Jump to content

taagotar

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik taagotar postitused

  1. Olen HÄDAS!

    mis kiirendab lihasmassi? mis on üldse lihasmassi kiirus? sa oled noor ja sul on kõik ees. võta asja rahulikult. enamus mõtlevad just massist ja palju liha ja liha ja veelkord liha. selliselt mõeldes saab ainult musclefriigiks. noored inimesed, õppige lihaste ehitustest, toitumistest, ained, nende ülesanded, üks mõjutab teist jne. lihtsalt nõu küsida, et mis tablette kui palju võtta, mõni vastab valesti ja ongi pees. pöörduge otse spetsialisti (soovitavalt ott kiivikas) poole, esitades konkreetse küsimuse koos oma parameetritega ja kõik on korras.
  2. Olen 22 a. Tegin eelmisel aastal intensiivselt treeningut 7 kuud, kolm korda nädalas. Toitumine oli korras, treeningkava paigas. Ühessõnaga trenn oli hea. Kaalusin 82 kg. Lõpetasin treenimise augusti alguses. Peale seda, eksperimendi eesmärgil lasin kõik käest. Sõin kõike, mis maitses, rasvast liha, friikartuleid (parajalt soolased), komme, zokolaadi. Trenni tegin mõnel nädalavahetusel. Alustasin taastumist detsembri alguses. Võtsin juurde nelja kuuga (aug, sept, okt, nov) 27.5 kg. Kaalusin siis 108.5 kg. Alustades taastumis7, kaalusin 108.5 kg. Nüüd on käes veebrar 2006. Rasvaprotsent on langenud inimese organismile kohasest väiksemaks. Üllatuseks kaalun nüüd 90 kg! Järeldus: see aeg kui olin pausil neli kuud, süües tõesti mida iganes, aga väga palju, tehes trenni kord nädalas, sain nüüd eksperimendi lõpuks juurde 8 kg lihasmassi. dets, jaan, veeb, kaks pool kuud kokku taastumist ja trenni! kust kuradi kohast need kaheksa kilo tulid??? (jah, just lihasmass) eksperiment minu puhul läks korda ja olen rahul.
  3. Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha?

    ilma nõksuta 32, kaalun 90 kg
  4. Alustades dieeti/rasvapõletust

    tõin välja vaid eelmise aasta intensiivse treeningu. enne seda oli kaks korda nädalas, mitte päris hea kavaga. loomulikult suurte meeste abiga ja väga heades tingimustes. tegelenud olen u. 4 aastat, aga siin on mul palju saladusi loomulikult kuid kõik toimib isegi suurepäraselt. vaatan, mis teen nüüd edasi. võistlemas pole käinud.
  5. Alustades dieeti/rasvapõletust

    olen 185 ja rasva protsent on 7, 3 mis enne eksperimenti oli 6,7. siin ei ole naljaga tegemist.
  6. Kindad

    ühed on üldise treeningu kindad, mida kasutavad ka jalgratturid, kanuutajad jne. tõstmisel on spetsiaalne tugevama randme tugevdusega.
  7. Lihas oli tundetu.

    kas venitused on olnud korralikud! mul oli, kuid õpetati siis venitama. nt. vähemalt 15 sek. venituse all hoidma treenitud lihast.
  8. Palavik

    ärge unustage tõde, et uni on väga tähtis asi. sellega ei mängita. uni võib viia masendusse. võib tekitada depressiooni. magamise ajal päeval alateadvuses mõtled ennast haigemaks, tuleb selle asemel liigutada, ravida. siin mängib psüühhika olulist rolli.
  9. Palavik

    roheline tee teeb ju kõike seda sama. mind on aidanud see rohkem. räägin omast kogemusest. alandab palavikku, turgutab südant, ravib põit, ravib grippi. keegi ei sunni seda teil juua. sööge küüslauku ka muidugi, aga roheline tee on üks olulisemaid komponente MINU menüüs ja on väga hea ka dieedi pidamisel, lõuna ajal, haiguste korral. ma olen 23 aastat noor aga ma ei mäleta millal haige olin.
  10. Palavik

    haiguse ajal ei tohi trenni teha. kui organism nõuab puhkust, siis peab tal laskma puhata. roheline tee on igati abiks. päise päeva ajal ära maga. ole rahulikult üleval, leia endale huvitav tegevus ja naudi. kui haigus on kadunud, on soovitav veel vähemalt kaks päeva ennast turgutada rohelise teega. ära teega üle pinguta, see pole joomiseks, see on ravimtee. igastahes mina soovitan rohelist teed ja puhkust. kuhugi pole kiiret.
  11. Jõusaalide hinnad Tallinnas

    aga mina töötan autolukksepana ja treisin endale hantlid ja kangid ise
  12. Jõusaalide hinnad Tallinnas

    mis linnaosa sobib?
  13. millal võtta kreatiini?

    kreatiini võib tarbima hakata mõõdukates kogustes ka algaja kavaga treenija. kui tarbitakse õieti, ei juhtu midasgi, üle ei tasu pingutada, raiskad lihtsalt kraami. ise tarbin u. 45 min. ennem intensiivset treeningut ja vahetult pärast treeningut. kasutan kolm korda nädalas, kuu paus ja kaks korda nädalas, kuu paus ja jälle kolm jne. massi lisab proteiin ja kreatiin vallandab su energiavarud, jõuvarud mis sul selleta ei vallandu.
  14. soovitust

    üsna loogiline on, kui sööd rohkem, kui teed trenni, siis kehakaal tõuseb. ja mis sul siis juurde tuleb, kas rasv või lihas? soovitan otti!!!
  15. Schwarzenegger now

    kuulge, mees on 57 aastat vana, pole nagu eriti mõtet maha teha endist mr. olympiat, mees on tõestanud niigi palju, tüübil on suured lavakogemused, millest teie võite kõik unistada.
  16. Küsimus laiale ringile

    väga väga higine
×