Jump to content

feelthispain

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik feelthispain postitused

  1. Massilisajad

    Küsimus, oskab keegi anda soovitusi mida lisada FAST Lean Mass proteiinipulbrijoogile, et 1) parandada selle maitset, 2) suurendada/kiirendada selle mõju? Oman siis antud toote maasikamaitselist pulbrit.
  2. Abi toitumisel/ kaalust juurde

    Olen 15, poiss ja kaalun umbes 53kg. Keha on kondine ja rasva lihtsalt juurde ei tule. Hakkasin siin siis uurima, lõin nt oma regulaarse toidukava ampser.ee-sse sisse ja vastused olid jubedad. Minu tavaline päevamenüü näeb siis umbes välja selline: Hommik - Kausitäis helbeid piimaga, Nesquiki omad, mingi 117kcal Lõuna - oleneb koolitoidust kas on midagi söödavat või ostan lihtsalt paar saiakest. Söödavad söögid on siis näiteks makaronid, kartulid, kalasupp, lihasupp, makaronisupp, kõrvale natuke leiba ja kas klaas piima või mahla. Peale kooli läheb siis olenevalt kõhu tühjusest veel üks kauss helbeid. Õhtupoole söögiks siis samamoodi makaronid, kartulid, pelmeenid, harva mingi supp. Enne magamaminekut ka väike kausitäis helbeid kui kõht väga tühi on. Väga siuke igav toidulaud, aga noh kuna ma lihtsalt ei söö midagi siis ei oska ma midagi sellega peale hakata. Seepärast küsiksingi soovitusi, et mida ja millal süüa? Päris personaalset toidukava veel tellida ei taha. Lugesin, et tuleb päevas 1000kcal rohkem süüa kaalus juurde võtmiseks ja leidsin ka retsepte jookide valmistamiseks mis kaasa aitaks. http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=117798751&page=1
  3. Abi toitumisel/ kaalust juurde

    Kava pealt põhjendust? Midagi juurde/ midagi vähemaks? vabaraskustega just seepärast, et see kohalik jõusaal pole kes teab mis tip-top osakond, igast kavast jääb mõni masin puudu.
  4. Abi toitumisel/ kaalust juurde

    Alustasin siis nüüd jõusaaliga, hakkan järgima etteantud kava siin: http://www.fitness.ee/treeningkavad/27 Kuid endiselt hädas toitumisega. "Mida ma söön kui ma midagi ei söö" Keeruline kõlab aga noh nii on. Plaan näeb siis hetkel välja selline, et hommikul kerge jogurt või kohuke kuna kohupiim päris üksi alla ei lähe. Lugesin ka, et kohupiim, piim ja mahl blenderis joogiks lasta, kuid seda võiks pigem teha nt enne trenni? Igatahes edasi siis lõunasöök koolis, pärast jõuaksin enne trenni süüa kodus(Küsimus: Kas siin süüa midagi kergemat või siis täis taldrik kohe?) ja siis õhtul veel peale trenni üks toidukord.
  5. Abi toitumisel/ kaalust juurde

    Võinoh pidasin silmas seda, et natuke võiks enne rasva ja kaalu juurde saada.
  6. Abi toitumisel/ kaalust juurde

    Praegu käin suusatamas KN 1h, suvel käin jooksmas aeg-ajalt. Varem käisin jõusaalis, aga mõtlesin et mõttetu käia kui massi pole.
×