Jump to content

nummmi

Kasutajad
  • Sisu loend

    87
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik nummmi postitused

  1. Intermittent fasting

    Täiesti metsas... sa pole kohe üldse aru saanud mida öelnud olen... Kas ma olen kunagi öelnud et olen ainuke? Ei. Vormi koha pealt just kirjutasin... Miks ma peaksin oma elu ja aega raiskama mingite võistluste jaoks? Mind ei huvita selline mõttetu jama... Võrrelda inimeste vorme... Haige... Olen kes olen ja olen milline olen ja annan endast parima eelkõige enda jaoks, sest elan enda elu. See teema siin muidu algselt oli ju "intermittent fasting"... Et kui te tahate et ma teie absurdseid kommentaare laiali lammutaks, siis tehke selle jaoks eraldi teema. Sest nii kaua kuni ma otsustan siin olla, nii kaua annan mina soovitusi ja nõuandeid mida ma tean et on tõesed. Ja mind ei huvita et teil on nii ränk ajupesu ja eelarvamused töös et te ei ole võimelised aru saama mida olen öelnud ja miks seda öelnud olen. Tahate oma enda tekitatud jama jätkata? Siis tehke eraldi teema. Ja piirduge oma absurdsustega sellesse uude teemasse. Ja jätke ülejäänud foorum rahule. Äkki aitab juba?
  2. Intermittent fasting

    Kui siis võibolla mõne kuu pärast. Peab arvestama sellega et 16-17 kuud tagasi oli mul südamega päris ränk jama ("moodsa meditsiini" järgi ravimatu, ja siuke millele antakse 5 aastat elada; "dilated cardiomyopathy", mingi siuke). Aga "moods meditsiini" rada ma muidugi ei läinud, sest ma teadisn et sealt abi ei saa üldse. Ehk hakkasin -->>ISE<<-- uurima. Mis tähendas umbes 8 kuud mitte mingit trenni, lihtsalt toitumine kontrolli all, ja terveneda. Lihas, jõud, jne mis mul oli, enamusest kadus. Ja alates sellest vähehaaval, rahulikult, väga ettevaatlikult alustasin uuesti, aga tunduvalt õigemini kui varem. Umbes 3 kuud veel, siis peaks päris hea tulemus väga selgelt näha olema. Näiteks üks pilt umbes 3 kuu pärast üles ja siinsete trollide mölaauk laks kinni.
  3. Intermittent fasting

    Ah sa mõtled et minul on see? Eksid 100%. Mul ei ole seda. Aga vaadates sinu kommentaare, siis sinul küll on mingi väga ränk vaimne viga. Mis sa mõtled sinu käitumine on normaalne? Ei ole... ilmselge et ei ole. Nagu olen juba öelnud, ütlen uuesti: Lõpeta see ebardlik käitumine ära. Või siis ära lõpeta... Ütleks et ise tead, aga sa ju ei tea ise... Täpselt nii nagu sa ei oska iseseisvalt mõelda... Igavaks läheb... kas te midagi konstruktiivset või informeerivat ei oska anda? Või, nagu ka olen korduvalt öelnud, seletage lahti ja põhjendage ennast ära. Siin võiks ju tegelikult toimuda täiskasvanulik suhtlus... Või mis? Kui tahate täiskasvanulikku suhtlust, siis teie - minu ründajad - peate seda võimaldama. Ehk hakake käituma.
  4. Intermittent fasting

    Ma ei tea miks sa selle peaksid siia veel lisaks sisse tooma (teema kõrvalist juba niigi palju). Aga kui sa reaalselt ka järele uuriksid, siis saaksid teada et on ikka küll ravitav. Mõned juhud võivad olla rängemad, kus täiesti terveks võibolla ei saa, aga paranemisjärk peaks olema, oletan, vähemalt 80%
  5. Intermittent fasting

    Mõtled seda kuidas sa ei ole kordagi ennast lahti seletanud ega ära põhjendanud, ja kuidas sa ainult süüdistad, solvad, ja sõimad? Ja kuidas sa pole kordagi mitte midagi informatiivset ega kasulikku andnud? Ja suht alguses ma ütlesin selgelt välja et mind ei huvita "paleo" mitte miski, vaid huvitab see mis ehtsalt ka töötab. Arvestades sinu kommentaare, siis mis iganes sina teed... no see ei tööta kohe üldse, kuna oled ju peast täiesti haige, nagu oled järjepidevalt demonstreerinud.
  6. Intermittent fasting

    Ma olengi neutraalse suhtumisega. Aga kui mind rünnatakse, siis ma lammutan ründekommentaarid laiali. Mina ei ole siia negatiivsust sisse toonud, see oli siin juba olemas. Ja positiivsus? Miks peaks kellegil selle vastu midagi olema? Kui neile ei meeldi midagi (eriti veel kuna neil endil ei ole õigus), siis on see koht kust nad saaksid õppida enda kohta (ise teavad või ei tea kas seda teevad või mitte). Sest neile ei meeldi... neil on probleem. Mul on küll huvitav... praegu veel.
  7. Intermittent fasting

    Hämmastav kuidas sa jonnakalt ei ole suuteline õppima oma enda vigadest...
  8. Intermittent fasting

    Aitäh naeru eest! Hea tuju veel paremaks! Aga tõsiselt, proovi omale vaimset abi kuskilt leida, sest sul on rängad vaimsed probleemid. See mis sa kirjutasid on täiesti ebaoluline. Sest sellega sa ei muuda fakti et kui toitumine on korras, siis sittumine käib 1-2 korda päevas, vastavalt umbes 12/24 tunni tagant, aga mitte iga paari tunni tagant... Otsi abi, kuskilt. Senikaua soovitan sul selle ebardliku käitumise lõpetada.
  9. Intermittent fasting

    Kui mina midagi teada tahan saada, siis esimene asi mida ma teen on uurin ise järele, mitte ei küsi kellegi käest et ta mulle kõik materjali otse sülle loobiks. Et aga palun, uuri ise järele. Ma ei ole "google" ega mis iganes muu otsingumootor. Õige dieediga saab ravitud vähemalt 95% praegustest haigustest ja terviseprobleemidest. Sa teaksid seda, kui oleksid ise järele uurinud, ja kui sul oleks endal kogemus. Et uuri järele, omanda need vajalikud definitsioonid mis näitavad et see tõesti nii on... sest see tõesti on nii.
  10. Intermittent fasting

    Ühtne tõde/üldine tõde, mille saab enda vajadustega kooskõlla panna. Aga selleks on siiski vaja ka enese kogemust ja vajalikke arusaamu. Samamoodi kui proovida aru saada mingist keelest mida ise ei tunne ega räägi üldse. Näed et on sõnad, näed et räägitakse, aga sinu jaoks mõistus ei dekodeeri arusaadavaks mitte midagi, sest puuduvad definitsioonid ja teadmised mis selle jaoks vajalikud on. Kui proovida elada mingisuguse tõe järgi, aga kui endal puuduvad vajalikud arusaamad ja kogemused mis on vaja selle tõe lahti kodeerimiseks et see töötama hakkaks õigesti, siis see ei hakkagi töötama nii nagu peaks nii kaua kuni neid arusaamu ja kogemusi ei ole... Ja paljud arusaamad ja kogemused vajavad eelnevaid arusaamu ja kogemusi. On alguspunkt ja on lõpp-punkt, aga vahepeal on ka kõvasti punkte. Algusest lõppu ei saa kui ei ole käinud läbi vahepealseid. Ja eesmärk ongi see lõpp-punkt. Otse algusest otse lõppu ei saa, kui ei ole vajalikke "arusaamu/definitsioone". Et saada lõppu, selleks peabki algusest alustama, sest kogemusi, mis mitmel juhul on ka vajalikud arusaamiseks, kindlalt muud moodi ei saa. Kui neid arusaamu ja kogemusi ei ole, siis tegelikult ei tea millega tegu on ja tegelikult ei tea mida praktiseerida üritab (näiteks veganid ja siuksed... kui nad ehtsalt ka prooviksid omandada kogemusi ja arusaamu/definitsioone selle kohta, siis nad jätaks selle veganluse hetke pealt katki ja mitte kunagi ei kordaks seda viga). Ise ka, kui ajasin omal toitumist korda (ja ka muud). Tundus väga lihtne, et nagu lihtsalt hakata tegema nii nagu kirjas... Aga ei käi niimoodi, nagu kogemus on näidanud. Peab ise piisavalt läbi kogema enne kui jõuab kohale, täiesti algusest peab alustama ja vähehaaval liikuma kuni jõuab kohale. Ma ei ole veel kohale jõudnud, mis sest et teooria on vägagi selge. Kui puuduvad "definitsioonid" mis saaksid praktikas realiseerida teooria, siis seda tõde praktiseerida ei saa. Ja ei olegi kerge, ei tohigi kerge olla. Kui on kerge, siis ei õpi. Aga huvitav on küll, ja kuidas veel... Täpselt samamodi nagu trenniga - kui on kerge, siis kasvamist väga ei toimu. Sama printsiip.
  11. Intermittent fasting

    Seleta lahti millest sa järeldad et ma olen närviline. Tahaks teada millest sa seda järeldasid (sest ma ei ole närviline). Sa annad mulle vastu arvamusi mis on väga valed, mis ei vasta reaalsusele. Ja siis soovitad minul minna psühhiaatri juurde?? "Rohtudega"... kui sa vaid teaksid üldse midagi tervisest ja mis tervise probleeme tegelikult tekivad, siis rohtusid ei soovitaks sa mitte kellelegi. Miks sa räägid tervisest ja toitumisest kui sa ise ei tea sellest kõigest sama hästi kui mitte midagi tõest? Kui vaadata üle mida kõik sina (ja teised sinusugused) siin on mulle vastu kirjutanud, siis on väga ilmselge kellel tervenemist vaja on...
  12. Intermittent fasting

    Mina olengi rahulik... Miks sa peaksid üldse midagi sellist ütlema? Miks sa üldse siin midagi ütlema peaksid kui oled juba öelnud "head aega"? Kuna ilmselgelt see "head aega" sa ei mõelnud tõsiselt (ehk valetasid), siis kuidas oleks mu küsimustele vastamisega, selle asemel et anda mõttetuid ja valesid täis kommentaare? Näita mida sa siis tegelikult tead. Või selles ongi probleem et sa ei tea mitte midagi, ja seega ei saagi mu küsimustele vastata?
  13. Intermittent fasting

    Mis sa mõtled et iseseisvalt õppida ei ole võimalik? Et peab ikka keegi teine ees mulisema ja siis tema juttu ise edasi korrutama hakkama. Ja ka mõtlema ainult nende reeglite järgi mida see ees olev tüüp on korrutanud? Kuidas oleks kui hakkakisd ükskord iseseisvalt mõtlema, mitte sulle ajupestud reeglite järgi? Uuri ise järele, mitte ära lihtsalt jää uskuma mida keegi, ükskõik kes, ka nn "teadlased", sulle räägivad. Uuri ise järele, mõtle ise järele, iseseisvalt. Kas ei ole võimeline aru saama et miks? Kui ise õppida, ise uurida, siis ei ole ees mitte kedagi kes dikteeriks mida õppida, kuidas õppida, ja kuidas nendel teemadel mõelda. Ehk kui teed ainult ise, siis sa ei ole mitte millegi ega kellegi poolt mõjutatud, seega sa mõtled ja tuled järeldustele mis on originaalsed sinule, mitte kellegile teisele. Kui sa võtad aluseks teiste arvamused ja teiste välja mõeldud reeglid ja lihtsalt pimedalt järgid neid (nagu sa ilmselgelt teed), siis järeldused millele sa tuled ei ole sinu järeldused. Ja kui need ei ole sinu järeldused, siis millest sa üldse järeldad et need tõesed on? Ka nende teiste arvamuste ja reeglite põhjal? Proovi ratsionaalne ja ehtsalt iseseisev mõtlemine üles leida...
  14. Intermittent fasting

    Täpselt nii... Kui on aeg ehtsalt ka näidata mida sa tegelikult tead, siis aeg lahkuda? Hästi tehtud...
  15. Intermittent fasting

    Mina ise. Erinevalt sinust ma olen ka võimeline ennast ise kontrollima. Sest no tõesti... vaata oma enda kommentaare... Ainult süüdistad, sõimad, vaidled, aga ei anna mitte midagi konstruktiivset ega informeerivat. Ehk sinul on kupli all midagi väga valesti... Sa ei oska ega pole võimeline ennast lahtigi seletama...
  16. Intermittent fasting

    Täiesti ebaoluline. See kas ma tean antud nimesid erinevatele osadele ei muuda seda kui kaua toit läbi seedesüsteemi liigub. Maos seedib olenevalt toidust ja kogusest kuni 4 tundi, läbi soolestiku (sealhulgas kõik eri soole osad) liigub toit 12-24 tundi, kui kaua täpsemalt oleneb paljust. Aga et kõigest mõne tunniga? Siis on toitumine korrast ära. Ja miks sa püüad viia tähelepanu millelegi kõrvalisele ja ebaolulisele? "Rahvas" ise niikuinii ei tea neid spetsiifilisi nimetusi, ja neid see ei huvita ka. Rahvast huvitab kõige rohkem lihtsate sõnadega, keerutamata, üleüldine pilt, ja lihtsate sõnadega kuidas tegelikult on, ja lihtsate sõnadega öeldud lahendused. Võiksid mõelda ka, ratsionaalselt, enne kui midagi ütled...
  17. Intermittent fasting

    Väga huvitav et ütled et pole kahtlustki, aga ise mitte kunagi, mitte kordagi pole ennast ja enda "kahtlusi" ära põhjendanud ega lahti seletanud... Süüdistused põhjenduseta ja tõestuseta on tühjad ähvardused. Sa räägid tühja. Et kuidas oleks kui end lahti seletaksid? Ehk näita et tead millest räägid.
  18. Intermittent fasting

    Ise ka usud seda jama? Kui sul toitumine korrast ära, siis ehk jah vastab tõele... aga ma ei räägi kontekstist ega perspektiivist korrast ära toitumine... Ma ei käi iga paari tunni tagant potil. Vaid iga umbes 12 või 24 tunni tagant.
  19. Intermittent fasting

    Ma ei ole ise hakanud rääkima ketoosist. Sina hakkasid sellest rääkima. Ma ei ole küsinud sinult kas sa oled ketogeenset dieeti proovinud. Ma küsisin seda muu kohta. Kui tore näha et sa ei suuda teemas püsida...
  20. Intermittent fasting

    Oh kui tore, ikka ja jälle peab süüdistama mind olema keegi kes ma ei ole. Kuidas oleks kui ükskord täiskasvanulikult käituma hakkaks? Ma pole ketogeensest dieedist midagi rääkinud... Erinevalt sellele mida sa vihjad. Mida täpselt sa sõid kui olid oma arust ketogeense dieedi peal? Anna oma versioon milline ketogeenne dieet välja näeb. Ma siis ütlen kas õige või vale, sest ma reaalselt ka tean. Sa ei tea et olla ketoosis, selleks ei pea süsivesikuid (ka suhkruid) täielikult vältima? No eks nüüd siis tead... Ütled et olid sellise dieedi peal. Kas sa olid ülekaaluline? Et mis su keharasva protsent oli, umbes? Enne kui alustasid, ja siis selle dieedi ajal. Sest kui sul eelnevalt on keharasva protsent korras, siis muidugi mitte midagi, vähemalt selles suhtes, ei muutu. Kui sul ei läinud kehaline ja vaimne energia väga selgeks ja väga tugevaks, siis sa ei olnud ketoosis. Kui sul hommikul üles ärkamine ei olnud nii et silmad lahti ja laks kohe tugev energia olemas ja niimoodi kuni õhtuni välja, siis sa ei olnud ketoosis. Kui sa magasid rohkem kui 6 tundi (võib natuke varieeruda), siis sa ei olnud ketoosis. Kui sa väsisid ära füüsilise trenniga nii et rohkem lihtsalt ei jõuda, või/ja vaimselt olid väsinud ja uimane, siis sa ei olnud ketoosis. Kui selle asemel et enesetunne läheks väga heaks, sul enesetunne hoopis langeb, siis sa ei ole olnud ketoosis. Ma olen olnud ketoosis, kui ma sain kvaliteetset rasva (aga siis kolisin ja enam ei saanud piisavalt head rasva). Ma tean täpselt milline ketoos olema peaks, sest erinevalt sinust olen ma selles ehtsalt olnud. Ketoos ei ole lihtsalt süüa midagi, ketoos tähendab et keha läheb ühte septsiifilisse olekusse. Keha hakkab tootma rasvadest ketoone, mis muu hulgas on kõige efektiivsem ja parem energia allikas aju ja närvirakkude tööks. Aga et sellesse olekusse ehtsalt ka saada, see oleneb päris paljust. Näiteks, kui mitokondrid on korrast ära (mis iganes põhjusel), siis ketoosi sa ei saa. "1) juhtme ajas kokku natuke, sest paljusid mõnusaid mugavaid ja maitsvaid asju ei saanud süüa" - Kui sa ei tea mida sa teed, ja läheb ka ketogeense dieedi puhul "bro science" teed pidi, no siis jah ajab juhtme kokku... "2) võimekus teha võimsat intervall-tüüpi treeningut (nii erialast kui ÜKE) langes ikka kõvasti. See oli ka peamine põhjus, miks loobusin ja enam ei katseta - tehniline areng jäi aeglasemaks võimsuse vähenemise tõttu." - Kui sa ei tea mida sa teed, ja seega teed valesti, siis muidugi sul võimekus langeb.
  21. Intermittent fasting

    See et sina ei tunne reaalsust vähemalt siinse teema suhtes ei tähenda et sinu ignorantne ja valesid täis öeldu vastab tõele. Olen mitu korda vihjanud: Uuri ise järele. Ütlen uuesti, sest erinevalt sinust ma ehtsalt ka tean. Olen järele uurinud, olen läbi mõelnud, ja olen järele proovinud. Ei eksisteeri protsessi kus toidust saadava rasva keha töötleb ümber keharasvaks. Sellist protsessi ei eksisteeri. Kas sina oled järele proovinud?
  22. Väga kiire seedimine

    Soovitan minu jutu aluseks võtta ja sellest lähtudes ka ise edasi uurida. Sest ratsionaalse ja terve mõistusega mõeldes ja analüüsides on selgelt näha kes siin tõtt räägib, ja kes lihtsalt süüdistab ja sõimab samas andmata mitte midagi informatiivset ega kasulikku. Kuidas tervis on füüsiliselt, vaimselt, emotsionaalselt... Kui terve on, et kas on terviseprobleeme või mitte, see on kõik väga tugevalt mõjutatud just toitumisest. Kui toitumine ei ole piisavalt korras (ehk keha saab hulganisti mürke ja liiga vähe toitaineid), siis tekivad terviseprobleemid. Kui pärast millegi tarbimist "lööb sita lahti", siis ilmselgelt ei tohi seda asja tarbida. Sest see ei ole normaalne. Tihti sital käimine näitab et kas keha ei saa toitu korralikult seeditud, või oled liiga palju söönud ja on uuele toidule vaja ruumi teha. (Mäletan et mul endal, natuke üle kümne aasta tagasi, iga kord kui jõin kohvi, siis 10 mintui pärast oli minek. Lõpetasin kohvi tarbimise päeva pealt.) Loomne toit on tähtis, eriti looma rasv. Mida kvaliteetsem ja mida õigemates tingimustes kasvatatud loomadelt, seda parem. Loomne toit püsib sooles kauem. Enda kogemuse järgi (kuna olen 80-90% loomse peal, ülejäänud taimne)... sital käin üldiselt korra päevas, mõnikord kaks. Mitte mingeid pulbreid ega sellist jama ma ei kasuta. Valku saan toidust piisavalt, 120-160 grammi valku päevas. Igasugused valgu pulbrid soovitan ära unustada. Sul ei ole neid vaja. Tegelikult ei ole neid kellegil vaja. Kes arvab et neid vaja on, see ei tea inimesest ega reaalsusest suurt midagi... ja on lihtsalt "bro science" peal väljas ehk kasutab neid pulbreid kuna näeb teisi neid kasutamas, samas ise järele uurimata ega läbi mõtlemata kas neid tegelikult ka vaja on.
  23. Intermittent fasting

    Isegi kui teistele ei ole, siis mulle on kindlalt arendav olnud. Mul mingi aeg oligi selline mõte. Aga ma olen uurinud ja mõelnud üleüldse reaalsuse kohta, just viimase umbes 16 kuu jooksul, ikka väga palju. "Üle lennanud" materjalidest, kõige olulisem välja ja siis edasi. Tulemus see et ma tean tegelikult nii vähe... ja materjale millest ma üle pole veel käinud on nii palju... Ütleks et "pole veel valmis" blogiks, kuigi öelda oleks palju juba praegu. Olen omandanud, mingil määral, võime iseseisvalt näha mis tegelikult toimub ja mis on põhjusteks, olenemata valdkonnast. Aga seegi tahab veel arendamist. Mina ei pea mitte kellegile selgitama et ma pole Lpf. Kuna ma ei ole andnud mitte ühtegi vihjet ega märki et ma see Lpf oleks, ja ma ei saakski anda, sest ma ei ole tema. Kes iganes ta on. Mina ei toonud sisse süüdistust minu vastu et ma olen Lpf, need mitmed trollid tõid. Ja kuna nad seda tegid, siis on neil kohustus tõestada et ma see olen. Aga kuna ma ei ole, siis tõestada et ma olen ei ole võimalik. Mõtlesin et vaataks järele mida see Lpf on kirjutanud, et näha isikuomadusi. Aga: "Järgmised otsinguterminid on keelatud ning eemaldasime need päringust: lpf" Isegi kui tahaksin minna selgitamise teed pidi, selleks oleks mul vaja tema kirjutatud tekste. Ja isegi kui ma saaksin tema tekstid ja selgitaks ära, siis niikuinii ei saaks need siinsed trollid sellest aru. Neil lihtsalt pole piisavat vaimset võimekust ega vaimsuses definitsioone ja arusaamu omandatud, mis dekodeeriksid minu jutu neile arusaadavateks mõisteteks (nagu nad on järjepidevalt demonstreerinud). Pole aimugi kes see on. Niikuinii siit ei tea mind keegi.
  24. Intermittent fasting

    Või enda peal järele proovida... saaksid omale absoluutse tõestuse selle kohta kuidas tegelikult on. Sa võid uurida "teaduslikke" tekste palju tahad, aga kui endal kogemust pole, siis millest sa järeldad et see tegelikult ka tõsi on? Nii nagu mind pidevalt süüdistatakse ja mida veel... Mul on endal isiklik kogemus, lisaks sellele et olen ka järele uurinud ja läbi mõelnud, ja on järele proovides tulnud välja et kõik see mis on kirja pandud ei olegi tõsi. Enne kui pole ise proovinud on väga raske kindlalt teada kuidas tegelikult on.
  25. Intermittent fasting

    Kui võrrelda minu antud tekste, ja sinusuguste antud tekste, siis on ilmselge kes siin trollib. Kanep ja skisofreenia?? Ikka sõimamine ja süüdistamine, ilma et ennast reaalselt ka lahti seletaks... Täiesti haiged olete... Sa sellest ka ei ole teadlik et kanep ei saa tekitada skisofreeniat? See lihtsalt ei ole võimalik. Et miks sa peaksid üldse proovimagi solvata mind mingi täieliku absurdsusega? Oh mitu vastust siin andnud olen... Aga kuidas oleks et te lõpuks ometi ükskord ennast ära põhjendaks?? Seda ei taha teha?
×