Jump to content

laika

Kasutajad
  • Sisu loend

    30
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik laika postitused

  1. Teema jätkamine

    muarust oled sa rebane üks ülbe ülbik. ''God Himself''? sinu arvamus vaevalt kedagi huvitab, sest ilmselgelt ei jaga sa fitnessist ja WFF IFBB-st eriti midagi. miks sa neid asju PRIVA sõnumite teel ei aja nagu sa siin propageerid? on vaja kohe kõva häälega karjuda jah?
  2. palju õnne ka amazon tiimile ''kui mareki läbi aegade peatoetajatele'' mareki võidu puhul.
  3. kõigile marekile vendv argole edu ja õnne.
  4. M. Kalmuse uued pildid !

    Marek, kas nüüd on juba aimu ,mida see Pro card tähendab, kui hästi peaks minema. Loodetavasti midagi head? Dollari kurss on ka kasvavas joones praegu
  5. selle 15 000 USD-d võiks ka ta tõemeeli kinni panna. ta väärib seda. kaua ta ikka selle ladaga sõidab. kahju, et eestis kulturismirahad kuidagi ainult ühe teatud mehe taskusse jooksevad. võiks ju kuidagi jagada, et mõlemal hea oleks.
  6. K: Kylm higi - mills asi?

    mine tea äkki ongi südames asi
  7. jook kus pole suhkrut

    valgukoksid, kui on isolaatvalk.
  8. põletame kuni rahul oleme

    kust tead?
  9. Ott vs. Kalmus

    seal kodulehel oli et mr. fitness ja mr. bodybuilding ehk mingi võistluse võitja saab 5000 dollarit ja kokku antakse välja 20 000 dollarit.
  10. Ott vs. Kalmus

    alaliite on mitmeid ja see et proff ei tähenda kohe steroide. põhimõtteliselt nagu mina aru saan tähendab see, et saad võistelda eliitvõistlustel kus muidu ei saa. proffidel ja amatööridel on erinevad võistlused. põhimõtteliselt tähendab see natuke raha kah vist. ja mingi liit kus proff ollakse peaks maksma midagi ja. et ma väga loodan et kalmus saab selle kätte. mees tõsiselt väärib seda. novaata. kalmus mitu korda käpuli käinud ja ikka ajab ennast püsti. tahe meeletu.
  11. Ott vs. Kalmus

    kuidas te kõik nii kindlad olete, et kalmus kevadel üldse võistleb. mina tema asemel keskenduksin küll välismaale ja sellele profikaardile, mis maru tähtis olla. äkki tal kõigest sellest kopp ees juba? ott niikuinii võidab ju, misiganes vormis kalmus ka ei oleks kohtunikud on tema vormi suhtes mingil põhjusel immuunsed või ''värvipimedad''.
  12. 37 EMV

    pärast kulturistikarjääri ootab Otti ees muusikukarjäär
  13. mis arnold schwarzeneggeri tervisega siis juhtus? maitea midagi
  14. mingit nime ka äkki tead nimetada? paljud naisujujad ei ole just see mida ootasime. väga umbmäärane lähenemine.
  15. 37 EMV

    ära nüüd. räägi ikka veel. ära kiusa. kes siis teiseks jäi. üllatusi ka oli? uusi tegijaid?
  16. 37 EMV

    kes sis veel võitsid. kes kaotas
  17. püsi teemas. jutt ei käi keemiast. jutt käib sellest kuidas üks meie foorumist ise 8 kord Mr. O-ga näost näkku kohtuda sai. lahe ju!
  18. 37 EMV

    update oleks väga ok. saluut rebasele igal juhul.
  19. kui nii siis ei saa sul ühtki eeskuju tippspordis olla. lance armstrong solkis oma verega. suusatajad on kõik ''astmahaiged''. marion jones mässas kasvuhormooniga, jalgpallis kütavad erguteid, ja F1 nuusutavad kokaiini. kui jutt käib tippspordist, käib jutt automaatselt suures osas ka keelatud ainetest ja keelatu/lubatu piiril laveerimisest. ma annaksin ise küll kõik, et ronnie või jay olla. elavad seiklusrikast elu. on oma ala tipud. miljonärid jnejne. ronni ostis näit.. hiljuti uue auto. Bentley GT oli vist. tutikas. lasi kroomveljed alla panna ja kõik. tüüp elab nagu mingi popstaar. eluea pikkusest niipalju ,et kas arnold on surnud? kes ei riski see sampust ei joo. mõtetu siin maailmas niisama eksisteerida ju?
  20. 37 EMV

    kes võitis
  21. arnold schwarzenegger krõpsutas metaani ja winstrooli ja toppis hordide viisi naisi nii nende vabal tahtel kui vägisi. sellegipoolest olen ma tema suur fänn. keemiata või mitte aga jutt käib ikkagi 8 kordsest Mister Olümpia võitjast. lahe ikkagi, et keegi ka eestist temaga kohtunud on.
  22. wow. näh küll mõnel ikka veab. oleks ise ka näha tahtnud.
  23. Pump Tech

    to OKilk: sitta sa oled saanud tagasisidet. mitu tagasikõla sa siis saanud oled? ära kujuta endale ette. see kas on raharaiskamine või mitte on juba omaette küsimus, aga tagasisidest tean küll seda, et siin on üks salaasi küljes, mida enamus ei tea, ja mida ma ei hakka siin ka karjuma. niiet ole hea ja ära kujuta endale ette seda tagasiside asja.
×