ja grammigi lihast pole kaduma läinud. istuv töö
  17. Toidulisandid pudru sisse!

    Eesti ja diabeet
  18. Tervislik toitumine

    oleneb ikka kogusest ja süsivesikutest. kui shoks suus uinud siis vast jah
  19. Mõistlik dieet.

    http://www.trainforstrength.com/Endurance1.shtml
×