Jump to content

Mesku

Kasutajad
  • Sisu loend

    106
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Mesku postitused

  1. toidulisandite mõju

    Kartulikrõpsud on ka tehtud kartulitest ning kartuli söömine ei ole ju kahjulik? "ultrafiltreeritud" vadak ei ole päris piim tegelt aga noh, ära vast ei tapa...
  2. Kaalust Alla

    Raamatust: Inimese rasvkoe vähenemise maksimaalseks tempoks on pakutud 100-150g ööpäevas. See vastaks energiahulgale 700-1000kcal päevas. Ütleme, et inimene võtab alla 2kg nädalas... hiljem hakkab siis laadima jälle, kumb ennem taastub, kas lihas või rasv või mõlemad korraga?
  3. kalorite põletamine

    http://www.acode.ee/dieet/
  4. Sangad/õllekõht -- mis toimub?

    Kui kaua on "pikemat aega"? Siin foorumis on ennemgi tuldud küsima, "et olen juba 3 nädalat treenind, milliseid steroide ma peaksin kasutama hakkama"
  5. Kas tartus ka neid teste teha saab ? CYTOTOXIC TESTi leidsin otsinguga http://www.vianaturale.ee/testid.html on neil nimedel vahet ka?
  6. Toitumiskava kontroll

    Kogu see kraam läheb õhtkuks sisse? Enne trenni ei soovitata süüa asju(süsivesikuid), mis toodavatad insulini - see langetab testo taset, lisaks langeb veresuhkur trenni ajal nii kiiresti, et igasugune trenni isu kaob ära. Väheke rasva ja valku peaks enne trenni sobima hästi...
  7. Valgud ja rohusööjad ja loomasööt

    Taimetoit on üleminek lihatoidult mullatoidule Inimene siiski sünteesib oma lihased enamjaolt aminohapetest. Lehm oleks muidugi lahe olla, sööd aga muru ja lihas kasvab.
  8. http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=3210
  9. steroidid

    Küsimus on väga kavalalt ülesehitatud - vastused saavad olla kas "jah" või "ei".
  10. Lemmikmuusika.

  11. Kellelgi veel kavasi jagada? mis sisaldaks siis kõike vajalikku: kükk, jõutõmme, surumised seistes, lamades ja rööbaspuudel, lõuatõmbed, rinnale võtmine.
  12. HEAD UUT AASTAT

    jooge vähem!
  13. kuidas te teate, kui palju rasva kehas on?

    AVERAGE TOTAL BODY WATER Child ....... 80% Adult ....... 60% Elderly ....... 50% Netist leidsin sellise väite, et veetase sõltub ka vanusest. Kuna see aparaat mõõdab läbi jalgade takistust vms, siis vee% ilmselgelt mõjutab seda tulemust. Vanus on järelikult üpris oluline. Samades tingimustes mõõtes peaks tulemus sisuliselt sama olema. Kui nii palju andmed erineavd, siis selle konkreetse kaaluga pole mitte midagi teha. Pakun, et selliste kaalude eesmärk ei peagi olema absoluutselt õige rasva% määramine, vaid muutuste jälgimine. Loomulikult pole mõtet mõõta peale joomist, trenni, saunaskäimist jne, samuti võistlusvormis kulturistid, kes abivahenditega keha miinimumini kuivatanud. Kõige loogilisem aeg andmete võrdlemiseks tundub vähemalt minule "tavaline hommik". Suvel sai mõnikord jooksmas käidud- kaal isegi näitas 20% asemel 19%rasva. Eeldada võib, et rasva vähenesgi u 1%, iseasi kas 20 pealt 19 peale või oli see tegelikult 18 pealt 17 peale. Ühtteist ikka teada saab. Nüüd enam joosta ei viitsi, käin mõnikord jõusaalis- kaal ja rasva % jälle suureneb, no jällegi saab aimu, et kaal ei tõuse ainult lihaste arvelt. Iseasi kas seda on vaja teada, kui peegel on olemas.
  14. kuidas te teate, kui palju rasva kehas on?

    Mõõda hommikuti, enne söömist jne. Kas siis ka andmed erinevad nii palju.
  15. Tagasi uudise / artikli juurde (Jim Stoppani, FLEX) Kuigi mõned atleedid kasutasid kreatiini juba 70. aastatel, kogus see tuntust alles 1990. aastatel, kui see jõudis toidulisandina müügile. Kulturismi ringkond reageeris kiiresti ning ristis kreatiini „teiseks valgeks pulbriks” ning seda peeti kingituseks lihaste jumalalt. Kuuldused selle hämmastavast mõjust levisid kiiresti. See töötas ja kulturistid teadsid seda. Teadlased seevastu ei osanud seisukohta võtta. Nendel oli tarvis andmeid ja katseid, et selle efektiivsuses veenduda. Kümme aastat hiljem on andmeid hulgaliselt, kreatiini kohta on tehtud s... 90. alguses polnud enamik kreatiin monohüdraati mikroniseeritud (jahvatatud äärmiselt peeneks). Kas kreatiin on vees mittelahustuv, et seda peab nii peeneks jahvatama?
  16. Kreatiin: Uued tulijad

    Kas see tähendab seda, et "enne joomist loksutada"
  17. Proteiinidest kõige parem on??

    Sigu nuumatakse siis antakse täpselt ühtesama toitu koguaeg. Organism õpib järjest paremini omastama. Inimene äkki samasugune?
  18. treening kava

    http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=19065 http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...mp;bot=bot.lime
  19. Valgurikas toit?

    http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=4039 30g müüt ilmselt siint võetud.
  20. Kätepeal kõndimine oli jah väga lihtne - alustad nagu juba soovitati kätepeal seismisega(seina ääres siis, et üle ei kukuks). Aga eriti ei soovita seda jama harjutada. Minul keeras igatahes pea verevarustuse vms täiesti pe....e. Negatiivse kaldega surumist jne ei ole võimalik üldse teha - nägu läheb verd nii täis. Ja üldse jubedalt segab - nägu punane peas pidevalt, nägu higistab ka oluliselt rohkem, kui ennem...
  21. Probleem arvutiga

    Väga huvitavad õpetused Windows ei lase ennast uninstallida, kui ta juba töötab olenemata kas safemodes või mitte. Tegelikult käib asi nii, et viskad plaadi sisse ja teed arvutile restardi, kui biossist on 1st boot määratud cd rom siis otsib automaatselt esimese asjaja plaadilt booti - kui leiab, siis küsib kas tahate üldse bootida plaadilt, kui nõustute siis laeb plaadi pealt windowsi setupi üles, kus on juba kõik näha mis vaja teha (parandada või formatit teha kettale, ketta partatisoone luua ja kustutada...) Kui biossist 1st boodiks pole cd-rom määratud ja bootmanagegr ka mingi nupuga ette ei saa, siis tuleb see DEL või F1 (oleneb arvutist) nupuga biossi sisse ronida ja sealt boot priority järjekord paikka panna.... a lihtsam on kedagi külla kutsuda kes varem teind on.
  22. Vee% kehas

    Saunakaal näitab siis lisaks kaalule ka rasva ja vee % kehas. Kõik näitajad peale vee % on OK skaala sees. Vee tase aga 53%, mis kaalu andmete järgi on allapoole skaalat (üle 6% erinevus normaalsest). Normaalne vee osakaal kehas on manuali järgi 63%. Proovisin nädal aega kõvasi abruuse närida ja vett juua jne- noh õhtuks isegi saab 56% hommikuks jälle 53% tagasi. Kui oluline on üldse veesisaldus kehas ja kuidas seda normaalseks saaks?
  23. Vee% kehas

    Mida rohkem vett (söök, jook) tarbin seda rohkem soristan ka välja. Vee % on ikka hommikuks sama 53,x midagi. Alkot joon vähe, kohvi ei joo üldse, väga soolaseid toike ka ei söö omastarust jne... Keha ei võta vist rohkem vett vastu lihtsalt.
×