Jump to content

Skinny15

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Skinny15 postitused

  1. Kätekõverdused kodus

    Tere kõigile! Tekkis küsimus, et kas 200 kätekõverdust päevas, 30-päeva on mõtekas / kasulik teha? (Jõusaalis ei käi) Olen 16, 180cm pikk, kaalun 57kg, kuna olen alakaaluline ja jõusaalis pole väga võimalust käia ning paljud on just kätekõverdustega alustanud kodus, siis mõtlesin et võiks ise ka proovida, kuid paljud räägivad et see on pigem kahjulik / teised jällegi teist juttu, et alustuseks hea.. Mõtlesin, et küsiks siit targematelt abi, kas see oleks pigem kasulik / kahjulik, kas 30-päevaga peaks nägema mingisuguseid muutusi ülakehal..?
  2. Nõrgem käsi

    Vanus: 15 Kaal: 51-53 Probleem selline, et parem ehk dominantne käsi on jõusaaliga arenenud, seda tunda ja näha, aga vasak e nö. nõrgem käsi, ei tundu üldse muutunud olevat, pole tunda ega näha. Küsimus oleks et mis ma siis valesti teen, et ainult ühte kätt treenib palju rohkem ja kuidas seda parandada saaksin?
  3. Lihasmass alakaalulisele

    Tervist! Olen 15 aastane, kaalun u. 54kg ning olen 178cm pikk. Ma olen oma vanuse kohta alakaaluline ning tahaks seda asja muuta ning hakata tekitama lihasmassi, kuid ei tea normaalset treeningkava ning toitumiskava minu sugusele algajale, sama kaalulisele. Kas keegi oskaks soovitada treeningkava & toitumiskava minu sugusele? (Ei tahaks eriti treeningkava & toitumiskava algajana olles kohe tellida)
  4. Päevane toitumine

    Hei, Peale pikaajalist mõtlemist hakkasin siis jõusaalis käima, kuid üks asi siiski nö. häirib mind, see et ma ei söö korralikult ja piisavalt. Mu päevane söögikord on praegu selline, et: Hommikusöök, muna, võileib, piim. Kella 11 paiku umbes koolis söök, supp või siis praad. Peale kooli, kell 3 umbes siis tavaliselt mul isu on üldse kadunud, kuigi ise tunned, et kõht on tühi. Peale kooli ongi kõige suurem probleem, et ei suuda eriti süüa, kas peaks siis alguses natuke "vägisi" sisse punnitama süüa omale? Äkki harjub ära. Õhtusook tavaliselt võileivad. Kaalun 51-53 kilo, 178 cm pikk, alakaaluline ning tahaks saada lihasmassi juurde.
  5. Lihasmass alakaalulisele

    Teades oma praegust söömist, siis olen suhteliselt kindel, et mul tekib probleeme söömisega ning ei suuda piisavalt palju süüa.
  6. Lihasmass alakaalulisele

    Tänud nõuande eest, kuid kuidas jääb valkude, toidulisandite jms?
×