Jump to content

mees muistne

Kasutajad
  • Sisu loend

    0
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik mees muistne postitused

  1. Silvar Rückenberg

    Sai siis tehtud jälle väike ühistreening. Peale mida käisime veel kultuuri nautlemas. Kui Vanemuises pole käinud pole Tartus käidud. Nüüd on siis ka meil vaadatud "Musta pori näkku ". Soovitan kõigil vaatama minna. Aga mõned põgusad pildid ka treeningust :-)
  2. Silvar Rückenberg

    Tõe ja selguse huvides olgu öeldud, et esinen siin foorumis kahe nime all, mees muistne on tegelt ka Silvar Rückenberg.
  3. Silvar Rückenberg

    Tere siis ka üle mitme aja ;-) Oli selline kirju suvi. Maad kõik läbi käidud said, kauplesime usinasti, uhked täkud täitsid lasti. Tegin väikse tripi mööda euroopat. Jooksvalt sai tegeleda ka treening kavadega ja sportlaste murede ning rõõmudega. Heameel, kui mitte isegi öelda, et magus oli spartakiaadilt Tartusse ära tuua "Oti Hantel". Nüüd on ammu juba aeg sealmaal, et võistlused on kohe ukse ees. Käed, jalad tööd täis, et sügisesed võistlejad jõuaks lavale parima vormiga. Nendega, kes aga alles kevadel võistlevad, töötame keha puudujääkide ja nõrkade kohtade korrigeerimisega. Kevadel on meil tähtis ülesanne kaitsta rändkarikat. Ja luban, et kergelt me seda tagasi ei anna ;-) Homme on meil Kristajani ( paljudele tuntud Härra Orase) ja Edmundiga ühistreening. Üritan anda piltide ja videode näol ülevaate homsetest juhtumistest ;-)
  4. Silvar Rückenberg

    Küsimusele siis ka vastus, miks rinnalt surumine jalad õhus. Vastus imelihtne, et isoleerida rohkem rinnalihast. Surudes jalad maha, haarame me automaatselt tööle ka jalaliihased ja seljalihased. Kuna eesmärk oli kurnata rinda, mitte suruda maksimaalset raskust, siis tõstes jalad õhku lülitame me välja jalalihased ja ka osaliselt seljalihased ;-) Uute ja põnevate kohtumisteni Silvar
  5. Silvar Rückenberg

    Tere kõigile. Siin siis jah minu ja Edmundi põgus treenig. Minul oli talutav , loodan, et Edmund ikka sai ka oma jao ;-). Hetkel rasked ajad, olen sunnitud raskused alla võtma kuna kaks kämblaluud on katki. Aga pole hullu, kunagi ei tea miks midagi millekski hea on!? Edaspidi üritan tuua teieni kõigi meie sportlastega mõned ühistreeningud.
  6. Silvar Rückenberg - Team Fast

×