Jump to content

Egle00

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Egle00 postitused

  1. Tere fitness foorumi külastajad! Ma sooviksin väga saada vastuseid siit inimestelt, kes on kunagi kasutanud antidepressante. Kas Teie kehakaalule on need kuidagi mõjunud? Kirjutan siia oma loo lühidalt. Minu ärevushäire algas umbes aasta tagasi. Hakkasin kasutama antidepressante nimega Cipralex. Need tegid mu olemise paremaks, kuid kehakaal hakkas tõusma, ilmselt sellepärast, et need tekitasid kohutava söögiisu ja sellepärast vahetasin ka ravimid välja. Igatahes enne ravimite kasutamist kaalusin ma u 55kg. Nüüd on see nr 70kg, vahetasin ravimid välja ja need ei ole tekitanud mulle kohutavat söögiisu, vaid kõik on normaalne. Hakkasin ka toitumist jälgima ja trenni tegema. Mainin ära, et enne ärevuse algust tegin ma ka korrapäraselt trenni, toitusin tervislikult, kuid ravimitega koos hakkasin endale igasuguseid toiduaineid lubama, magusat ja ebatervislikku toitu. Ise ajan kaalutõusu selle kaela. Kuid, nüüd olen teinud trenni ja söönud väga tervislikult, kuid kaal seisab ja ei liigu kuhugi. Olen üsna meeleheitel, kas tõesti läheb sellega nüüd kauem aega või ongi antidepressandid need kilod nö lukustanud. Muidugi ei ole ma veel väga kaua trenni teinud, kuid midagi peaks selle aja peale siiski juba alla olema läinud. Tunnen ennast sellepärast üsna halvasti ja kurvalt. PALUN väga tagasisidet inimestelt, kes on samuti antidepressante võtnud ja ehk oskab sõna sekka öelda. Oleksin väga väga tänulik! Mainin ära, et olen 23 aastat vana. Päikest!
  2. Tere! Sooviksin küsida kellegi targema käest, et mida siis lõppude lõpuks peaks sööma kaalu alandamise ajal ja palju peaks trenni tegema? Kas kuskilt oleks võimalik ka tasuta toitumiskava saada või on kõik tasulised? Kasvõi mingidki näidet Oleksin äärmiselt tänulik! Või äkki on keegi nii hea ja armas, et kirjutaks nt oma toitumiskava siia Ma kardan, et ma ise kipun süsivesikutega liialdama, kuna mulle kohutavalt maitsevad puuviljad. Samas ma tean, et ka nende tasakaal peab paigas olema. Kui palju puuvilja oleks päevas mõistlik süüa ja mida? Ma ise armastan banaane meeletult, kuid need ju sisaldavad samuti palju süsivesikuid. Oleksin äärmiselt tänulik, kui keegi kirjutaks siia hommiku,-lõuna ja õhtusöögi näite/id! Ette tänades, Egle
  3. Kaalu alandamise ajal toitumine ja trenn

    Jah, loomulikult, täiesti arusaadav, et igale inimesele mõjuvad erinevad menüüd erinevalt. Kuid tänud Sulle vastamast
  4. Antidepressandid ja kehakaal

    Ma palun tõesti südamest vabandust, et Sind kiusasin. Ja ma tean ka seda, et googlest saab otsida ja vaadata. Jep, loodan, et mulle vastamine Sinult tükki küljest ei võtnud.
  5. Antidepressandid ja kehakaal

    See t3 on siis tsink?
  6. Antidepressandid ja kehakaal

    Ma ei saa ausalt öeldes aru, kas Sa esitasid need küsimused mulle või üliüldiselt panid need siia kirja?
  7. Antidepressandid ja kehakaal

    Ka päris palju siis ikka juurde võtnud.
  8. Antidepressandid ja kehakaal

    Ja kuidas sul sõbrannal kehakaaluga on?
  9. Antidepressandid ja kehakaal

    AD tegi söögiisu suuremaks, jätsin maha..aga magu oli juba välja veninud ja olin harjunud rohkem sööma. ma kaalusin enne 65-68kg nüüd kuuaega tagasi 93. Mine loe mu blogi seal ma kirjutan ka nats. Siin sama fitnessis. Ma andsin koguaeg alla kuna ajasin lõpuks ikka AD kallale mis siis et ma ei võtnud enam. Keha vist täielikult puhastub 2 kuud nendest või midagi säärast mul jäi kõrvade vahele.. või ajus..ma ei ole nii tark Igatahes, kui midagi ette ei võta ja oled tänu AD le harjunud rohkem sööma siis ega sealt midagi head ei tule. Ma olen nüüd avastanud et tervislikke toite saab ka väga maitsvalt teha ja krt ma ei tunne üldse puudust rämpsust. Süda läheb pahaks selle peale Ma nüüd intenvsiivselt trenni teinud kuuaega ja olen saanud 6kg alla. Plaan on saada selle aastaga või poole aastaga 68kg peale nüüd ma ei mõtlegi nende AD peale ma olen unustanud need, kusjuures trenn teeb hea mõnusa olemise. Mulle meeldivad rühmatreeningud, hea muusika ja tund aega kõva trenni nii et alla ei saa anda ma jõusaalis vb annaks kiiremini alla Vabandust, ma suutsin Su kasutajanime valesti lugeda Mammur, mitte Mummu Kusjuures, ma ei söö rohkem. Nüüd, kui võtan teist ravimit, siis ei isutagi igasugu rämpsu järgi, nagu Sinagi kirjutasid. Ei taha absoluutselt. Tohib küsida, mis ravimit Sa võtsid? Jah, olen nõus, et peale trenni on super enesetunne ja tunne, et olen midagi teinud. Super, et oled juba 6kg alla suutnud võtta. Minul just algus ei edene, ei lähe nagu justkui midagi alla Kuigi käin jooksmas, kõndimas, rattaga sõitmas jne. Ma kindlasti loen Su blogi. Kui vana Sa oled? Ma olen ka suureks eesmärgiks võtnud oma keha korda saada. Loodan, et suudan ennast endisesse vormi tagasi viia. Minule nt just meeldib jõusaalis käia, kuid hetkel uues elukohas ei ole veel sobivat leidnud.
  10. Antidepressandid ja kehakaal

    Mummu: Kuid oled Sa juba midagi alla ka saanud? Mis Sa ise arvad, miks Sa juurde võtsid, kas suurest söömisest või tunned, et AD ise tõstis kehakaalu? Palju Sa enne kaalusid? Sa vist enam ei võta ravimeid jah? Mis trenne Sa teinud oled? Ma olen ausalt öeldes suht meeleheitel, kardan meeletult, et ei saagi oma endist kaalu enam tagasi. Samas pean tunnistama, et olen oma elus ka meningiiti põdenud, olin nädal haiglas ja suutsin samuti 52kg 70kg peale minna. Ja peale haiglast välja saamist suutsin ennast korralikult käsile võtta ja suutsin 70kg 49kg peale saada. Ma kahjuks ei mäleta, kui kiirelt mul tookord kaal langema hakkas, kuid ilmselt läks ka ikka enne aega, kui midagi kaduma hakkas, seega ei saa lootust kaotada. Tahtejõudu mul on selles suhtes. Kui ma ikka olen asja ette võtnud, siis ei kaota lootust. Kuid AD-st olen igasugust jama lugenud.
×