Jump to content

joonas25

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik joonas25 postitused

  1. püramiid

    Tere...olen 19a ning treeninud ca 5a .aasta algul treenisin liialt intensiivselt rinda...kui ise ei koge siis ikka ei kujuta mida ületreening ennast kujutab, alles nüüd on aasta alguse tase jõukohaseks saanud...nii et selle suve lõpuks seatud eesmärk suuta suruda 135 kilo läks täiesti ######. Praegu olen suuteline tegema ühe korduse 118 kiloga,sama paljuks oleksin olnud suuteline märtsikuus.Ma ei ole aasstaid kasutanud püramiid seeriaid..viimasel ajal olen kasutanud kasutanud sellist raskust millega teen 4-10 kordust rinnalt surumist ja 4-5 seeriat siis veel 4 seeriat käsikute lennutamist,kaldpingil käsikud erinevate kalletega nii et üldjuhul teen 12-16 seeriat 2 korda nädalas...kuidas ma peaksin rinna pingil surudes tegema püramiidseeriaid et arendada jõudu ja kuidas arendada massi
  2. Kuidas ikkagi see hingamine harjutuste sooritamises ajal käib...kõhulihastele istesse tõuse tehes hingan ma istesse tõustes sisse ja langetades välja....õlavarrekakspealihasele küünarvarre kõverdamist tehes olen harjunud kõverdades sisse hingama ja langetades välja, mulle on õeldud et vastupidi oleks õigem....rinnalt kangi surudes olen harjunud jälle ainult nii et kangi rinnale langetades hingan kõvasti sisse ja siis vastupanu suunas hingan tugevalt välja...
  3. Kulturism vs fitness

    Keegi küsis mult mis vahe on fitnessil ja kulturismil, ma ei osanud talle midagi eriti vastata. KAS KEEGI äkki viitsiks mulle natuke meenutada nende kahe ala spetsiifikat?
  4. Amino 1000 ja Nitro-Tech

    Tellisin endale just Nitro-Techi , siiamaani olen kasutanud 100% pure whey goldi koos universali Amino 1000ga. Kas tohiks Nitro-Techi siis koos Amino 1000ga tarbida või saan sealt juba piisavalt aminohappeid?
  5. Tere...olen mitu aastat treeninud, tavaliselt kasutanud ainult Optimum Nutritioni 100% oure whey proteiini. Nüüd aga muretseti mulle mitu erinevat toodet. Ma ei usu et neid kõiki koos kasutada tohiks. Nimelt päevas võtan ma tavaliselt 4 proteiinikokteili: hommikul, lõunal, peale treeningut ja õhtul 20-21. Nüüd sain endale Universali tooteid: Universal animal pump, Universal amino 1000, Universal A:M:P, Universal animal nitro. Kas Animal Pump ei ole mitte selline toode mis pumpab lihtsalt lihased mõneks tunniks üles? Kuidas ma peaksin neid tooteid meaksin kombineerima, kasutama, peaksin midagi kõrvalejätma? Animal nitro ja Amino 1000 sisaldavad mõlemad ju aminohappeid?
  6. erinevate toodete kombineerimine

    Ja trenni teen tavaliselt 5-6 korda nädalas: rinda 3x, jalga 4x, selga 2x, kõhtu 4-5x, biitseps/triitseps teen superseeriatena 2x nädalas. Pluss veel nipet näpet näppude tugevdamise harjutusi, randmetele, kaelalihastele on ka spetsiaalsed rakmed olemas. mõnikord juhtub tõesti nii et iga päev teen midagi, tean küll et treeningute vahele jäävad puhkepäevad on kõige tähtsamad lihaste arenguks, õlg ja triitseps saavad kindlalt liiga suure koormuse, nüüd olengi neid natuke vähem teinud. Eesmärgiks on mul kehakaal saada 2-3 aastaga üle 110 kilo, praegu tuleb iga kuu vähemalt kilo juurde. Mina leian et ma ei võta liiga palju valgukokteile: 4x25g pluustoidust saadav mingi 70-80g on just paras.
  7. erinevate toodete kombineerimine

    Vanust on 19....pikkust 194 ja kaalu 91kg, veel septembris kaalusin 83 kilo...rinnalt suudan kuskil 110 kilo kandis suruda, kükke teen ka 3 korda nädalas, seal on rekord 150 kilo....mis sa arvad kas see animal pump ei ole selline toode mis lihased lihtsalt treeningugaüles mõneks tunniks pumpad...pakendilt lugedes nagu täpselt aru ei saa...igatahes on see kreatiini toode. High octane performance supplement designed to help you blast through plateaus and perconceived limitations. built on the proven foundation of creatine.
  8. erinevate toodete kombineerimine

    Mis asi on see NO
  9. Tellisin 100% WheyGold Standardi. Tekkis küsimus kas võiks seda segada talust pärit piima sisse, mitte väherasvase poe piima sisse, maal elades juuakse ju õiget lehmapiima...veel tekkis mõte panna joogi sisse ka lusikatäis linaseemneõli-
  10. On 100%whey gold standard

    Veel tahtsin küsida seda et milliseid süsivesikuid veel jooki segada, enne lugesin et mõni lisab veel proteiinijoogile süsivesikuid... Miks peale trenni piimaga juua ei ole mõtet, kas siis ei imendu piisavalt kiiresti....praegu olen ma tavaliselt võtnud koos piimajookidega(välismaa omad, Aura piimajookide moodi.
  11. Fat BURNER

    Ma tellisin Prolab 100% Pure Whey, kas ma võin seda Fat Burneri sisse segada või saan ma korraga liiga palju igasuguseid aineid. Fat Burner annab 100% päevasest vitamiinivajadusest.
  12. N-large 2

    Tere Ma kaalun praegu 82 kg ja olen 194 cm pikkune. Praegu kasutan Prolabi 100 % pure Wheyd, aga ma tahaksin massi tõsta ja koos eelnimetatuga kasutada N-large 2e.....kas võiks neid kahte koos tarbida? Kas massilisajaga ei ole sellist ohtu et lihaste reljeefsus ei tule enam esile? Praegu on mul sinuga enam vähem võrdsed kõhulihased, aga ülejäänud keha vajab veel arendamist.
  13. valgu shake

    Millest valgu shake koosneb, kuidas seda kokteili teha.
  14. sõrmede tugevdamine

    Võrkpallis, korvpallis on vaja tugevaid sõrmi...kuidas treenida...kätekõverdusi sõrmede peal veel ei jõua teha... Mis harjutusi teha?
  15. täiskükk

    Kas täiskükk on see kui tagumik läheb täitsa vastu kandu või 90 kraadine kükk?
×