Jump to content

starter

Kasutajad
  • Sisu loend

    136
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik starter postitused

  1. Tõsterihmad

    Sooviks teada millised rihmad on kõige paremad et teha selga , kaela jne. näiteks jõutõmmet? Millised rihmad on kõige kasulikumad? kuidas rihmasi kinnitatakse kangi külge?
  2. Mida juua toidu kõrvale?

    Tere Mind huvitab mida juua toidu kõrvale et see ka kasulik oleks? Kas on kasulik piim või hoopis vesi? Või midagi muud?
  3. Mida juua toidu kõrvale?

    kunagi oli mingi arutelu selle kohta , kus Bonsuna seletas väga targalt mis millega kokku sobib aga ei leia seda enam . Seal ta soovitas minuteada jõhvika mahla juua toidukõrvale.
  4. kõige rohkem meeldis Kibuse ja Kärkineni võidud, neil meestel on tulevikku. Renno nagu tagus lihtsalt vastu teise mehe plokki, stiil ei meeldinud eriti. Miks Dane ei võistelnud? Kas ükskord võiks olla õhtujuht kes jagab midagi poksist ja ei tee vigu , ei aja nimesi segi jne?
  5. mitu mma ja mitu taipoksi võitlust näeme?
  6. spordiarst Fred

    Tere kas võtad kuskil vastu ka spordiarstina? Palju visiidi/konsultatsiooni tasu on? Mu perearst suunas mind spordiarsti poole. Mul nimelt häda selles et tõstsin selja kunagi ära nüüd see aasta andis jälle tunda ja pole pärast seda julgenud jõusaalis kükke teha. Sooviks üldse teada palju selg kannatab koormust ja mida ma teha võin?
  7. tahaks teada miks piima ja liha ei või koos süüa ? mida peaks üldse toidukõrvale jooma?
  8. Tere Oldman Kuna töö on selline suht kiire siis olen sunnitud toituma nii 7.30 hommikusöök 3 keedumuna või härjasilmad, 1 viil Jassi seemneleiba või ja singi(juustu) ning tomatika, 2 klaasi rasvast keefiri või piima, 1 supilusikatäis kalamaksaõli. 13.00 lõuna liha , riis , salat , piim , leib 18.30 oode enne trenni 200g 4% kodujuustu, suur peotäis metsa- või kreeka pähkleid. 20.30 shake 40g proteiini ja 40g dekstroosi 22.00 õhtusöök liha 200g veidi salatit ja puuvilju või kohupiim kiselli ja puuviljadega küsimus selline kas see viimane eine kell 22.00 on vajalik ja kasulik kui eesmärgiks on reljeef? või tuleb sellega kaalu juurde ? mida peaksin muutma? olen endomorfi kehatüübiga ja saalis käin 4 korda nädalas , pärast trenni teen aeroobse. Aitäh
  9. Kuidas ma peaks toituma?

    aitäh, võtan soovitusi kuulda
  10. Kuidas ma peaks toituma?

    mu kaal seisab kohapeal ilma muutusteta. sellepärast küsisingi mis mul õhtul parem süüa oleks ? äkki oleks mõtekas üldse ära jätta see söök või arvad et pakk kohupiima mingi puuviljaga oleks ikka parem?
  11. Kolmeks jaotatud kava

    kas on väga vale kui aeroobne teha jõusaali otsa nii 30 minutit kui eesmärk on rasvapõletus?
  12. Kolmeks jaotatud kava

    ma tahaks siinkohal küsida kas on parem teha trenni 4jaks jaotatud kava järgi nii et trennid on esmaspäev, teisipäev, neljapäev reede või teeb sama välja mis kolmeks jaotatud kava järgi käija?
  13. Alaseljas valu

    Tegin kükkide viimast seeriat mitte just väga suure raskusega ja alaselga lõi imelik valu. Ei ole mingi tugev valu , kuid see sama päev andis tunda. Praegu ei valuta nagu kuskilt aga küsimus selles mida nüüd kükkide ajal teha ? Kas proovin kükke väiksema raskusega teha või teen mingit muud harjutust? Kui midagi muud teha siis millist harjutust? Mis jama see seljaga olla võib?
  14. Kaalust allavõtt.

    kuidas need intervallid edasi lähevad pärast kahte nädalat lähevad ? kus saaksin selle kohta lugeda?
  15. Millega veel tegeled

    ei mõista kuidas jõuad kõikide nii huvitavate asjade tegeleda aga väga lahe. ise tegelen poksi ja jõusaaliga. suvel ujun .
  16. Kaalust allavõtt.

    hei jrx, mõtlen intervalle tegema hakata . muidu olen niisama aeroobset ja jõusaali teind. küsimus selles kas peaksin tegema 90 sek täiega ja 90 sek rahulikult ja nii neli korda või peab alguses teisiti tegema?
  17. Kaalulangetus

    Tere Imre Kuna oled parima reljeefiga minu arvates , siis ehk viskad pilgu peale kui praegusel kiirel ajal aega leiad. Olen 21aastane mees,92 kilo ja 189 pikk,endomorfi kehatüüp ja tahaks saada reljeefsust ning rasva põletada. Toitun nii 9.00 kolm muna, viil jassi leiba singi juustu ja tomatiga, 2 klaasi keefiri 12. 30 pakk 5% kohupiima moosiga ja õun või pirn 16.00 riisi, liha ja salatit, viil leiba ja 2 klaasi piima 20.00 200g kodujuustu kurgiga või tomatiga hommikuti ja õhtuti kalamaksaõli ka. trenni teen 4 korda nädalas , siit lehelt võetud edasijõudnute kava järgi kuskil 17.00 ajal ja pärast trenni joon sheigi 40 g valku ja 40 süsivesikuid.Praegu teen aeroobset , kuid varsti lisan intervallid. Mida peaksin toitumises muutma et kaalu hakata kaotama? Ise mõtlesin et võtaks näiteks süsivesikud sheigist välja , sööks rasvatut kohupiima, rasvatut piima. Oleks sellel mõtet? Praegu nagu kaal kõigub. Ja teine küsimus on trenni kohta. Kas oleks kasulikum teha reljeefitsüklit kus lihased tehakse 2 korda nädalas läbi või piisab kui teen lihased nädalas korra läbi ja lihtsalt kordustega 12-15?
  18. Kaalulangetus

    aitäh et leidsid aega vastata aga praegune toitumine muidu on sobilik? ja kas oleks kasulikum teha reljeefitsüklit kus lihased tehakse 2 korda nädalas läbi või piisab kui teen lihased nädalas korra läbi ja lihtsalt kordustega 12-15? edu ka eesti karikavõistlustel
  19. K-1 Gladiators

    üritus ise ja eestlaste esinemine meeldis väga. samuti jätsid hea mulje valgevene tai poksi tsempion ja soomlane kuivanen. minu arvates ei peagi seal esinema maailma tippnimed , võivad olla kasvõi eesti klubide parimad. kuigi üks asi mis mulle ei meeldi on see et mma ja k-1 koos on. võiks olla eraldi üritused. hea kommentaar mis kuulsin rahva seast : " Kibus, lõhu see vend ära!"
  20. Fredi toitumissoovitused

    atkinsi dieet on tervist kahjustav , fredi oma mitte. Fredi põhimõte on et rasv ei põle kui keha ei saa seda piisavalt ehk siis suht rasvane ja valgune kava aga mulle täitsa meeldib ja sobib minu kehatüübiga.
  21. Tere Imre!

    tahaks imre vastust siia
  22. Tere Imre!

    Tere Imre! Lugesin su blogi ja tekib palju küsimusi. Kas sööd ainult 3 korda päevas? Ja need toidukogused 100g kanafileed õhtul näiteks? See tundub ajuvabalt vähe. Samuti hommik 150g kanafileed ja tomat. Kulturist pidi sööma ju 2 või rohkem grammi valku 1 kilo kehakaalu kohta? Aitäh
  23. Wrestling..?

    ma ei saa aru üldse wrestlingu mõttest. kui see on show kuidas saab määrata parima? kes on wrestlingu maailmameister? miks inimesed ostavad pileti ja vaatavad mingit võistlust kus kutid löövad mööda üksteisest?
  24. treeneri treeningkava...

    miks biitseps triitseps ogal päeval on? kas poleks mõistlikum 1 kord nädalas korralikult läbi teha?
  25. Supreme Fighting Challenge

    käisin ka üritust vaatamas. ausalt öeldes ootasin rohkemat. hea meel et jorgenil hästi läks ja päris heas vormis tundus olevat. mind oleks rohkem huvitanud kickpoks ja muay thay, sest maadlusvõtetest ei saanud aru. venelaste etteaste oli võimas, aga finaal oli jama. ja üritusel oleks võinud rääkida ka rohkem taustainfot millega keegi tegeleb. tahaks jorgenilt küsida et mis alaga tegeled ja kaua juba? mis värk see oli seal võistlusel et 1 viskab selili ja siis teine tuleb peale ja hakkab mingeid võtteid kasutama? kas venelane lõi leedukal jalaluu katki et kanderaamiga minema viidi? millal tuleb jälle midagi sellist või mingi poksi võistlus?
×