Jump to content

St

Kasutajad
  • Sisu loend

    351
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik St postitused

  1. jooks ja põlved

    Kuidas saaks nendega ühendust?
  2. Tegijate Treening - Robert Nool

    icccc Kõva pilt.
  3. Millised kogemused on järgmise toote kasutamisel, Outer Limits Hi-Performance Workout Pack? Ma tahaks hakkata seda võtma. Treeninud olen väikeste vahedega 1,5 aastat järjest. Enne viimast pausi, haigust oli järjepidevat trenni 4 kuud. Uuesti plaanin treenima hakkata peale terveks saamist 3 korda nädalas jooks (hommikul) ja 2 korda nädalas jõukas. Vanust on mul 19.
  4. argpüks

    Ma kahjuks ei tea milline on sinu oma jõusaal? Aga alguses on kindalsti lihtsam mina jõusaali kus on vastavad trenasöörid, mis aitavad treenida vähese vigastus ohuga, et koguda jõudu minna keerulisemate aga paremini arendavamate harjutuste juurde. Mul endal 4 kuud pidevat jõusaali kogemust nüüd haigusega 3 nädalat vahele jäänud. Enne haigust muskleid ikka oli aga nüüd vaatan, et nood nagu väiksemaks jäänud. Kui sa oled juba hea vormi saavutanud siis peaks 1 kord nädalas jõusaalis käima, et hoida vormi, soovitavalt siiski 2 korda, siis on lihtsam koormust jagada. Edu kõigile!
  5. Fat Burner Iirimaale

    Täiesti nõus Sinuga. Oleneb kust nurga alt vaadata. Kõige odavam oleks fäti kohapeal toota!?
  6. pikk treening

    Sellisel vennal soovitaks soome paekividest müüri laduma minna. Jõud ja raha tulevad lademes.
  7. Ülekoormus

    @Aero Paraku ületreeninguga lähevad tulemused alla n. teed trenni liiga suure raskusega natuke aega vaatad, et tulemusi ei ole ja siis paned raskust juurde koormus suureneb kehale, keha ei saa sellega hakkama ja siis tulevad vigastused. Umbes nagu õuna mädama minemine. Sellise lisakava puhul peaksid sa olema kõva põhjaga sportlane kes kasutab toidulisandeid muidu ei vea välja.
  8. HIIT, intervalltreening

    Nii mõtleme natuke loogilisemalt: Kui sul pulss läheb juba aeroobse treeninguga kõrgele (süda ei suuda toitaineid ja hapnikku lihastesse toimetada nii kiiresti kui on vaja, või mis pärast siis süda kiiremini põksuma hakkab) mis siis hakkab toimuma südamega, kui teha kõrge koormusega intervall treeningut? Mõelge!
  9. Tagumik ja kintsud jämedad;:D

    Aga mis sa selline oled? Tegelt võib fäti ja arcticut ka juua vmt. muidugi vastavalt rahakotile. Muidugi on fät piisavalt effektiivne - aga hea kraam maksab!
  10. Tagumik ja kintsud jämedad;:D

    Vaata kui tõesti tahad kaalu kaotada ja jalgu sitkemaks teha, siis tuleb iga hommiku peale ärkamist ja enne sööki hüpata hüpitsaga. Minu arust ei ole mõttet panna endale min. kaks-, kolm-, neli- jne. sada, tuleks hüpata enesetunde järgi. Kui nii hüpata siis ei ole vaja joosta 50 min ja 500 hüpet teha - sa lihtsalt koormad enda ära. Kui aga endal on soov jooksmas käia, siis peaks jooksma õhtu poole. Kindlasti tuleks tarvitada mineraalvett n. Aura Mineral 10eeq 1,5l v. Värska 12eeq 1.5l. Jõudu
  11. jookidest

    0.5l Aura mineral pidi katma 75% päevasest vitamiini vajadusest, hind ei vaja kommenteerimist.
  12. Magamine

    Mida teeb magamatus tervisele? Lugu nii, mõnikord juhtub et jääb enne tööd magamata st. tõusen hommikul üles, käin jõusaalis ja ujumas siis kodus aga ei tule und. Kell 8 pean tööle minema ja siis hommikul peale tööd on tunne nagu oleks purjus.
  13. Huvitab kui suure raskusega olete kükkinud. Ma mõtlen täiskükki, mitte poolkükke. Väga hea oleks kui paneksite mitu täis aastat vanad olete ja kui palju kaalute. Küsin seda, et saada mingit ülevaadet!
  14. Rasvarebend kõhu peal?

    tere! Mõtle nüüd natuke - Enne kui sa trenni tegema hakkasid oli sul ju suur kõht, pideva trenniga on vööümbermööt vähenenud ~ 20 cm! Aga kuhu pidi kaduma väljaveninud nahk nii kiiresti?
  15. Jook peale trenni ?

    Mina tarvitan ka neid, sest ei pea vajalikuks pulbritega jännata ja tõesti mineraale ja vitamiine on neid ka!
  16. lõuatõmbamine

    Ju siis ei ole vastavat varustust, mis iseenesest on suht kallis. Kui tahad ikka trenni teha siis tuleb ka vastavalt toituda. @ Rambo vend Ei sa sõber said valesti aru. Kui treening on lahja siis ei ole mõttet alla kahe korda nädalas treenida. Kui aga trening on suht väsitav siis 2 korda on paras samale lihasgrupile. Mina ise treenin järgmise prog. järgi: 1. Nädal Esmaspäev: Puhkus Teisipäev: Ülakeha Kolmapäev: Aeroobne Neljapäev: Alakeha Reede: Aeroobne Laupäev: Ülakeha Pühapäev: Aeroobne 2. Nädal Esmaspäev: Puhkus Teisipäev: Alakeha Kolmapäev: Aeroobne Neljapäev: Ülakeha Reede: Aeroobne Laupäev: Alakeha Pühapäev: Aeroobne Kängu ei ole küll jäänud St. sa pead oma treenungu süstematiseerima ja vastavate harjutuste järjepideval sooritamisel kasvava koormusega arendama oma lihasmassi.
  17. Ei muidu kampaanja on hea. Umbes nagu kESKERAKONNAL. Minu arust mõttetult kallis. Paraku hakkab mulle manama mulje nagu oleks fat trendi jook. Teist lahust kasutades olen rohkem rahul, kuna seal on rohkem mineraale ja vitamiine.
  18. oksion-raamat

    Ise olen samades situatsioonides olnud ja tean täpselt, mis tunne müüjal on. Sihikindlus viib esmärgile, minu pooltki edu müüjale.
  19. Täitsa lõpp. Pole enne kuulnudki

    Kui on kapillaarvõrgustik nõrk, siis millisest efektiivsest lihase arendamisest saab juttu olla? Miks Kalmus saab talub ekstreemseid koormusi - tal hästi arenenud veresoonkonnastik. Kas hakkaks häbi kui jõuate 220kg rinnalt suruda aga oma naist(~60kg) ei jõua 300 m tassida - silme eest lääb mustaks ja kukute veel armsama laiaks?
  20. Kas kellelgi on mingit ideed kuda saaks suitsetamist kiiresti maha jätta ilma, et ei tuleks uuesti suitsu isu?
  21. kohulihased..

    See on tõesti lihtna ja ka väga praktiline harjutus ja tulemused on head tean seda omadest kogemustest. Ja kui kergeks läheb siis võiks ju jalad sirgena ninani tõsta selg sirge hoides
  22. pepu

    Sellepärast ongi mitmeid võimalusi. Mina soovitaks seda harjutust, sest see kaasab just selle piirkonna lihased töösse. Harjutused peaksid olema 3 x -3 suutlikuseni. See on ka kasulik harjutus vöö piirkonna vormimiseks. ainult alguses võib ta raske tunduda.
  23. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Mina see vastu soovitaks osta Rademaris Sigama pulsikell pulsivööl saad patareisid vahetada seega ei ole mingisugust probleemi. Mul oli ka Polar M52. Patakad said tühjaks uusi ei olnud kuskilt võtta ja tuli soetada Sigma. Ise olen väga rahul ja hind oli ka odavam.
  24. higistamine ja treenitus

    ee, et kas mitte optimaalselt? Ah käige saunas ja siis teate kui hää tunne on peale sauna.
  25. taimetoitlasest sportlane

    @ madis_r Pole midagi topelt ei kärise ja kui veel kolmas kordki lugeda, siis äkki hakkab pähe ja kui tegu väliseestlasega siis on sõnaraamat lausa kohustuslik
×