Jump to content

SiimMe

Kasutajad
  • Sisu loend

    129
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Koik SiimMe postitused

  1. Saalitreeningust taastumine

    Kui treeningkava loogiliselt ülesse ehitatud on, siis ei tohiks probleeme olla. Ebaloogiline on see, et käsi treenid eraldi kolm päeva järjest. Vaata, toitumine üle et piisavalt valke ja rasvu on, siis lihased taastuvad kiiremini. See lihasvalu on alguse asi. Kui trennist käimist jätkad, siis paari kuu pärast ei ole mingi probleemi enam.
  2. Silja bikiinifitnessi ameerika mägedel

    Korralik areng. Tubli
  3. Energiadefitsiit = stress

    Minu soovitused: Hommikul proovi rohkem süsivesikuid tarbida, siis on rohkem energiat. Nädala sees tee üks cheat meal. See aitab dieedi sees püsida ja seedimine ei aeglustu. Lisaks paistab, et trenni koormus on liiga suur. Proovi rahulikumalt võtta, kui enesetunne on parem siis lisa koormust.
  4. Energiadefitsiit = stress

    Kuidas on su süsivesikute ja rasvade tarbimine päeval? Võiksid äkki oma tavalise menüü siia panna. Osta apteegist multivitamiine ja d-vitamiine. Vaata, kas aitab.
  5. iga trenn samad harjutused..?

    https://www.t-nation.com/workouts/tried-and-true-bodybuilding-program-template Vaata seda programmi. Esimestest harjutustest gruppist vali üks harjutus. Teistest gruppist vali kolm harjutust. Näiteks rind esimene nädal: 1) Incline Press (barbell or dumbbell) Flat Press (barbell or dumbbell) Decline Press (barbell or dumbbell) 2) 2 Cable Fly/Crossover (high-to-low, low-to-high) Dumbbell Fly (incline, flat, or decline) Dip Machine Press (incline, flat, or decline) Machine Fly Push-Up Vaheta nädalast nädalasse neid harjutusti. Näiteks esimesel nädalal tee rinnalt surumist, teisel kaldpinnalt rinnalt surumist. Esimest harjutuse gruppist 4x10. Teisest harjutuste gruppist tee 3x10. Harjutuse tehnikas pead kindel olema, muidu on vigastused kergelt tulema. Lase sõbral tehnikat jälgida, et selg kõver ei ole jne.
  6. Kaloraaz ja kõhurasvast vabanemine

    Praegune kaalulanguse tempo on normaalne. Eks ta tasapisi langeb. Proovi leida võimalusi, et sellest istuvast eluviisist pääsemiseks. Liikuda jala jne. Vahepala asemel söö kohupiima Oti oma kui on võimalust.
  7. Kaloraaz ja kõhurasvast vabanemine

    Kui kaua jõusaaliga tegelenud oled? Kirjuta välja, mida päevas sööd.
  8. iga trenn samad harjutused..?

    See on paran nogains kava on kui iga päev teed samasi harjutusi. Ise teeks: E - Jalg, Rind K - Selg, Triits R - Õlg, Biits E ja Reedel teeks kõhtu kava lõppu. Seljapäeval jõutõsted. Jala päev ei ole ainult kükid, et korraliku jalga välja arendada pead paljusi harjutusi tegema. Harjutused pidevalt vahetuvad kuid kükk jääb alati sisse. Päris palju kordusi teed korraga. Kipun arvama, et oled naine. 3x30 peale trenni tarbin whey+ 40-50g Kui sa arvad, et proteiini tarbimine tulemust annab peale trenni, siis tarbi edasi. Ise tarbiks vähem proteiini ja natuke süsikaid.
  9. Alice missioonil: offseason!

    Kuidas praeguse lihaste arenguga rahul oled?
  10. Põnevaid leide toidupoest.

    Väga tubli, et asjaga tegelete. Valmist toodel, ei saa kunagi kindel olla selle makrode sisaldusega.
  11. Mida kasutada ?

    Endal on trennis suht pikkad 2-3 tundi. Ilma BCAAta kustun natuke enne trenni lõppu ära, kuid BCAA abil tahaks veel peale 2-3 tundi jõusaalis rassimist veel edasi teha. Ma ei vaidlegi, et minul on õigus. Ma ei müü kellegile midagi, jõusaal on minu hobi, mida ma teen enda jaoks. Lisaks kasutan enne trenni preworkouti, bcaa + cla abil saan seda energiat ühtsustada trenni läbi lõikes. Enne kui lihtsalt preworkouti kasutasin, oli suur energia hoog mingi aeg ja siis energia puudus.
  12. Mida kasutada ?

    BCAAsi kasutan trenni ajal. Ilma BCAAta trenni tehes ja koos, on ikka vahe sees. Ei tasu igasugusi artikleid laus tõena võtta, peab järgi proovima ja ise enda peaga mõtlema.
  13. YouTube videod

  14. Põnevaid leide toidupoest.

    Maksimarketis nägin täna müügil valget Monster Ultra. Päris hea jook, milles rohkel kofeiini.
  15. Tartu kesklinna myfitness

    Ostad proovi pääsme. Lähed vaatad kohapeal üle kas sobib.
  16. YouTube videod

    Jõusaali muusika
  17. Loodan, et Phil Heath ei võida. Viimasel ajal on ainult üks tüüp võitnud. Kuigi vastas on temast suuremaid tüüpe. Rikuvad selle ala ära. Inimesi lihtsalt ei huvita see enam.
  18. See jutt on ala vanaema käest kuulsin, nüüd tean. Minul on õigus, sest olen ülikooli teadur.
  19. Mingi väsimus, jõuetus

    Mul oli vahepeal selline tunne, et ei viitsi sinna jõusaali minna. Ainuke ravi, mis ma leidsin et tuleb lihtsalt teha ja ei ole vaja mõelda. Jõuetuse vastu aitab BCAA ja mingi preworkout. Muidugi tühja kõhuga ei tasu jõusaali minna. Väike energia varu võiks olla.
  20. YouTube videod

    Ei soovita järgi teha.
  21. Vajaks veidi abi

    Kui tahad suureks jõmmiks saada, siis tasub sul mingit powerliftingu kava jälgida suured raskused ja vähe kordusi. Loe seda saad targemaks: http://stronglifts.com/5x5/ Toitumine on väga tähtis, seda pead jälgima, et liiga paksuks ei lähe.
  22. Rattasõit

    Tere, Tahaks puhkepäevadel natuke kardiot teha, et rasva kaotada. Tean küll, et kõhulihased valmivad köögis, kuid see selleks Kardioks sobib hästi rattasõit. Tempo võiks aeglane ja rahulik olla. Pühapäeval on mul jalapäev ei tahaks eriti üle pingutada. Äkki leidub siin vallaline naine Tallinnast, kes tahaks esmaspäeva õhtutel rattaga sõitmas käia. Endal vanust 30.
  23. Rattasõit

    Ei tahaks kelkida siin. Kuid endarust on mu vorm peaaegu ideaalne. Edasine areng on minek täiuslikuse poole.
  24. Toidulisandite kasutamine kogenud sportlasele

    Massilisaja koosneb peamiselt suhkurst ja süsivesikutest. Enam vähem sama, et sööd saia ja jood limonaadi kõrvale, et oma päevane kalori kogus kätte saada. Teatud juhtudel võib tõesti massilisaja vajalik olla, kuid need on nii spetsiifilised. Kuid minu meelest lihtsalt läbimõtlematu toitumine.
×