Jump to content

breakdown

Kasutajad
  • Sisu loend

    70
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik breakdown postitused

  1. HelenaMangFitness.com

    Tere! Mul on küsimus, et kas Sa kasutad Balticovo munavalgeid ka? Kuskil oli juttu sellest, et kanu peetakse halvasti üleval ja et need tooted ei pidanud väga tervislikud olema. Kas vastab tõele või olen kuskilt valesti kuulnud/ lugenud? Jõudu!
  2. Põnevaid leide toidupoest.

    Kuulge, need broilerifilee toorvorstid ja broilerifilee sašlõkk, mis esimeses postituses lisatud. Kas vaid minul ei tule need lingid lahti? Ei leia internetist ka neid toorvorste üles. Keegi oskab aidata?
  3. The Aesthetic Project | YouTube

    No nii, kutid! Ikka pole mingeid emotsioone kaitseväest, jah? Kaua me siis ootame? Muidugi vabandused, kui olete vahepeal kirjutanud ja pole tähele pannud
  4. Shake vahepalaks?

    Tegemist on vist mingi võrkturundusfirmaga, muidu võiks ju avalikult kõigile reklaamida Sellepärast, et saada teada toote nime ja poodi, kust osta, on natukene naljakas veel hakata eraldi e-postkasti risustama.
  5. The Aesthetic Project | YouTube

    Kas ajateenistuse igapäevaelust tuleb ka pilte? Kindlasti oleks kõigil huvitav vaadata. Jõudu teile!
  6. Arvatavasti aitab paremini keskenduda. Siin jutud, et isegi meie president vitsutab nätsu, nii et miks mitte "šnitti" võtta?
  7. The Aesthetic Project | YouTube

    Küsimus kohe, et mis Sa plaanid kaasa võtta? Toidulisandeid? Seal 3x päevas antakse süüa, aga valkude osakaal on väga madal. Aga huvitav oleks jep teada, kuidas Sulle see mõjub.
  8. Milline kohupiim ? -.-

    Jep, aga mõni võib-olla ei tea ja voilà, jälle võimalus juures, kust saab osta neid tilkasid.
  9. Milline kohupiim ? -.-

    Neid tilkasid saab siit samast Eestist ka, pole vaja tellida. Link --> http://www.ifit.ee/Toidulisandid/kalorivabad-kastmed/flavdrops-maitse-tilgad
  10. Ja Siim tutvustas Õhtulehele TRX treeningut. Link: http://www.ohtuleht.ee/708746/ohtulehe-video-trx-45-sekundit-pingutust
  11. Lihasmass ei kasva

    Ma uuriks ka nende süsivesikute kohta, et kas tõesti peab neid nii palju sööma? Enam keegi madala süsivesikute ja kõrgete valkude ja rasvade menüüd ei poolda?
  12. Aga kui vihkad söömist, kas see pakub veel midagi? On üldse mingit rõõmu veel? Või mis motiveerib jätkama?
  13. Ei taha mõeldagi, kui palju see keskmine jurakas sööb . . Need kogused on kindlasti meeletud. .
  14. Mart Seim - treening hüpetega

    Nii ja matš käib! "185 kg rebitud! Mart Seim rebib teisel katsel 185 üles!" "Sellega kordab Seim oma isiklikku rekordit rebimises!" Allikas: http://www.ohtuleht.ee/705995/otse-mart-seimil-algraskus-rebitud Lugege ka Postimeest, kes kuskilt mujalt ei vaata ning hoidke pöidlad pihus!
  15. Õnnitlused kõigile, olete tublid! Aga ei saanudki aru, mis Kasparist sai?
  16. "Kuna nii järgmise aasta EM kui MM on jälle Hispaanias" Mille järgi korraldajamaa valitakse? Või kas üldse valitakse?
  17. Vend Vähk Peab liikuma!

    Samas miks mitte? Tundub igati äge olevat ju. Pealegi, Sa sobiksid hästi sinna uude vooru : )) Nii, et tuult tiibadesse ja saad kaasa teha kulturismis ning hiljem veel väikese catwalki ka riietega teha
  18. Vend Vähk Peab liikuma!

    Imre, kuidas Su toitumine muidu välja näeb? Nii võistluste ajal kui ka hooajaväliselt? Kui saladus pole, siis milline on kaloraaž ja kui palju tarbid valke, süsivesikuid, rasvasid?
  19. Vend Vähk Peab liikuma!

    Pole viga, Imre! Katsetasid seekord niimoodi, et päris kuivaks ei tõmmanud ning jätsid lopsakuse alles. Ega edasiminekut saagi alati toimuda. Mõnikord vaja paar sammu tagasi astuda, et siis jälle 10 sammu edasi minna. Katsetus tehtud, paned midagi kõrva taha ning uue hooga edasi! Minu meelest just kiitus, et tahad paremaks saada ning mitte kogu aeg ühtemoodi lavale ronida. Kindlasti ära labidat nurka viska ning ootame Sind lavalaudadele tagasi! Jõudu, Imre!
  20. Suur poiss edasi dopingukontrolli ja võimalus veel koha võrra tõusta? Tundub vaid vormistamise küsimus hetkel ja nö ametlikuks tegemine. Või kuidas sellisel võistlusel kontrollidega üldse on? Mitmenda koha absoluudis said, Ott?
  21. Peep Reinart - Minu tegemised

    Dieet küll lõpusirgel, aga isegi naeratab veel Väga viis!
  22. Toitumiskava

    Kõige lihtsam oleks tellida endale mingi toitumiskava, saad personaalsema lähenemise. Kui uurid veidi, siis on kavade hinnad seal 20-25 euri kuskil, mis pole üldsegi kallis, kui võtta, et tegemist on pikaajalise investeeringuga.
  23. Vend Vähk Peab liikuma!

    Mis sellest pildimängust sai? Kes siis võitjaks osutus? Ja minu kommentaar siin foorumis siis arvesse ei läinudki?
×