Jump to content

gymer

Kasutajad
  • Sisu loend

    365
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik gymer postitused

  1. Tervitus! Kui kellegil on mahti, siis palun korrigeerige, kritiseerige ja nõustage Koostasin midagi sellist. 1. HOMMIK kl 8.45 Kohv+piimaga Omlett (3muna)+3 riba peekonit Multivitamiin (1tblett) + Omega 3 kapsel. 3. TUNDI HILJEM 250 g lõhet (hautatud pipra ja oliiviõliga) VÕI kana (oleneb olukorrast, mida hetkel on) 1/2 avakaado (või pähkleid) Enne trenni, kohvi + banaan (või energia batoon) *Kerge trenn (vabaraskused + "lõuatoru"). Kava jaotatud kolmeks Esmasp. Rind-triips Kolmap. Selg biits kõht Reede. Jalad – õlad Peale trenni Muscle + (50g veega) (sain ühe koti, ja ega ära ju ka ei viska, ega müü ) 1-1,5 tundi peale trenni 100-150g pruun riis (keedetud) liha (250 g loom, kana – oleneb jällegi, praetud) hautatud köögiviljad võis (2 teelusikat võid, 1 sibul, brokkoli, paprika, porgandid – tunde järgi, umbes 100-150g) 3. TUNDI HILJEM 1 pakk kohupiima (4%) VÕI kodujuust. Omega 3 kapsel Kui vahel ikka kõht tühi,siis 200 g kodujuustu ja pähkleid. Kiire ja kerge vahepala. 2-3l vett. Piim. Eesmärk: Hea enesetunne saavutamine ja rasvaprotsendi vähendamine, maksimaalne lihase säilitamine. Vanus 32. Kaal 75. Pikkus 185 Rasva % ei tea hetkel (BMI on 22) Kontoritott KÜSIMUS: Kas süsikaid pole liiga vähe ja rsva liiga palju (ei soovi hetkel massi teha)? Kui ikkagi vähe, kas siis hommikuks nt. ube või kaeraputru süüa (senise asemel). Ette tänades.
  2. Sooviks pisut nõu, menüü ja rasva %.

    Suur tänu vastamast. Asjalik artikkel, uurin lähemalt edit: fitness.ee kaloriarvuti on kulda väärt abimees, proovisin ja avastasin seal mitu tundi.
  3. Lihaste lagunemine

    Soovitan ka kohalikes suuremates poodides ringi vaadata, leidub täitsa adekvaatseid valgu-süsika batoone, mida hõlpsalt põllule kaasa võtta. Kuigi jah, tikuvad sulama sooja ilmaga .
  4. Teadjamatele ülevaatamiseks

    Tervist, üle pika aja. Klopsisin miskit kokku . Kuid enne kui endale väga liiga teen, küsiksin, mida Teie arvate. eesmärk on natukeni polstrit vähendada. Minimaalse lihaskaduga (see soov on vast enamusel, kes alustavad ja nõu küsivad) . Soov pole kulturistiks saada (vanuski juba pisut üle ), kuid toonuses keha loob hea (enese)tunde ja lisab enesekindlust (kui see on nüüd õige sõna). Pikkus 185/kaal 77-78kg/vanus 29/Ektomorf (vist)/Mees. Nii: Menüü: 1) 4 muna 2 kollasega + hapukoor (10%) , tass mõrudat kohvi piimaga + tomat+kurk, viil juustu , VÕI puder veega+ külmutatud marjad (enamasti sõstrad) + multivitamiinid (vees lahustuvad tabletid) 2) 200g kodujuust (müüdav soolakurgi ja tilliga või siis makraga), 25g pähkleid (mitte soola) 3) 1 - 1,5 ENNE TRENNI @ 200g tuunikala vees , lonks oliiviõli , 2-3 viilu täistera leiba/sepikut 4) kohe peale trenni @ 30-40g vadakuvalku veega , banaan (vahel banaani asemel kakaopulber) 5) 1,5h peale sheiki @ 1-2dl tatart või pruunriisi , liha/kala/kodujuust 200-300g , 1 lonks kalaõli , tomatit+kurki 6) 1h enne magama minekut 200g rasvavaba kodujuustu/kohupiima + 3l vett päeva peale --------- Kodune trenn 45 - 55 min. (Olemas tellitavad hantlid - kang - lõuatõmbetoru + kogus "fantaasiat"). Jaotatud 3 päeva peale: 1. Esmasp. -Rind, triits, kõht (harjutusi kolm igale lihasgrupile) Seeriaid 4 - kordusi 8-10. 2. Kolmap. - Selg, biits (harjutusi kolm igale lihasgrupile) Seeriaid 4 - kordusi 8-10. 3. Reede -Õlg, jalad, kõht (harjutusi kolm igale lihasgrupile) Seeriaid 4 - kordusi 8-10. ---------------- Kui keegi pilgu peale viskaks ja asjalikku ja hüva nõu annaks, oleksin siiralt tänulik. Ette tänades!
  5. Teadjamatele ülevaatamiseks

    Kui aus olla, siis ega ma kätele erilist tähelepanu ei pööra, kuuspakki ka taga ei aja (kui siis hääästi natuke ). Suurim "murelaps" on selg, selle laius (lailihas), see ei saa justkui trenni (kuigi teen lõuatõbeid lai haare peopesad väljapoole, ning ka kõrvale tõsteid - jalg ja käsi pingil, selg horisontaalselt põrandaga, ning tõmban hantlit roieteni). See viimane harjutuse kirjeldus sai veidram, kui ma silmas pidasin.
  6. aasta ajaga vormi :)

    Tore lugeda, kui trenn sujub ja hästi läheb, ning ka häid tulemusi annab. Motivatsiooniks kindlasti nii mõnelegi alustajale (nagu kasvõi mina). Edu ja jaksu ka edaspidiseks.
  7. Teadjamatele ülevaatamiseks

    Tänan Teid vastamast. Orienteerun siis pisut ümber. Nt. trennieelne tuunikala v. kodujuust asendada nt. süsivesikute rohkema "snäkiga" nt. banaan+kookushelbed? Ning treeningul vahetan biitsa ja triitsa ära (triips seljapäeval, biits rinnapäeval)?
  8. Päris normaalne ülevaade Arnie tegemistest filmimaailmas (pole treeningvideo):
  9. Üks igihaljas horoskoop ;)

    FTW - For The Win
  10. Aegunud ja parim enne läbi

    Tere, ei osanud kiiruga paremat pealkirja panna. Paluti uurida, et kas Axis Labs'i SMASH'i on soovitatav kasutada kui on paar kuud (1,5) aegunud. Või tuleks purgi lõpp minema visata. Hoitud on pimedas toasoojas (kapis ühesõnaga). Tänan.
  11. Palju õnne KIRP!!!

    Õnnitlused ka minu poolt! Edu ja jõudu treeningutel ja muidu ka.
  12. Eks harjumist vajab iga uus asi, nii ka see leht. Pood on mugavam (pean silmas eesmärkide ikoone - valikuid, nagu nt. sportlab'il), stiilsem ka kui varem .
  13. Lõuatõmbed

    Tänan vastamast.
  14. Lõuatõmbed

    Kasutades juba alustatud teemat, oleks paar küsimus lõua tõmbamisest. 1. Kuna olen proovinud teha 3x8, lai haare, peopesad väljapoole, jõuan teha 8 kenasti (varuga). Kui lähen uut seeriat tegema, siis tehnika juba kuuenda tõmbe juures kannatab. Kolmas seeria on juba komöödia ja harjutuse mõnitamine. Seega, kas oleks mõtekam st. effektiivsem proovida nt. 5x5? Eesmärk siis aidata populaarse V kuju treenimist. 2. Kas on mõtekas teha vaheldumisi seeria:lai haare - peopesad väljapoole, teine seeria: peopesad enda poole? (see viimane küsimus sai jabur, kuid ehk on aru saadav)
  15. Mida põnevat juhtus märtsis

    No mõni oli päris naljakas. Aga jah, ütleks, et Only in America
  16. Kodus treenimine .

    Tere, ma pole küll trennimees, kuid vaadake Tööriistad---> Harjutustepank-.---> sealt valite lihasgrupi, ning näete erinevaid harjutusi. Mõned Teie poolt küsitud on ka seal kenasti ära toodud. *Tahtsin pildid siia kopeerida, kuid andis errori:"Vabandame, dünaamilised lehed TAG'ides pole lubatud" edit: nägin, et olete juba harjutustepanka vaadanud. No ega's muud kui googeldama, pisut otsimist ja asi käes.
  17. Double Edge Safety Razor

    Pole küll prof, aga habemenuga on pisut teine teema kui teemaalgataja poolt küsitud raseerija.
  18. Double Edge Safety Razor

    Tartu väliturul on üks pood nimega 1001 pisiasja (või midagi sellist), seal olen näinud neid vanakooli raseerijaid, habemenuge ja isegi vahupintsleid Samuti saab sealt ka žilette mainitud raseerijale. edit: ebay's on päris huvitavaid mudeleid saadaval, ehk leiate sealt.
  19. Veel odavam oleks Dextro vahetada nt. trauben zucker'i vastu.
  20. Lihasmassi kava

    Hetkel viskan wiki lingi Sealt saab (enamvähem) ülevaate, millega tegu. Kuna alles alustasin, ei saa väga täpset arvustust omalt poolt lisada, kes kauem teinud, nt. Round 1 (3 nädalat) oskab ehk rohkem kogemusi jagad.
  21. Lihasmassi kava

    Ega juhtumisi P90X treening? Alustasin ka just selle "proovimist". Päris korraliku trenni saab
  22. Tribulus

    mass.fi müüb kah miskit Rumal küsimus, aga miks enam Eestis ei müüda?
  23. 30kg rinnalt 16-aastane tüdruk

    mõtlesin midagi sellist rinnalt tõstmise all vabandan juba ette, kui termin vale on
  24. 30kg rinnalt 16-aastane tüdruk

    Tere, lugedes Teie kaalu, on see 30 päris hea, vist. Olete kaua trenni teinud? Kui jah, siis vist pisut vähe see 30 kg, kui aga esimest korda proovisite, siis vist on see 30 ok. edit: ahjaa, kas tõstmise all mõtlete tõstmist rinnalt, või surumist rinnalt?
  25. Kodune treenimine?

    Nu ja kindlasti võiks ka triitsepsile tähelepanu pöörata. Harjutuste pangas on mitmeid harjutusi triitsale, mida saab ka edukalt kodus teha.
×