Jump to content

Pistrik

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Pistrik postitused

  1. aeroobne trenn

    Võhma ja jõu treenimise saab ju ka ühendada. Minu meelest ei välista üks tingimata teist. Sa ei pea võhma jaoks tegema 60-90 min madalal pulsil. Tee keskmine distants ja tugeva tempoga (näiteks sõudmist). 3x nädalas, 12 minutit, 3 km aitas mul küll nii võhma kui jõudu parandada. Kaks korda nädalas on tulemuste saavutamiseks paraku vähe, heal juhul aitab kuidagi vormi hoida.
  2. kõhulihased

    Vilkx, äkki aitab, kui muudad ja teed teisi harjutusi kõhulihastele. Võibolla ei ole mõni harjutus(ed) lihtsalt sinu jaoks õige(d). Samuti mõjutab minu meelest kõhulihaste tegemist see, kui täis kõht on ja mida oled söönud. Mõni seedimisele raske toit võib kõhus kaua tunda anda.
  3. rüht

    Kondimurdmine aitab, aga ainult juhul, kui seda teeb tõeliselt heade oskustega spetsialist. Tegelikult peab ta ära tabama, millest Sul need valud on tingitud (mul näiteks oli seljavalude põhjus selles, et üks jalg on 8 mm teisest lühem; anatoomiat ei muuda, aga kui arvesse võtta ja treenida õigesti, siis saab ka kehavea negatiivseid mõjusid välistada) Vaja on teada saada, mille treenimisele eriti rõhku panna, samuti millest tuleb hoiduda. Aga fakt on see, et trenni peab tegema kogu kehale ja mitte ainult nõrgale kohale.
  4. Kas see on tõsi?

    Sorry, aga minu meelest on see kõht-sees-hoidmise harjutus küll lausa kahjulik. Mis saab Teil, siis normaalsest hingamisest? Kõhuga hingamine, mis on parem ja sügavam hingamine, on ju siis võimatu. Lisaks sellele (ma pole küll meditsiinialaste eriteadmistega) võib sellel kõht-sees-hoidmise harjutusel olla oma halb mõju ka seedeorganite tööle.
  5. trenazööri-aga millist

    kindlasti mine jõusaali selle asemel, et mingi veidra tolmukogujat ostad. Aga kui sa ei taha või pole aega jõusaali minna, siis on kodus ka mõne hantli ja matiga ülllatavalt palju võimalik ära teha (soojenduseks pead muidugi sellisel juhul välja jooksma minema ). Liiga palju rõhutakse mingitele masinatele. Paljud oma keharaskust kasutavad harjutused on palju efektiivsemad.
  6. Toitumine enne ja pärast trenni

    sa pead ilmselt ise katsetama, millise kõhuga sul on hea trenni teha. Minule näiteks küll ei meeldi trenni teha ajal, mil toimub seedimine ja 1,5 tundi enne trenni on minu jaoks liiga lühike aeg seedimiseks. Siiski sõltub palju ka eine iseloomust.
  7. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    180 cm, 65 kg, 25 a
  8. trenn ja kaalulangus

    kindlasti saad, aga võib-olla on Sul lihtsalt veidi vale ehk ebaefektiivne trenn. Parim vormiajamise meetod on minu meelest vaieldamatult vastupidavust treeniv jõutrenn. Keskmine raskus, palju kordusi (viimased tahtejõuga viimasel piiril), aeglasem tempo nii, et lihas oleks kogu harjutuse soorituse ajal pinges, lihas korraga (vaja välistada teiste lihaste abi, kuna kaasaaitamine muudab harjutuse ebaefektiivseks). Tulemus on selline, et väljast ei paista suuri lihaseid, aga spordis "you'll be the last one standing" ja väljanägemist ei pea ka häbenema. Loomulikult eeldab kõige selle rakendamine arukat mentorit.
  9. Liiga lihastes jalad?

    arvan, et mõtle vähem rasvaprotsendist ja kaalust. Vaata ennast peeglist, kuna peegel ütleb täpselt mida vaja teha, jälgi enesetunnet ja trennitulemusi. Kui Sa ei ole võistlev indiviid, siis pole vaja nende numbritega jännata. Kui treenid hea enesetunde ja vastupidavuse arendamise nimel (ja võtad trenni tõsiselt ning kohusetundega), siis tuleb kena keha ka.
  10. Jooksmise asemel??? Palun soovitage!

    Sisetingimustes on sõudmine minu meelest vaieldamatult efektiivseim. Suurim pluss on see, et võtab kogu keha läbi. Kui teha korraliku tempoga, treenib ülihästi vastupidavust.
×