Jump to content

theONE1

Kasutajad
  • Sisu loend

    1 513
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik theONE1 postitused

  1. Aidake uurimustöö teema valimisega.

    Ma arvan et kui sihid jõusaali, treeningu jms. peale, siis koolist sa vaevalt endale juhendajat leiad, pigem kui sul on keegi hea tuttav või sõber kes on treener jõusaalis ja on läbinud ka vastavad koolitused jms.
  2. Rakvere jõusaalid

    Raivo ma ei saagi teistmoodi
  3. Rakvere jõusaalid

    Eks igas jõusaalis saab oma asjad ära teha, iseasi on see kui ruttu sul rutiin tuleb ja sul endale need harjutused juba vastu hakkavad, seega peaks jõusaal olema sisustatud natuke laiemalt! Minu arvamus lihtsalt!
  4. OTT KIIVIKAS- 30 !!!!

    See on hea loo valik ka ja õnne veelkord!
  5. Algaja kava.

    õlg?
  6. treeneri amet..

    Jääb kinnitada ainult Oti sõnu, palk kõigub jah päris palju, olenedes klubist, piirkonnast jms. Ja kui ikka päevast päeva seda teed siis jah rutiin tekib, aga tuleb asju huvitavamaks teha, ka endale
  7. Oleks siis mingi teine vald, aga Vihula vald! Kahtlen sügavalt jah
  8. Tahaks teada

    Ikka algajate kavaga uuesti!
  9. jõusaali kava?

    Ma ei usu et ta sulle jama ajas, ega kui koormus tõuseb siis on see suht välistatud jah, ma rääkisin sellisest splitist kuna ei tea su taset. Seda spliti kasutades u. igale lihasrühmale 3 harjutust nt. 2 baasharjutus ja 1 isoleeritud. Kätele võid teha 2 harjutust. Hea oleks kui kava saaks koostada sulle treener kes sin näeb ja sinuga nö. silmast silma räägiks. Siin on raske sulle kava pakkuda ning see harjutuste valik on väga individuaalne ja üks suur katsetus Samas see et sa oled kunagi teinud judot ei tähenda et sa nüüd kohe edasijõudnute treeningut tegema hakkad, see pole halvustavalt öeldud. Proovi käia 3x nädalas + 1 aeroobne nt. 1 päev rind, triits 2. päev selg, biits ja 3. jalad, õlad. Kuid ma rõhutan, see on ÜKS PALJUDEST!
  10. jõusaali kava?

    No neid splitte on erinevaid, aga oleneb kui palju harjutusi, millised kordused, seeriad ja mis on eesmärk. Selle järgi tulebki lähtuda. Ja kas saad käia 2x nädalas jõusaalis või 3. Aeroobset peab tegema jah! Palju oleneb ka tasemest ja milline on sul nö. üldfüüsiline põhi alla. Jaot, 2-ks nt üks sagedasemaid on I päev-rind,selg,biits ja II päev-õlg triits, jalg, see oleks siis edasijõudnute üks klassikalisemaid splitte. Siis tulevad mängu veel nö. päevade jaotus jms.
  11. jõusaali kava?

    Kes sulle selle kava tegi?
  12. Jõusaalivõimalused TTÜ-s

    http://www.ttusport.ee/index.php?top=Jõusa...=2〈=est
  13. Kehakultuur/rekreatsioon õppimine

    Mõlemad alad annavad sulle teadmisi spordist nii anatoomi, füsioloogia, sporditeooria, erinevad psühholoogijad jne jne. Kehakultuuri eriala annab lihtsalt veidi süvendatult, aga kui rekreatsiooni erialal võtta vali või vabaainetest endale midagi nö. tõsisemat juurde, siis saad endale head spordi jms. seonduvat palju juurde.
  14. Kehakultuur/rekreatsioon õppimine

    Tallinna Ülikoolis on mõlemad erialad olemas ehk siis Kehakultuuriteaduskond. Tartu Ülikoolis on ainult Kehakultuur, kuid minuteada kuskil on Tartus ka Rekreatsiooni sarnane eriala, kuid mitte siis nö. ametlikult akrediteeritud. Oleneb mida tulevikus teha tahad, siis saad ka täpsemalt oma eesmärke seada!
  15. Hommikune- ja jõutrenn, toitumine

    tühja kõhuga peale ärkasmist jõutrenn?? ma edasi ei hakanud lugema, vaid küsin, et mis eesmärgil sa seda teed?
  16. väike küsimus

    kes sulle selle kava tegi?
  17. Õnnitlused Kiisu - Miisule

    õnne!
  18. Jooksmine

    No arvesta, et areoobset tuleb teha ka mõistlikuse piiril ehk siis kui oled alagaja peaks distants olema lühem ja madalama pulsisagedusega, piisab alguses 2x nädalas. Võid alsutada 30 min. ja siis seda aega suurendada kunin tunnini. Esmalt tuleks suurendada treeningkordi nädalas, seejärel treeningpikkust ja viimasena alles intensiivsust. Siis tagatakse ka hapnikutarbimiselundkonna pidev areng!
  19. ETV-st saade!

    Olles elanud mingi aja Ameerikas, on see ikka kohe näha mida ka filmis. Esiteks on neid fast foode iga nurga peal, inimesed sõidavad sinna auotga, kas drive in või siis teevad paar sammu ka asutusse sisse, pärast sõidavad koju autoga, kodus liftiga üles, jnejne. Ja see rasvumine on seal jube, perekonniti käivad inimesed Mc-is ja üks on suurem kui teine. Kõhedust tekitav!
  20. Alkohol

    no õlu on alkohoolsetest jookidest üks " süütumaid"
  21. Jooksmine

    Siin mainiti ka seda juba, aga jah kui sa oled koguaeg treeningul anaeroobses, siis hakkab ühel hetkel su organism järlee andma. Treenima peab ka hapnikutarbimiselundkonda, mis tagab ka parema arengu!
  22. kui tihedalt?

    Mina küsiks, et mis su eesmärk on?Tahad ennast vormis hoida või mis?
  23. ETV-st saade!

    No eks see dokumentaalfilm oli suhteliselt äärmuslik, kuid mõtlema pani see paljusid ma arvan!
  24. Palju õnne Ott

    Ilus nimi
  25. ülikiirelt lihast kasvatavad ained,pulbrid

    nali naljaks jah, aga enne peaks natuke uurima et miks, kuidas ja kas üldse on vaja midagi kasutada!
×