Jump to content

Samruk

Kasutajad
  • Content count

3
  • Last visited

Everything posted by Samruk

1. Ühesõnaga triitseps :)

Kas teed rinda ja triitsepsit samal päeval? Mina näiteks peale rinnatrenni enam kitsahaardega surudes ei jaksa triitsa piisavalt koormata. Eraldi päeval aga küll. Mis järjekorras teed harjutusi? Kitsalt surumine võiks kindlasti olla esimene harjutus ja dips viimane. Vaheta harjutused üldse välja, et lihast ehmatada! Variatsioone ju palju - scull crusher näiteks on väga mõnus harjutus, mis võiks kindlasti kavas olla. Minu viimaseaja lemmik on triits lõpetada ühekäega ploki allasurumine lihtsalt trossist kinnihoides pöial üleval - mõnusalt võtab põlema.
  2. Miks kaal ei lange?

Ei ole muidugi mingi teadjamees, aga kuna ka ise praegu tegelen rasvapõletusega, siis tekkisisd näiteks sellised küsimused/mõtted: Esimene asi, mis silma hakkas on minu meelest väga madal kaloraaž! Kaloraaž 1200-1400 võiks ju olla baasainevahetuse juures olev number? Milline on praegune rasvaprotsent? Mida väiksem rasvaprotsent, seda raskem seda vähendada. Milline on makrode vahekord (palju süsivesikuid, rasvu, valku)? Üldiselt minu soovitus oleks küll siidrid ja muud mitteolulised joogid ja söögid ära unustada. Kaalulangetusperioodil korra nädalas cheat meal, äärmisel juhul cheat day on piisav. Kaalu tõstab vee arvelt kindlasti ka soolane toit - tekib veepeetus. Mõistlik kaalulangus nädalas võiks olla 500g.