Jump to content

Mad Moments Media

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Koik Mad Moments Media postitused

  1. Mis motiveerib Teid treenima ja tasakaalustatult toituma?

    Ei teagi, pole motivatsiooni leidnud. Üle 2 aasta läksin nüüd uuesti saali eelmisest nädalast. Krt seda teab miks ma läksin. Aga eks pildistamine on üks motivaator kindlasti, vb sellepärast ma fitnessivõistlusi pildistangi nö alateadvuses. No stressi maandab küll näiteks.
  2. 31.EKV kulturismis ja fitnessis - TULEMUSED

    Väga head pildid KaisakeM
  3. Bikini absoluut... http://bit.ly/1zdklBh Rannafitness absoluut... http://bit.ly/1aOJrk0 Noorte-Juunioride absoluut... http://bit.ly/1DeQ7BP Mehed absoluut... http://bit.ly/1JHarhm Varia... http://bit.ly/1ynE6eg Ja minu poolt kõik üleval. Vb järgmine aasta jälle kui soovi on.
  4. Vahepeal tunti huvi kuidas mu lehelt pilte alla laadida. Tasuta omale salvestamiseks, FB, Instagramis jne jagamiseks tuleb hiirega pildi vasakule üles serva minna ja sealt avaneb menüü. Telefoniga saab ka põhim. samamoodi aga siis vist peab telefoniga lehe desktopi versiooni vaatama. Vb saab telefoni versioonist ka, pole ise veel leidnud, kui keegi leiab andke mulle ka teada. Üks illustreeriv pilt ka... Samamoodi näeb pildi paremalt ülevalt nurgalt originaalfaili kohta infot... Jagamiseks jne palun laadige pildid alla ja ärge kasutage nö "ekraani pildistamist" telefoni äpiga jne. Ma ei ole ise peaaegu kunagi ühegi oma pildi kvaliteediga rahul ja ekraani pildistades muutub see veel täiesti olematuks.
  5. Bikini autasustamine... http://bit.ly/1cpDZoN Bodyfitness autasustamine http://bit.ly/1IGitJL
  6. Rannafitness autasustamine... http://bit.ly/1COULmJ
  7. No sain ka mõne pildi üles aga veel mitte kõik... Väiksema resoga pilte saab otse alla laadida, originaalmõõdus saab sealt osta kas digifaili kujul või tellida erinevatele paberitele või kasvõi padjale vms. Prinditakse Inglismaa fotolaborites, väga kvaliteetne töö. Kogu tellimine käib ühe lehe kaudu ja pärast tuleb pakk posti. Foto infot ja originaalsuurust näeb pildi paremal üleval nurgal oleva "i" tähe alt. Originaalsuuruses digifotod ja prindid tulevad ilma vesimärgita. Ülejäänud pildid ka peagi.... http://bit.ly/1Fru3Cq
  8. Lava valgustajatele natuke mõtteainet. Just need alumised lambid olid võrreldes peavalgustitega kohati liiga punkti näitavad ja väga erineva valgustemperatuuriga. Siin pildil ei ole ma esimest ega viimast meest ära värvinud vaid võimendasin neile langeva valguse tooni. Päris laval see muidugi nii silma ei paista aga seda võiks vältida.
  9. Jah päris töine päev oli. Polnud väga mahti fotoaparaatigi maha panna, kogu aeg midagi toimus. Kokku sai umbes 100Gb jagu pilte aga nende töötlemisega läheb natuke aega, enne nädalat esialgu ei luba. Üks foto kohtunikest... http://www.upload.ee/image/4616795/kohtunikud.jpg
  10. Mihkel Vaino BLOGI

    Kui fotod on pildistatud raw formaadis mitte jpg siis läheb nende töötlemisega aega. Eriti kui veel on erineva valgusega, erineva white balance'ga fotod jne siis tuleb ühekaupa need töödelda et neist asja saaks. Tavalised kehva kvaliteediga jpg formaadis netipildid saaks muidugi kiiresti üles laadida aga kas topelt tööl oleks mõtet. Kulturismivõistluse pildistamine on tegelikult suht keeruline kui tahta head tulemust. Kui vaadata siis enamus galeriisid on kõik punased, ka Mr O galeriisid vaadates kohati. Kui pildid arvutisse saab siis alles põhiline töö hakkab. Ma ei tea kuidas siin lehel ja fotograafidel aga enamasti tehakse seda sellel alal puhtalt entusiasmist ja oma vabast ajast ja peale makstes. Kas keegi on kunagi oma võistluspiltide eest midagi kellelegi maksnud? Ma ise ei olnud kohal ja ei teinud ka seega ühtegi pilti aga võibolla kevadel Tartus saab midagi salvestada. Lihtsalt veidi tausta fotonduse kohta.
  11. Head ülevaated. Ja Darolal on lahe soeng
  12. Tsau, tegin ka siia foorumisse siis lõpuks konto. Vaatasin et "Madman" nimi siin juba on figureerinud 2006a niiet seda ei saanudki enam võtta. Aga see selleks. Vahelduseks meestele siis üks ilus video ka... Bodyfitness
×