sanzs
Kasutajad-
Sisu loend
38 -
Liitus
-
Viimati külastanud
Sisu Tüüp
Kalender
Profiilid
Foorumid
Koik sanzs postitused
-
tere kas pro slowd on hea peale trenni võtta? pidi olema aeglane valk , aga peale trenni oli kiireid valke vaja ? lihtsalt sp küsin et mul poolik kott pro slowd seisab
-
http://www.raadio.ee/uus/raadio.php?id=1&keel=kooli 21.nov eesti aja järgi siis kell 23.00 hakkas qlimaxi otseülekanne
-
Testi tulemus Järgmine samm, võõrutusravi - Pärast selle testi läbimist räägi oma arstiga. Olukord on päris hull, kuid selelst on professionaalse abi korral võimalik võitjana välja tulla. Alkohol on sinu elus võtnud sisse olulise koha. Ilma selleta ei suuda sa peost mõnu tunda ega lõõgastuda
-
väga lahe , sai hea kõhutäie naerda
-
drum n bassi siis Kalashnikov - Fucking http://www.youtube.com/watch?v=FCu---QK2Jc...feature=related
-
tellisin serious massi eelmine nädal , oli kirjas et 5.5 kg maksab 845kr , tellisin rahus ära ja tuli postipaki teade kus on kirjas et asi mis tellisin kaalub 3.34 kg ? et kus mis kelle viga ?
-
Indrek Otsus- 14 Ivo Pärle-17 Imre Vähi- 2 Argo Vaible-16 Argo Ader- 8 Marek Kalmus- 5 Ott Kiivikas- 3
-
ning aind retseptiga on võimalik osta ?
-
hernesupp just sai söödud nüüd aeg vastlakukleid hävitada
-
Küsimus siis selline ja jõukava kohta . Võtsin jõukava siit samalt fitness lehelt -- tööriistade alt , ning seal kirjas et raske ja kerge ala-ja ülakeha . Saan sellest aru et raske on kui teed max raskustega , kuid mitu % vähemaga peab seda kergemat osa tegema . Oletame et teen rind max 100 siis kergemal teen 50-ga umbes nii ? tänud
-
100g trennipäevadel jääb liiga paljuks ?
-
viljadis pole keegi kuulnud sellistest trennidest ?
-
mul just vastupidine küsimus millega hästi ülemisi rinnalihaseid treenida ?
-
tahan lamades surumist teha superseerias , siis milline harjutus treenib rinna vastandlihast.Saan aru et tuleb selga teha kuid milline oleks see parim harjutus selleks ?
-
nii mulle jäi arusaamatus selline asi kui tihti seda tehakse või võib teha. trenni teen 3 korda nädalas. kuid kas nii saab kui ma teen see nädal esmaspäev rind ja selg siis kunas ma võin seda uuesti teha? ja siis kas nii võib et ma teeks esmaspäev rind ja selg ning sama nädala reede triits ja biits `? tänud:)
-
ega ka kavast ära ei ytle , treenin 3 korda nädalas . saa.asas@mail.ee
-
nii teen teist nädalat algajate kava , olen ka varem treenind , ning lugesin artiklitest et massi saab kasvatada kui teed kava nädalas 4 korda ning on nii jaotatud et esmaspäev on raske ülakeha , teisipäev kerge alakeha, neljapäev kerge ülakeha,reede raske alakeha. Ja nüüd tahaksin teada kas selle süsteemi võib kokku viia algajate kavaga ?
-
tahaks teada kui ma tellin kas teening või toitumis kava kas siis see rasva% mängib suut rollli või see ei loe erit midaig ?
-
ei hakka uut teemat tegema ja küsin kas nädalas neljast kehalise tunnist piisab ? 3 korda nädalas käin ka jõusaalis muidu . tänud