Jump to content

Koaala

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Koaala postitused

  1. Motivatsioon ning hirm

    Dontya worry, vormist väljas inimesi on kõik kohad täis, ka spordiklubid. Siiski ma arvan, et need on jube tublid, kes on end kuidagi käsile võtnud ja eesmärgid paika pannud ning nende poole ka püüdlevad, mitte ei käi spordiklubis niisama aega surnuks löömas. Pealegi mulle tundub, et sa ei ole heast vormist kuigi kaugel, kuna sa oled pikk inimene, siis sa ei peagi 50 kg kaaluma nagu mõni jupats. Igatahes tee nii, et pane enda jaoks paika, mitu kilo sa tahad alla võtta ja mis ajaga see umbes toimuda võiks ja siis hakka tegutsema. Ära alguses trenniga hulluks mine, vaid pigem pane rõhku toitumisele, nii on kindlam, et sa ei rabele tühja. Kui mõtted väga valedele radadele lähevad, püüa toidust eemale hoida ja nt mingeid motiveerivaid videosid vaadata. Abiks oleks ka trennisõbra leidmine ja temaga koos treenimine ning asjade arutamine. Eriti hea oleks, kui ta on midagi sarnast läbi elanud, mida sina praegu, siis ta saaks sulle toeks olla ja innustaks sind ka veidi muutuma. Dont give up.
  2. Streetworkout

    Väga head tingimused on ka Männi pargis Mustamäel, igasugused asjad on olemas.
  3. No mina ka aru ei mõista, miks peaks keegi tahtma bubble buttist lahti saada, kui suuremal osal on lapikud tagumikud kui sa muidu oled vormis, siis just väga hea, kui mingi ilus tagumik ka on. Aga jah, harjutusi peaks ikka kogu kehale tegema. Tegelikult omast kogemusest mäletan, et kui ma sõitsin palju rattaga, siis oli ka tagumik kõige väiksem, nii et siis ikkagi see vana hea rasvaprotsent ja värgid.
  4. lihaste kasvatamine

    1700 kcal oleks ju täitsa okidoki, kui soovid lihast kasvatada. Ja tõepoolest, ekstreemselt tubli inimene oled, see muutus on suur ja ilus
  5. Saal tallinna kesklinnas?

    Oleneb sellest, mida tähendab sinu jaoks palju rahvast...ma käin revalis enne kl 15 ja ka siis on rahvahulk suht korralik. Pole veel juhtunud, et peaaegu üksi saalis möllan, pigem on nii, et pean suht kannatlik olema ja natsa ootama, et oma asju teha. Kükipuure on 2 + veel 2 smithi ka.
  6. Massilisajad

    Maasika oma oli küll väga hää.
  7. Väetoit, baby

    Tõsi ta on, seepärast ma ei tarvitagi...ma seda mõtlesingi, et mõttetu on neid reklaamida kui tervislikumaid alternatiive, sest vahe on suht olematu.
  8. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Hea, et sügisel seda onklit jutustamas polnud...igatahes mul hakkas küll nonsens alert tööle. Inimesel on lihtsalt väga hea kujutlusvõime ja puha.
  9. Väetoit, baby

    Nujah, see roosa sool on umbes sama hea kui pruun toorsuhkur, ehk siis mingi kasu saamiseks ei piisa sellest üliväikesest kogusest, mida inimene päevas tarvitab, vaid seda peab ikka palju sisse kühveldama, mis pole muidugi hea mõte...
  10. Väetoit, baby

    Haha, see on ju religioon. Aga nagu näha, siis supermarketist saab igasugust head eestimaist kraami, mis on ju tõeline väetoit. Ja vitamiinidega on see värk, et looduslikud vitamiinid annavad ka mõnusa maitseelamuse, aga ega organism küll vahet ei tee, kas see vitamiin on nüüd sünteesitud või põõsa otsast korjatud.
  11. Treeningpäevik

    Ma kasutan muscle&fitness hersi jõusaalipäivikut ja vaatan, et need seal revalis täitsa popid juba. Saab apollost osta. Telefoni kaasa ei vea, aga miks ka mitte, kui seal kellelgi mõni kasulik äpp.
  12. Ma küll ei ole poiss, aga kui ma aasta tagasi alustasin, kaalusin alla 50 kilo, kuid nüüd mingi 5 kilo rohkem kindlasti. Tegelikult on nii, et mida aeglasemalt kaalu juurde tuleb, seda parem, sest siis on suurem tõenäosus, et lisandunud kilodest moodustab lihas suurema osa. Aa ja toiduga pole ka vaja üle pingutada, sest juba väga väikesest ülejäägist piisab lihaskasvuks. Lihtsalt valgukogustel tuleks silm peal hoida. Ma nt jõin pärast trenni valguga taastusjooki, jälgisin toitumist ja millalgi hakkasin kreatiini ka kasutama huvi pärast. Igatahes edu sulle lihase kasvatamisel, i know it`s a painfully slooow process.
×