Jump to content

Enforcer

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Enforcer postitused

  1. SKG transformation journey

    Sa juhuslikult mingeid ümbermõõte pole vahepeal kirjutanud siia? Ma mitu lehekülge ei viitsi sirvida. Mõõda jalad ära ja käed ka äkki. Oleks huvitav teada. Jalad pakuks, et üle 70cm ikka, jõhker. Ja täiesti teoreetilisest huvist küsiks (sest ma ise olen all natural - kuid jah, pean tõdema, et loen küll teemakohastel teemadel materjali), kas sa oled kogu selle aja 250mg doosi peal istunud või vahepeal ka natuke blastinud?
  2. Enforcer'i blogi

    Vanus: 24a Pikkus: 181cm Kaal: 80+kg Treeninud olen nüüdseks natuke alla poole aasta. Augustis kunagi USAs hotelli jõusaalis. Ja siin on siis praegune vorm. http://www.youtube.com/watch?v=T-3VV7mm1Yo
  3. Enforcer'i blogi

    Teen siia ka kiire update'i. Väga ei blogi siin. Enamjaolt kajastan progressi Instagramis: http://www.instagram.com/rolling.up.that.high.grade Hetkel cutin või recompin, ei teagi, mis ta on.
  4. Enforcer'i blogi

    GAINS.
  5. Enforcer'i blogi

    Kirjutan siia lühidalt. Võistlusplaanid on alles, aga alles siis, kui tunnen, et olen valmis. Aasta lõpus ei läinud treeningud ja toitumine plaanipäraselt. Seega kevadel seda kindlasti ei juhtu, võibolla sügisel. Nüüd on trennid jälle täie hooga käimas. Instagrami kasutan ka: https://www.instagram.com/rolling.up.that.high.grade
  6. SKG transformation journey

    Aga kas sul mitte naine sinuga koos trennis ei käinud? Või tal viskas üle sinu elustiiliga kaasas käimine? Või siis on juba keegi teine, kes sellest aru ei saa? Kas mingeid mõõtmisi ka teostad? Kaal oli vist päris suur hiljuti, ligi 100 kg või üle, ja rasvaprotsent omajagu madal? Enamus mass vist jalgades?
  7. Enforcer'i blogi

    Klipp eilsesest seljatrennist.
  8. SKG transformation journey

    Ma kohe igaks juhuks mainin ära, et ma olen steroidimaailmas teoreetik ja ei praktiseeri, loen palju lihtsalt huvist ja mitte ainult steroididest, vaid endokrinoloogia teemadel laiemalt - muidu haarab jälle keegi sellest kinni ja tuleb minu blogisse mind steroidide tarvitamises süüdistama. Miks sa sellist nalja teed? Kirjutasid, et näed ennast elu lõpuni TRT peal olevat. Miks sa siis Testosterooni pealt maha tuled ja oma HPTA püüad käima lükata uuesti? Arvan, et see sul plaanis polnud ja sa lihtsalt valesti aru saanud sellest, mis lugesid. Sinu olukorras tegelased lasevad TRT doosi peal aastaringselt ja siis vahepeal tõstavad seda doosi mitu korda ja siis uuesti TRT doosi peale. Aga proovimise mõttes ju võid teha nii seekord. Äkki saad oma HPTA taaskäivitada ja polegi TRT vaja, samas ei usu seda eriti. Ja vereanalüüse võiksid tihedamalt teha. Sa vist ühe korra tegid ja siis edaspidi oled lihtsalt enesetunde järgi oma Testosterooni taset hinnanud. Ja lisaks arvan ma, et varsti võibolla saab keegi pahaseks su avameelsuse tõttu.
  9. Enforcer'i blogi

    Ma juba mõtlesin, et ei viitsi enam siia postitada, aga sain nii head tagasisidet, et siiski pean vastama. Seda alatut valesüüdistust, et ma olen egoist, ma kommenteerida ei viitsi. Muud aga küll, sest ma leian, et ma ei treeni valesti, vaid mängus on geneetilised eripärad ja mõned märkused on isegi mõistlikud. Palju kriitikat on sul kahjuks vanemate piltide põhjal, mis ei kirjelda hetkeseisu. Ma muidugi viimasel ajal pole eriti pilte pannud ja enamus neist selfied ka trennis. Jah, õlad on tõesti mingil määral pisut ette roteerunud. Aga seda võimendab "ületreenitud" õla esiosa. Aga ma ei treeni õla esiosa üle, ma treenin seda minimaalselt. Õlapäeval saab õla esiosa 4 seeriat hantlite või kangiga surumist ja kõik. Ülejäänud tuleb lamades surumisest. Miks ta siis nii "ületreenitud" on? Sest mul on nii laiad õlad, et isegi laia haardega lamades surudes (nimetissõrm ringi peal), töötab õla esiosa võrreldes rinnaga liiga palju. Korrigeerimiseks olen pannud rohkem rõhku trapetsile ja õla tagaosale. Lisaks rinnale selliseid harjutusi, kus õla esiosa vähem töötab. Ma ise ei arva, et lailihas väike oleks. Praegu saab lailihas seljapäeval 16 seeriat ja kahel teisel ülakeha päeval toetavalt veel 4 + 4 seeriat. Kokku 24 seeriat lailihasele nädalas. Ma ei tea, ei tundu vähe seda. Sa pole jalapilte näinud viimasest ajast, sest ma pole neid lihtsalt teinud. Jalgade suurust kritiseerisid sa mingite esimeste piltide põhjal üldse. Jõud kükis vs rinnalt surumises - küll see jalgade jõud ka tuleb. Ja pole mõtet enam ette heita, et kunagi kükke ei teinud. Nüüd teen. Ja õnneks ei kasvata jah liialt tagumikku, see sai ka selgeks. Ja veel nendest "ületreenitud" õlgadest. Ei treeni neid üle. Kui mingit lihast eelisarendan, siis on see lailihas. Mul on geneetiliselt võimsad õlad. Põhjuseks ei ole 10cm paksused deltalihased. Ma ei pea palju läbi lihase vajutama, et õlanukki tunda. Ja see tuleb juba skeletist. Steroiditeemat ka ei viitsi kommenteerida eriti, olen seda varem teinud juba. Alati on neid, kes kahtlustavad. Ja mis siis tegema peaks, igaühele eraviisiliselt tõestama? Niikuinii kuulen suht tihti selliseid kahtlustusi, et kellegi tuttav jälle midagi ütles. Mõni leiab, et 1.5 aastaga selline areng pole võimalik. Mõni leiab, et trenniaegsed pumbad on liiga jõhkrad, kuna veresooned on nii hullult väljas. Ma arvan, et kuskil kirjutasin, et mul on naturaalselt Testosteroon referentspiirkonna ülaosas või vahel sellest isegi üle ja SHBG on peaaegu olematu. Kaks egoistlikku pilti ka.
  10. Enforcer'i blogi

    Tundub, et seljatrennid mõjuvad.
  11. Taavi Merisalu Blogi

    Mille pärast need süümepiinad kõnealustel tavaharrastajatel tekkima peaksid veel? Sellist jama pooldada küll ei tasu, lõpuks nii LOL... http://www.thelocal.se/20070813/8168
  12. Enforcer'i blogi

    Natuke videosid. Kaal on praegu 91kg.
  13. Enforcer'i blogi

  14. Enforcer'i blogi

    Natuke uuemat materjali ka. Viimane kuu aega on treeningud ja toitumine väga kaootilised olnud, eraelu probleemid viivad vahel tuju nulli. 90kg -> 86kg http://i.imgur.com/cDqtsYN.jpg Pildi peal on neid sentimeetreid rohkem, pildistamisnurk vms. Reaalselt seal 60-70cm keskpaigas.
  15. Enforcer'i blogi

    Natuke uuemat materjali. Niisama tegin natuke nalja, olin üksi saalis hilja ühel õhtul. Ja üks seljaharjutus eilsest. Aga vaatasin, et millegipärast vasakul õlal vähem separatsioone, lihas nagu teise kujuga. On selline erinevus normaalne?
  16. Enforcer'i blogi

    Täna treenisin rinda ja käsi. Võtsin 8 x 110kg lamades surumise video peale ka. Ja lisaks sellele oli meeletu vaskulaarsus.
  17. Enforcer'i blogi

    Täna treenisin õlgasid. Ja eile jalad.
  18. Taavi Merisalu Blogi

    Mõõda oma Testosterooni tase ära, kui arginiini peal oled. Ja siis tule maha mõneks nädalaks ja mõõda uuesti. Ja siis vaata, kas ikka tahad veel võtta. Ja kui juba seda teed, siis mõõda IGF-1 ja IGFBP-3 ka ära, et näha, kas see väike kasvuhormooni tõus arginiinist midagi märkimisväärset üldse teeb.
  19. Enforcer'i blogi

    Pühapäevasest trennist kaks videot.
  20. Enforcer'i blogi

    90kg.
  21. Enforcer'i blogi

    Jah, nüüd olen jalapressi nende soovituste kohaselt teinud. Kükk meeldib muidugi rohkem nüüd. Aga kuradi tuharat ei taha kasvatada, juba ühed teksad tunduvad kitsad tagumikust natuke. Ja mõned uuemad trennivideod ka.
  22. Enforcer'i blogi

    Täna treenisin jalgu. Jalapress. 16 x 100kg, 8 x 150kg, 8 x 175kg, 8 x 200kg, 8 x 225kg, 8 x 225kg, 8 x 200kg, 8 x 175kg, 16 x 150kg Jalgade sirutused ette masinal. 13 x 70kg, 13 x 70kg Jalgade kõverdused masinal. 13 x 70kg, 13 x 75kg, 13 x 70kg, 13 x 70kg, 13 x 70kg, 13 x 70kg Jalad kokku masinal. 16 x 80kg, 16 x 80kg, 16 x 70kg, 16 x 60kg Jalad lahku masinal. 16 x 80kg, 16 x 80kg, 16 x 80kg, 16 x 80kg Sääred smithi masinal. 20 x 60kg, 20 x 60kg, 20 x 100kg, 20 x 100kg, 20 x 100kg, 20 x 100kg, 20 x 60kg, 20 x 60kg Trapets hantlitega. 20 x 40kg, 8 x 60kg, 8 x 70kg, 8 x 80kg, 8 x 70kg, 8 x 60kg, 20 x 40kg
  23. Enforcer'i blogi

    Teen ikka trenni. Täna oli hea pump sees.
  24. Enforcer'i blogi

  25. Enforcer'i blogi

    Tegin väljas lihtsalt niisama ühe seeria lõuatõmbeid. Clean bulkin vist aasta lõpuni ja 2016 kevadeks püüan kenasti ära cuttida.
×