Jump to content

Jennyca

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Jennyca postitused

  1. Tere! Olen täiesti algaja ja tahaks hirmsasti ennast natuke vormi ajada. Mitte, et ma oleks vormist väljas... Absoluutselt mitte. Tahaks lihtsalt natukene lihaseid ka naha all näha. Pean seda kõike kodus tegema, kuna minu igapäevaelu näev välja selline: töö-> kodu, laps. Olen väike ja peenikene... 162cm ja 43 kilo. (Tahaks treenida just kõhtu, tagumikku ja jalgu.) Nüüd palungi siis endast targemate inimeste abi, kes oskaks soovitada erinevaid harjutusi kõikidele kõhulihaste gruppidele, jalgadele ja tagumikule. Kohe eriti, eriti super oleks, kui keegi aitaks panna kokku ka mingisuguse treeningkava, et mis harjutusi teha, mis päeval, kui tihti ja kui palju. Ma ise olen tõesti täielik võhik sellel alal, pole kunagi trenni teinud. NB! Ma pean trenni tegema kodus, ilma igasuguste abivahenditeta. Olen tänulik igasuguse abi ja nõu eest.
  2. Tere! Olen täiesti algaja ja tahaks hirmsasti ennast natuke vormi ajada. Mitte, et ma oleks vormist väljas... Absoluutselt mitte. Tahaks lihtsalt natukene lihaseid ka naha all näha. Pean seda kõike kodus tegema, kuna minu igapäevaelu näev välja selline: töö-> kodu, laps. Olen väike ja peenikene... 162cm ja 43 kilo. (Tahaks treenida just kõhtu, tagumikku ja jalgu.) Nüüd palungi siis endast targemate inimeste abi, kes oskaks soovitada erinevaid harjutusi kõikidele kõhulihaste gruppidele, jalgadele ja tagumikule. Kohe eriti, eriti super oleks, kui keegi aitaks panna kokku ka mingisuguse treeningkava, et mis harjutusi teha, mis päeval, kui tihti ja kui palju. Ma ise olen tõesti täielik võhik sellel alal, pole kunagi trenni teinud. NB! Ma pean trenni tegema kodus, ilma igasuguste abivahenditeta. Olen tänulik igasuguse abi ja nõu eest.
  3. Palun abi koduse treeninguga alustamiseks. :)

    Niisiis... kuidas oleks selliste harjutustega: Kõhule: jalatõsted (mõlemad jalad koos) 20-30x Keretõsted, jalad risti küljel: vasalule poolele 30, paremale 30 Keretõsted kõverdatud jalgadega 20-30 Neid harjutusi siis 2-3 ringi, vastavalt sellele kuidas jaksu on. Tagumikule: kükid, puusatõsted, etteasted ja donkey kick ( ma ei tea kuidas seda kirjeldada) iga harjutus 20-30x ja nii 2-3 ringi? Midagi juurde panna või asendada? Any suggestions? Öösel olin unetu ja tegin neid harjutusi ja ärgates uuesti...
  4. Palun abi koduse treeninguga alustamiseks. :)

    Mis latseke ma ikka enam niiväga olen, aga eks ma midagi otsin. Tahaks just mingit sellist kodust kava, mis aitaks ka, mitte, et ma rahmeldaks tühja või treeniks mingit lihasgruppi üle ja teise jätaks hooletusse.
  5. Palun abi koduse treeninguga alustamiseks. :)

    Jooksmisega kaotab palju kaalu? Oi, seda ma küll ei taha. Mind pole nähagi siis varsti. :/ Tahaks just natuke juurde saada kaalu ja kõhu-, tuhara- ja jalalihaseid treenida. Oeh, jube keeruline...
  6. Palun abi koduse treeninguga alustamiseks. :)

    A abi mingisuguse treeningkava kokkupanekul?
  7. Palun abi koduse treeninguga alustamiseks. :)

    a no näed, mina sünnitasin ja jäin ellu. Ma olen eluaeg olnud väga peenikene ja vähe kaalunud. See lihtsalt on nii. Aga jah, selleks, et verd anda peab olema vist vähemalt 50 kilo kui ma ei eksi. Ja hiinlane ma ei ole, täitsa eestalne kohe.
  8. Palun abi koduse treeninguga alustamiseks. :)

    Jätan meelde selle. Tegelikult peaks toitumist muutma küll natukene, sest kõhul on natukenee rasva, millest oleks vaja lahti saada. Ja, et kõhulihas välja tuleks, selleks oleks vist ilmselt vaja toitumist ka muuta. Oi kui keeruline see kõik tundub. Proovin pilti ka isada.
  9. Palun abi koduse treeninguga alustamiseks. :)

    Juhin tähelepanu faktile, et kaalun 43 kilo. )) Tahaks juhtida tähelepanu faktile, et olen 43 kilo ja 162 cm pikk. Võin üsna julgelt väita, et ülesöömisest ei saa minu puhul tõesti juttugi olla. Ausalt. Pigem vastupidi. Seda kaalu ei tule kuidagi juurde.
  10. Palun abi koduse treeninguga alustamiseks. :)

    Oi, see pilt on küll hea. Kust võiks saada midagi sarnast tagumikule harjutuste kohta? Ning kui palju ja tihti neid teha?
×