Jump to content

AmaniKiivikas

Kasutajad
  • Sisu loend

    164
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    31

Koik AmaniKiivikas postitused

  1. Spartakiaad 2019 on läbi ning Suur tänu kõigile osalistele. Oli vägagi meeleolukas ja sportlik päev! Võistlesid 3 tiimi ning võitjaks sel aastal tuli TeamKiivikas, teine koht Kohalikud ning kolmas koht Sparta Tiim Sparta Kohalikud Team Kiivikas Kohtume järgmisel aastal 18.juulil Otepääl spartakiaadil pane kokku tiim 3 meest ja 2 naist ning veetke üks unustamatu sportlik päev!
  2. Ühtlasi toimus eile meil ka laagri lõpetamine. Meeskonnamängude üldvõitjaks tuli meeskond nimega “Kiired ja vihased” teine koht läks sellisele tiimile nagu “Tasujad” ning auväärse kolmanda koha said “Aeglased”. Suured tänud sponsoritele, kes meile nii rikkaliku auhinnalaua valmis oli pannud! Samuti olid eriauhinnad, kes ühe või teise teoga silma jäid! Kaalu tõstmise võistluse võitis Adrian Kaalu langetamise võitis Kaspar Mees, kes algselt võttis eesmärgiks kaalu langetada ja muutis oma eesmärki poole laagri pealt ning hakkas juurde võtma. See on Madis! Kaks väikest pätti, kes pidevalt meie meelt lahutasid Emilia ja Bianka Suured tänud ka Otile ja Janikale, kes igal aastal meile nii meeldejääva ja meeleoluka laagri korraldavad! Fitcamp 2019 Tänud ka Mardile ja Sparta Spordiklubile!
  3. Tänu toetajatele valitseb meie laagriliste laual rikkus!
  4. Mis toimus eile? Eile lisaks jõusaalitreeningutele saime kaasa teha Sparta Spordiklubi ühte rühmatrenni Maris Kajari juhendamisel YogaFunc-I. Vahelduseks väga mõnus! Aeg iseendale Eile toimus ka bikiinifitnessi koolitus Amani näitel Kõik on võimalik!
  5. Järjekordne päev siin laagris on õhtusse veerenud. Päevad mööduvad küll siin meeletu kiirusega! Mõned klõpsud tänasest. Üks mis kindel, et halva kohvi pärast ei pea laagris küll keegi muretsema, sest Kafo on pannud välja kohvimasina, mis valmistab imemaitsvat kohvi! Ps! Kasutades koodi “Amani20” või “Ott20” on nende e-poes kõik kohvioad ja teed 20% soodsamad kuni 29.juulini! Õhtused meeskonna mängud, kasti hoidmine Reakstiooni peale kumb saab jalanõu enne kätte. Lähteasend on käed põlvedel ning kui öeldakse pea, siis paned käed pähe, kui jalad siis jalgadele ning kui põlved siis põlvedele ja nii mitu korda järjest kuni järsku öeldakse toss ja see kes enne selle kätte saab on võitja. Väga äge mäng!! Õhtuooteks oli täna pannud välja Mealy on the go meile igale laagrilisele salati, wrapi ja võileiva!
  6. Tänane loeng kandis pealkirja “Väärtused spordis” ning seda viis läbi Jüri Järv. Oli igati põnev kuulamine ning usun, et nii mõnigi inimene sai midagi uut ja põnevat teada. Meie täname! Ühispilt ka praegustest laagris olijatest
  7. Tere hommikust! Hommikuvirgutused on tehtud ja taaskord jagunevad inimesed gruppideks, kes soovivad joosta, kes rattaga sõita/rulluuiskudega ning Janika juhendamisel saime ka hommikuvõimlemist teha!
  8. Esimene laagriõhtu möödub grilli ja sauna saatel. Siin kohal tahame tänada Saaremaa lihatööstust grillliha eest! Näljased sportalsed saavad kõhud täis.
  9. Tere kõigile ka minu poolt! Fitcamp 2019 on ilusti alanud ning esimene ühistrenn on Tehvandi jõusaalis tehtud. Igale laagrilisele ka kingikott koos hea ja paremaga. Meie tegemistel saab samuti silma peal hoida Sparta Spordiklubi instagramis Ott aitab vajadusel suunata ja näidata ette õiget tehnikat.
  10. Selle aastasele laagrile on punkt taha pandud ning tänu imelistele toetajatele saime laagrilisi ka hea ja paremaga kostitada "Visad Hinged" 3.koht Eriauhind Marisele, kes meile rühmatrenne andis! "Hot Celsius" õhtuste mängude arvestuses 3. Koht Team Turbo 1.koht Ootame Teid laagrisse järgmisel aastal 8-14juuli! Ilusat suve!
  11. 1. Koht tiim Rullirulli 2. Orissaare 3. Suusahing 4. Team Kiivikas Aitäh kõigile kes viitsisid kohale tulla ja üheskoos ühe toreda spordipäeva maha pidada
  12. Päike, sport, hea tuju nii võib vist kirjeldada möödunud spartakiaadi küll! Kokku võistlesid 4 tiimi Orissaare, Team Kiivikas, Rullirulli ja Suusahing. Esimeseks alaks oli takistusrada, mis oli vist läbi aastate kõige "jõhkram" sest tegemist on mägise maapinnaga ja joosta+ harjutsi teha võtab ikka päris kiirelt võhma välja. Lisaks veel hantli/sangpommi surumine õlalt, armlifting, rahvastepall, köievedu ja võimelmiskava, mis lõppeb püramiidiga. Esimene ala takisturajal oli auto tõmabmine
  13. Ettevalmistused tänaseks on täies hoos käimas!
  14. Tänane koolitus Selg, seljavalud ja treening Siim Savisaarega. Aitäh Siimule hariva lõunapooliku eest! Lisaks meeskondlik õhtupoolik aliasega. Kus tuli ühel tiimiliikmel ära arvata, mis sõna teine liige kehakeelega "seletada" proovib aga sõnu kasutada ei tohtinud. Õhtune vaade! Homseks spartakiaadiks vaim valmis!
  15. Tänaseks ühistrenniks oli Marise läbiviidud Strong! Ikka kirjeldamatult mõnus on ilusa ilmaga õues treenida Kasutage võimalust kuniks ilma jätkub
  16. Eilsed õhtused meeskondlikud mängud olid rahvastepall ja õhupalli täis puhumine ning selle katki istumine tooli peal Rahvaste palli võitis team Turbo Teiseks jäi Hot Celsius ja kolmas koht Visad Hinged Õhupalli mängu võitis Hot Celsius teise koha sai team Turbo ja kolmas koht Visad Hinged!
  17. Õhtule pani ilusa punkti lisaks meeskonna mängudele ka Spartas rühmatrennide üks treeneritest Maris Kajari Lausa lust on treenida nii särtsaka naise käe all! YOGAFUNC oli meie tänane ühistren Mina isiklikult avastasin endale midagi täiesti uut ja pole välistatud et nüüdsest võib mind vahepeal ka joogast leia....
  18. Väljasõit Otepääle algas Tehvandi hüppetornist ja lõppes mõnusa suplusega Pühajärve ääres
  19. Trenn tehtud, kõhud täis ja väljasõit Otepääle võib alata Grynefee rohelisus ei puudu ühelgi toidukorral meie laualt Euronicsi massaazitool on vallutanud enamuste kangete lihastega sportlaste südamed <3 Võimalus olla 5min 10min 15min Samuti ka sirgendav juuksehari katsetamiseks naistele! Nii kiire, mugav ja palju vähem kahjustav kui tavaline sirgendaja.
  20. 4 päeva hommik on käes, kõhud täis ja tuju hea! Igal hommikul katab meie hommikusöögilauda Heleni helveste pudrusari. Neli erinevat maitset Novelle vesi annab päevale õige alguse!
  21. Õhtused tegevused täna olid järgmised: 1) Korvpalli viskamine kolme erineva joone tagant, võimalus saada 3-2-1 punkti, kõige kaugema joone tagant korvi viskamine andis 3 punkti jne 2) Koti jooks sirgjoones ümber posti ja siis tagasi Kotijooks Jaa täna tuli samuti ka 3 inimest juurde ja saime teha ära ühislaagri pildi! Fitcampi pere!
  22. Jõu-,lihas-ja üldvastupidavuse treening ning monitoorimine ning treening võistlusvälisel ja-sisesel perioodil vastupidavusalade sportlaste näitel. Aitäh Jaanusele selle koolituse eest!
  23. Tänane trenn on tehtud ja nüüd ootame koolitust, mille viib läbi Jaanus Teppan isiklikult.
  24. Ringtrenn vol2 tehtud Janika juhendamisel. Ehk, et kuidas treenida erinevaid lihasgruppe omaenda keharaskusega
×