Jump to content

tonyx2

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik tonyx2 postitused

  1. K: Kust osta kangi lõuatõmbeks?

    mul on üks selline müügis siin: http://forums.fitness.ee/index.php?showforum=27
  2. mure selline, et olemasolevatele hantliraudadele ei mahu enam kettaid juurde lükkama. ühte otsa mahub üks 10-kilone ja üks 5-kilone, pärast seda jääb ruumi veel ainult keermega luku jaoks ning kogu moos. kust leida pikema kui 10 cm kettaosaga hantliraudu? teeb keegi? müüb keegi?
  3. tegija - kui viitsiksid mingeid hindu uurida, oleks super. marek - ega ei tea, mis sellel B109'l kettaosa pikkus võiks olla? mul see mure, et minu olemasolevad neli 10-kilost ketast on igavesed jämedad (plastümbris ja sees on ka tont teab misasi, pigem tsemendi ja betooni kui metalli moodi). õhemaid kettaid mahuks ka praeguste hantlite peale rohkem ära, samas tundus, et üks hantlipaar lisaks oleks niikuinii tarvis hankida (oleks vähem edasi-tagasi kruvimist erinevate harjutuste jaoks) ja tuleks võibolla ka ökonoomsem. seal proteiin.ee lehel on info selline, et "Hantlivars, 1tk, 700.-" ja rohkem ei midagi. ega kettaosa pikkust ja varre läbimõõtu juhtu teadma? eks ma võin esmasp muidugi helistama ka hakata. iseenesest mulle sobiks ka täitsa see variant, kui keegi treib lihtsalt. aasta tagasi leidsin siitsamast foorumist inimese, kes mulle sobiva kangi valmis treis ja kärab täitsa hästi. kirjutasin talle nüüd uuesti, et kas ta ka praegu sellega tegeleb, aga vastust pole veel tulnud. nii et ka selline info oleks täitsa oodatud.
  4. mure selline, et olemasolevatele hantliraudadele ei mahu enam kettaid juurde lükkama. ühte otsa mahub üks 10-kilone ja üks 5-kilone, pärast seda jääb ruumi veel ainult keermega luku jaoks ning kogu moos. nii et ostaks kaks pikema kui 10 cm kettaosaga hantlirauda. ootan ka igasugust infot selle kohta, et kus taolisi eestis müüakse või kes siinkandis neid lausa ise teeb.
  5. kust võiks eestis osta sellise kaldpingi? http://cgi.ebay.com/Absolute-Fitness-Adjus...bayphotohosting http://cgi.ebay.com/NEW-DANSKIN-FLAT-INCLI...bayphotohosting http://cgi.ebay.com/ADER-DUMBBELL-BENCH-FL...bayphotohosting http://cgi.ebay.com/BODY-SOLID-Flat-Inclin...bayphotohosting usa hinnad tunduvad olevat $50 per pink. aga kust eestis sellise pingi saaks ja mis hinnaga? oskab keegi nõu anda?
  6. Kust osta Eestis sellist kaldpinki (pildid)?

    M.M., olen sulle sõnumi saatnud, aga sa pole vist seda kätte saanud. tahaks juba ära otsustada, millist ja kust tellida, äkki saad oma postkasti tsekkida. või on kellelgi veel mingeid soovitusi? senised soovitused olen juba läbi uurinud.
  7. Kust osta Eestis sellist kaldpinki (pildid)?

    tänud seniste vastuste eest! sooviks selili lamades koos selja kaldenurga reguleerimise võimalusega hantleid lennutada / üles suruda. seni olen kaks radiotehnika S-50B puust kõlarit kodupõrandale pikkupidi üksteise kõrvale asetanud, padjad sinnaotsa ja läheb. aga selja kaldenurga regullimine patjade arvuga ei ole just kõige efektiivsem vist:) see anttila aparaat tundub olevat veidi teistsugune riist ja sinna korralikult selili peale heita ning selja kaldenurka regullida vist ei annagi. arcomani lehel oli igasugu asja, aga konkreetselt sellist lihtsat selja kaldenurgaga pinki ma sealt ei leidnudki. benspordi lehel on vajalik asi olemas, aga hinnaga 2900 eeksu. algse sõnumi linkides toodud samasuguste 600-700-krooniste aparaatidega võrreldes on see peaaegu viiekordne juurdehindlus. muidu õige asi, aga kas viiekordne juurehindlus natuke paljuks ei kisu? äkki on veel mingeid variante?
  8. seni olen võtnud pärast trenni ühe sheikeri No1'te (koos banaani ja apelsiniga) ning enne magamaminekut teise sheikeri Whey Lemon Super'it (samuti puuviljadega). mõlemad aga said nüüd otsa ja mõtlesin, et mida vahelduse mõttes nende asemel proovida. käisin kohalikus spordiklubis vaatamas, seal müüdi mingit UFS Whey nimelist asja. hind tundus ka suht soodne, 200.- 800g paki kohta. kas see võiks asendada Whey Lemon Super'it? et on näiteks aeglasema imendumisega ning siis paras enne magamaminekut võtta? mingit No1 asendajat seal spordiklubis ei paistnudki, aga kui midagi head soovitada oskate, siis võin muidugi ka veebipoest tellida. ega mul No1 või Whey Lemoni suhtes mingeid etteheiteid polegi. aga ma mäletan kunagi sai Fast'i tooteid kasutatud, maitsesid päris head ning tulemused olid ka täitsa kobedad. nii et lihtsalt vahelduse mõttes tahaks midagi muud proovida.
  9. olen siin just esimest korda enne magamaminekut whey lemon super sheigi asemel casein sheiki tegemas, aga juhend ütleb, et 25 g ainult joogi sisse panna - ehk siis ainult üks supilusikatäis (kerge kuhjaga)? whey lemonit panin alati kolm kerge kuhjaga supipusikatäit enne magamaminekut ja no1'te pärast trenni samamoodi. olen ma ikka õigesti asjadest aru saanud? casein'i panen ainult ühe ja kõik? või panenk kaks lusikat whey lemonit kah juurde (kuigi keegi sellist segamist kuskil ei maini)?
  10. Öine telesaade kanal kahes.... 00.15

    esinejat ei tea, aga taustamuusikaks oli minu meelest Brad Fiedel - "The Terminator" (filmi "Terminaator" tunnusmuusika).
  11. tellimused amazonist

    ei õnnestu mul see tellimine. pealehelt saan sisse logida, foorumist saan sisse logida, ostukorvi aga saan kaupu lisada ainult külalisena ning tellimise nuppu vajutades tahetakse järjekordset sisselogimist, mille igakordseks vastuseks saan "Viga: kas e-posti aadress või salasõna on vale." mitu päeva juba proovin, kümneid kordi juba proovin, igatmoodi üritan igalt poolt sisse logida ja muudkui õnnestub, foorumis nagu näha saan kirjutada ja pealehelt saan oma seadeid muuta jne (st olen justkui sisse logitud), aga kohe kui läheb tellimiseks: "Viga: kas e-posti aadress või salasõna on vale." täielik kammajaa.
  12. mis asi see WDGP on? tegin foorumis otsingu, ei leidnud midagi. tai kane tooteid vaadates ei hakanud ka midagi sarnast silma. ja siis veel selline küsimus, et poole trenni pealt kipub tihtipeale energia otsa saama. paar tundi enne trenni söön küll kõhu täis, kõvasti riisi ja kõvasti hautatud köögivilju, teoorias peaks nagu paras olema, aga... kas kuskil tuleb siin mängu see dekstroosi/glükoosi tarvitamine, millest siin aeg-ajalt räägitakse?
  13. maxsport? see vist asub tallinnas? ma ise tartus. ostsin juba selle tavalise maitsetu whey ära (muide täitsa ok maitse). eks tarvitan trennijärgse joogina selle whey lõpuni, siis lähen ilmselt uuesti No1 peale. aga tänud õhtuse joogi soovituse eest! whey lemon super asemel tuleb siis nüüdsest casein:)
  14. kust seda vene valku saab? ma kuskil jõusaalides ei käi (teen kodus trenni), seega mul mingeid "tutvusi" ei ole. siin netipoes pole näinud ja spordiklubidest ostmas käies pole kah leti peal seni silma hakanud.
  15. läksin siis siin tartus spordiklubisse uut No1 kotikest ostma ja kuulsin, et seda enam ei tellitagi. küll aga pakuti riiulilt lahkelt järgmisi asju: Whey 1 ja Whey 8100, pidavat samaväärsed olema. kas ikka on? senine programm oli mul selline: * pärast trenni päeval 3 spl No1'te * enne magamaminekut 3 spl Whey Lemon Superit eesmärkide kohta nii palju, et hullu muskilt taga ei aja, vaid soovin tehtud trenni lihtsalt maksimaalselt ära kasutada ning sellest lähtuvalt otsin ka valku. netist tellida esialgu ei tahaks, ootamine ja transpordikulud eriti ei köida, kui vähegi võimalik, valiks nende kahe klubis pakuti vahel. aga kas nendest pakutud Whey'dest on ikka No1 asendajat? või soovitate ikkagi järgmise No1 netist tellida? või soovitate lausa midagi muud No1 asemel netist tellida (pidavat temast paremaidki asju olema, aga ma ei saanud aru, kas ka samas hinnaskaalas)?
  16. nagu murphy seadus:) mõlemad asuvad linna servas ja üksteise kõrval, aga kui need on tõesti ainukesed kohad, siis ega muud vist üle jää, tuleb sammud sinna seada. paistab, et No1'le alternatiivi hetkel keegi pakkuda ei oska? ega midagi, No1 it is then.
  17. Avancia klubi Tartus ütles, et No1 valku rohkem ei tule, või vähemalt müüja ütles nii. Äkki saab No1'te kuskil mujal Tartus osta? Liigestega muidu probleemi pole olnud, aga No1'te sai just seetõttu seni kasutatud, et minu arusaamise järgi oli ta veidi efektiivsem (imendus kiiremini) ja seega just otse pärast trenni mõttekam kui mõni muu valk. Ja Lemon kui aeglasema imendumisega tundus paras just enne magamaminekut võtta. Praegu tundub, et need Whey 1 ja Whey 8100 on pigem Lemoni kui No1'ga võrdväärsed, seega No1'e jäetud tühimik on senini täitmata. Praegu tundub ainuke variant netist tellida, aga kui juba netist tellida, siis põhimõtteliselt olen valmis ka midagi muud peale No1 proovima. On tal samast hinnaklassist ning kvaliteetseid alternatiive Eestis? Mitte et mul No1'le mingeid etteheited oleks, aga püüan alati uutele võimalustele avatud olla. Mida soovitate?
×