Jump to content

GoldWeapon

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik GoldWeapon postitused

  1. Probleem kaalu langusega

    Tere, Kirjutan seoses kehakaaluga. Alustasin saalis käimist uuesti jaanuari kuus peale ca poole aastast pausi. Olen umbes 172cm pikk. Alguses kaalusin ca 65 kilo ning leidus külgedel ja ka kõhul rasva. Käesolevaks moemendiks kaalun 61.5 ning rasvaprotsent on korralikult vähenenud ja nähtavat rasva pea ei eksisteerigi ning peeglisse vaadates saab ennast nimetada kondikribuks. Seadsin endale algselt eesmärgiks säilitada kaalu 65kg juures, kuid moondada rasv lihaseks ning eesmärk oli ka kõhulihased peidust välja saada. Kasutasin MyFitnessPal rakendust, mis arvestas mu päevase kalorite/proteiini ning süsivesikute vajaduse välja. Seda olen järginud korralikult, kalorid/proteiini vajadus alati paigas olnud, süsivesikutest on jäänud pidevalt puudu veidikene päevasest normist. Mainin ära, et treenin 6 korda nädalas (varahommikuti) ning jõud kasvab üpriski hooksalt. Võiks suisa väita, et pea iganädalaselt haaran kätte 2kg raskemaid hantleid ning ennem neid raskemate vastu ei vaheta kui jaksan 4x12 ära teha. Toitun viisakalt: Hommikul peale trenni smuuti (ca 60-70g kaerahelbeid, 1 banaan, 125g 0.2% kohupiima, ca 7og proteiinipulbrit. Lõuna ajal 200g 5% kodujuustu, 4 keedetud muna. Vahepalaks proteiini kohupiim 200g. Õhtuks 100-125g riisi/tatart/makarone , kõrvale 200g liha ning törts kastet juurde. Lisaks tarbin ka päevaselt 5g kreatiini ning 10g BCAAD. Praeguseks hetkeks on kõhulihased õrnalt/kohati nähtaval (võiksid olla rohkem), kuid kaal on korralikult kukkunud. Siinkohal tekibki küsimus, et kuidas edasi, et saavutada oma eesmärki, et tõsta lihasmassi tagasi umbes 65kg peale, kuid samas säilitada kõhulihaste nähtavus?
  2. Nõuanded vastavalt kavale/toidule

    Olles olnud 2a treeningutest teatud põhjustel eemal, siis nüüdsest jätkan kuhu pooleli jäin. Olen 23a 64kg ning 172cm pikk. 2a tagasi ennem treeningute alustamist olin ca 59kg ning suudsin kasvatada ennast 63 peale. Peale treeningute lõpetamist kukkusin kaalus üpris kiirelt taas alla ning nüüdseks ilma treenimata kaalun 64kg. Tekkinud on kerget rasva kõhule, millest sooviks vabaneda ning moondada rasva kaal lihastesse. Esialgse eesmärgina seaksin ca 65 kilo ja vormis/lihastes ilma rasvata, mis kõhul ja veidikene ka mujal pesitseb ja endast märku annab. Kuna olen pikalt eemal olnud ning asjad ununenud siis oleks kena kui keegi annaks oma hinnangu vastavalt püstitatud eesmärgile ning vajadusel korrigeeriks nii toitumist kui ka treeningkava. Hetkel alustasin värskelt uuesti treeningutega ning käin regulaarselt 5-6 korda nädalas. Treenin varahommikul. Treening kava 1 päev jalad 2 päev rind+ biitseps 3 päev selg+ triitseps 4päev õlad+ biitseps 1/2 harjutust+ kerge kardio kuni 30min Toitumiskava Hommik peale trenni- proteiini sheik, kaerahelbe puder Lõunal ca 12- 3/4 muna lisaks kõrvale kana vm liha kell 16 - riis/tatar/makaronid koos juurikatega, kõrvale värske salat või siis ainult supp Õhtul kell 19/20- riis/tatar/kartul/makaronid, kõrvale liha/kala koos salati/juurikatega. Leian ise, et toitumiskavas oleks ehk õigem vahetada lõuna ja kella 4 toidukord omavahel ära? Olen miskipärast harjunud just lõunal sööma pigem kergemalt, samas kui vajadus vahetada ei oleks ka sellega muret. Lisan siia ka selle, et varasemalt kasutasin lisanditena proteiini ning kreatiini. Praegusel hetkel ei oska kommenteerida, mis oleks õige võtta? Saalis suheldes ühe härraga soovitas ta bcaa-d mida ka nüüd siis ennem trenni võtan ning peale trenni proteiinisheik. Kas kreatiini lisamine siia juurde tooks pigem kasu või keerab just luhta?
  3. Olles olnud 2a treeningutest teatud põhjustel eemal, siis nüüdsest jätkan kuhu pooleli jäin. Olen 23a 64kg ning 172cm pikk. 2a tagasi ennem treeningute alustamist olin ca 59kg ning suudsin kasvatada ennast 63 peale. Peale treeningute lõpetamist kukkusin kaalus üpris kiirelt taas alla ning nüüdseks ilma treenimata kaalun 64kg. Tekkinud on kerget rasva kõhule, millest sooviks vabaneda ning moondada rasva kaal lihastesse. Esialgse eesmärgina seaksin ca 65 kilo ja vormis/lihastes ilma rasvata, mis kõhul ja veidikene ka mujal pesitseb ja endast märku annab. Kuna olen pikalt eemal olnud ning asjad ununenud siis oleks kena kui keegi annaks oma hinnangu vastavalt püstitatud eesmärgile ning vajadusel korrigeeriks nii toitumist kui ka treeningkava. Hetkel alustasin värskelt uuesti treeningutega ning käin regulaarselt 5-6 korda nädalas. Treenin varahommikul. Treening kava 1 päev jalad 2 päev rind+ biitseps 3 päev selg+ triitseps 4päev õlad+ biitseps 1/2 harjutust+ kerge kardio kuni 30min Toitumiskava Hommik peale trenni- proteiini sheik, kaerahelbe puder Lõunal ca 12- 3/4 muna lisaks kõrvale kana vm liha kell 16 - riis/tatar/makaronid (ca 100g) koos juurikatega, kõrvale värske salat või siis ainult supp Õhtul kell 19/20- riis/tatar/kartul/makaronid (ca 100g), kõrvale liha/kala koos salati/juurikatega. Leian ise, et toitumiskavas oleks ehk õigem vahetada lõuna ja kella 4 toidukord omavahel ära? Olen miskipärast harjunud just lõunal sööma pigem kergemalt, samas kui vajadus vahetada ei oleks ka sellega muret. Lisan siia ka selle, et varasemalt kasutasin lisanditena proteiini ning kreatiini. Praegusel hetkel ei oska kommenteerida, mis oleks õige võtta? Saalis suheldes ühe härraga soovitas ta bcaa-d mida ka nüüd siis ennem trenni võtan ning peale trenni proteiinisheik. Kas kreatiini lisamine siia juurde tooks pigem kasu või keerab just luhta?
  4. Toidulisandite alalne nõu

    Tere! Sooviksin uurida, et mis lisandeid võiks/peaks kasutama eesmärgiga lihaste kasvatamiseks. Hetkel jälgin korrektselt proteiini vajadust, mis kehakaalu arvesse võttes on 90g päevas. Süsivesikud tulevad peamiselt hommiku pudrust ja sinna kõrvale kuuluvatest võileibadest (ilma võita). Süsivesikute vajaduse täis saamist siiani eriti jälginud ei ole. Treenin intensiivselt umbes 6/7 päeva nädalas jõusaalis, mitte mingi kava alusel, vaid kogu keha iga treening. Peamine probleem on käetes (pean silmas tervet kätt), mis ei taha eriti areneda/kasvada. Jalad on tugevad ja suured tänu 6 aastasele jalgpalli treeningutele. Ülakeha vajaks samuti arenemist rohkem.
×