Jump to content

HDTanel

Kasutajad
  • Sisu loend

    18
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik HDTanel postitused

  1. Tervist kõigile! Sai siis mõni aeg tagasi võetud kah ennast lõppudelõpuks kätte, et natuke inimlikum välja näha, kaua neid burkse ja õllesi ikka alla kugistada viitsid Kuna rohkem video inimene siis sai fotode asemel kõik muutused videos üles võetud... sellel veel teine hea eelis, et saad video hiljem meediamängijas läbi käia ja siis omale sobilik pilt sealt prnt scrn nupuga kopeerida Igatahes täiesti pooleli olev protsess praegu veel aga mõtlesin, et peaks ikka enne suve ka mingi video välja tooma.. kuna mingi muutus nagu oleks olnud, ise kui peeglisse vaatan ütleks, et mitte midagi pole muutunud aga tõesti ikka hea kui inimesed ennast iga nädala või paari tagant korra pildistaks või filmiks, hiljem näete, et ikka muutused on toimumas ja pole vaja käega visata kohe kõigile. Loodetavasti video annab lihtsalt mingit motti edasi teistele inimestele, kes samal teekonnal. Lihtsalt tellige omale korrektne treening ja toitumiskava ning jälgige seda ning ärge unustage, et nädalas korra võite ikkagi süüa mida tahate mingi toidukorra asemel ja võite mingid eesmärgid seada ala, et enne 6kuud ei joo alkot.. söö burkse vms... endal vähemalt see aitab päris hästi, burkse sõin eelmisel aastal ja viimased alkohoolsed joogid läksid kõrist alla 5. Jaanuar, siiamaani ei näe erilist vajadust nende järgi aga samas tean, et ma ei pea sellest terveks eluks loobuma Langetan kaalu tervislikuma tempo juures ehk siis nii 0,5-0,7Kg nädalas.. nii absoluutne max 1Kg. Youtube video descriptionist võite lugeda, kes mind aidanud on nende asjade juures kah. Enamjaolt pean ära tänama Rene Poljakovi, kes on koostanud suurepärase toitumis ja treeningkava mulle. Suvel tuleb mingi põhjalikum video kah tiba, kus räägin juttu sisse ka jne jne. Edaspidi lähevad videod mu teise youtube kanali alla HDTanelFitness, youtube descriptionis ka kirjas. Igatahes.. pikk jutt sitt jutt siin on video:
  2. Huh suht keeruline seis siis. Sai ära käidud nädal tagasi MRT-s ning lõpuks sain teada siis, et mul on mingi diskide vahel rebend. Muren oma pead nii, et jube sest paanikas ning ei oska edasi käituda trenniga... mida võib mida mitte? Või ikkagi unustada jõusaal absoluutselt.. nagu paljud ütlevad. Kiro siiani pole mul jõudnud pilte vaadata kuid ütleb, et jõusaaliga teed ainult karuteene omale. Homme peaks saama mingid harjutused mida lihtaslt teha kodus seljale, et see paranek. Lisaks 2x päevas Ibumetiin. Ibu nagu võttis terava valu ära kuid ikka selline pinge valu nagu oleks kui küürutaks selga... nagu selg lihtsalt iga hetk POP ja lendaks purskega pooleks. See valu aga rohkem juba keset selga kui alaseljas või lihtsalt ei suuda aru saada. Kõige jubedam ikka pikemad reisid autoga, lennukiga. Hetkel pean olema mitu kuud Inglismaal tööl ja 12h päevas kontoris istudes. atleast, minimum. On siin foorumis üldse mingeid asjatundjaid sellele ja oskab mind nüüd rohkem abistada? Kiro ütle, et ühest pildist ta ei loe midagi välja ja vaja seeriat, mis sai talle saadetud, programmis saad kõik kenasti läbi vaadata nagu live pildina. aga noh ta lihtsalt ei ole aega leidnud veel, et neid uurida. Siin on üks pilt siis: bit.ly/taneliselg Lisasin veel ühe pildi kus näidatud ära joonisena, mis teema pm on
  3. Seljaprobleemid

    Sai oma kiroga räägitud, tema arust on kreemid vaid psühholoogilise tähendusega. Massaas ei pidavat aitama, see võib pigem halvemaks asja teha kui parandada. Parim võimalus, mis mul on on lihtsalt mitte istuda.. arvuti ees põlvili olla <- selle arvutan kohe välja kuna paari minutiga juba põlved tulised all aga arvuti ees vaja vahest 20h+ tööd teha jutti, enamus päevi piirdub 6-8h-ga. Ega jahm normaalne kui mingit ravi pole võimalik saada ja ainus viis parandada oma selga on lihtsalt mitte istuda..
  4. Seljaprobleemid

    Leidsin ka selle teema üles siit. Nimelt olen täiesti lootuse kaotanud juba enda füüsilisest seisust välja tulemisega.. vigastasin alaselga suve alguses jalapressiga ilmselt. Seistes keha rippus olekust üles tulla ilma räige valuta alaseljast ei saanud. Sai mingi kuu? hiljem kiropraktiku juurde mindud ja see tõmbas lülid vabaks ja nädal hiljem kõik valud kadunud... sai paar kuud trenni kenasti tehtud kuni sattusin Inglismaal mingisse x jõukasse ja kogu tehnika oli seal Swarchi noorus ajast. Jalapressi kalle oli väga imelik ja sai ilmselt liiga raske raskusega tehtud ning koheselt peale trenni tundsin, et kõik on väga ###### jälle.. trenni Augustist saati pole pm üldse teha saanud sellepärast. Oktoobris oli kõige jubedam hetk kui sai Rootsis reisul käidud ja pidin ööläbi istudes pm magama, järgmisel päeval iga sammu pealt nagu keegi lükkaks noa alaselga ja siis väänaks seda seal mõnusalt. Laevas kiskus veel eriti hulluks ja suht paanika oli peal juba, sai ka seal mingit arsti küsitud kuid see ei osanud midagi teha. Tagasi Eesti jõudes sain oma kiropraktikuga kokku ja tegi taas sama mida suve alguses.. ei midagi. Kolm nädalat hiljem proovis veel korra sama asja, andis mõned harjutused ja asjad mida tegema peaks kuid praeguse hetkeni täiesti mõttetu olnud... hetkel saan juba täiesti alla laskuda seljaga ja üles tulla ilma mingi erilise valuta kuna olen vist viimased mitu nädalat enamusest voodis veetnud kuid kui selili olles üritan oma jalgu üles tõsta siis lööb ikka valu sisse alaselga, eriti kui proovin jalapressi asendit sisse võtta, jalgu pole võimalik sirgeks lükata ilma RÄIGE valuta. Samuti on pidevalt alaseljas selline pinge valu, selline tunne, et kui täiesti küüru lasta siis selg nagu tahaks POOLEKS minna painduvuse all.. nagu iga sekund... väga väga kõhet tekitav tunne. Oskab keegi öelda kas lihtsalt võib mingi põletik sees olla või on ikka vaja arsti sekkumist? Selga olen mingite x kreemidega kreemitanud ja võibolla ka see on nüüd paremaks teinud asja. Ei oska kuskile pöörduda ka kuna haigekassat pole. Olen proovinud mõne arstiga kontakteeruda aga nad isegi ei viitsi ära kuulata mind kui kuulevad, et haigekassat pole :/ paari teise teadjama inimese poole ka pöördunud aga paljud lihtsalt puhtalt ignoreerivad minu kirjasi... nagu poleks olemaski mind. Ausalt öeldes olen juba päris sügavas depressioonis kogu sellest pasast, eluisu võtab ära. Saab keegi mind aidata? Movieaward@hotmail.com on mu meiliaadress kui keegi oskab midagi tarka veel lisada.
  5. Väike appdeit Kõik läheb tasapisi.. nädalas 1-2x patustan mingite söögipalade asemel ning muud nagu erilist märkida pole Nüüd teisipäeval oli ülimalt tähtis päev mul ja samal päeval oli ka plaanis oma videokaart garantiisse viia kui ka jalapäev teha ära... niisiis joostes jõuksi ja Hack kükke tehes tõmbasin midagi põlves natuke ära Tegin liiga kiiruga vist ja noo tavaliselt lasen seal nii sügavale ###### vastu maad kui saan kontrolliva tempoga siis seekord läksin kontrollivalt alla kuid sügavale lasin nagu väikese põrkega... ilmselt see midagi tegi pahasti tiba ja õhtul andis tunda, et põlve väga liigutada ei saanud ilma valuta. Täna on juba täitsa okei kuid homse jalapäeva jätan igaksjuhuk vahele ning teen ühe puhkepäeva.. lisaks nädalavahetus otsa taastumiseks Kaalu olen korra näinud ka 78,8kg kuid ei võta arvesse sest kaalusin peale trenni.. igatahes 79,1Kg peal ta stabiilselthetkel see nädal olnud on ja järgmise nädala lõpuks plaaniks nii 78,8Kg olla stabiilselt, võibolla tiba kergem isegi. Ise nagu suuri muudatusi ei näe veel aga sõbraga sai 31. Dets Revalis välimullivannis lebotatud ja nüüd kui hiljuti taas Revali SPA-sse läksime siis olid tal veidi silmad punnis, et kuda krt ma niipalju peenem olen Muud nagu väga lisada ei oska hetkel.. eks kui teil mingeid küsimusi siis andke tulla ja üritan vastata.
  6. Sellepärast ongi pm selline kaloraaz vegeteerin Täna kaal 80,4Kg praegu siin.. küll järgmise nädala lõpus 79,x midagi )
  7. Pole pikalt kirjutanud.. noo pole ka erilist põhjust olnud sest vormi sain alles hiljuti ilusti käsile võtta.. loodetavasti motivatsiooni jätkub kuna päris haigelt rasked ajad hetkel, tuleb ikkagi positiivne olla ning edasi möllata enda teemaga. Igatahes loodan peatselt taas 7x numbreid kaalul näha. Tegelikult juba Novembrist vaikselt üritasin midagi kuid siis oli mul tohutult tegemist videotega ning pühad otsa veel... mugisin ja mugisin Nüüd õnneks tundub, et olen rütmi jälle saanud, eks näis kaugele jõuan... goal oleks, et see aasta suvel oleks ikka ripped ja saaks lõpuks ka lihast kasvatama hakata Muidu suured tänud Kiivikale, Poljakovile ja Kelnerile, kes ikka mu tuju siin positiivsena on aidanud hoida Thanks guys! Hetkel lihtsalt rahul, et VATS hakkab jälle eest ära kaduma motivation boost lol. 4x nädalas trenni e,t.. k puhkan.. n,r ning nädalavahetus ka puhkan. Nädalavahetus vahest käin lihtsalt spa-s lihaseid masseerimas võibolla 40min kardiot topin vahest harva otsa kuid vist nii rämedalt pole vaja rebida. 5-ks jagatud toidukorrad nagu varemgi ja puhkepäeval siis 4. Söödava toidu kalorsus peaks praegu 1700-1800 peal olema. Ahjaa, mis imega kahe nädalaga niipalju kaalu kaotasin? Enne jõule olin 80,5kg midagi siis lasin nii kuda süda ihkas kuni 14ni välja umbes kiirelt tuli, kiirelt läks.
  8. Minu lugu...( -95 kg!)

    Ma olen talle seda paar korda maininud ka ise loodetavasti võtab käsile selle teekonna ikka )) Siiski Rene Poljakov on minuarust senimaani kõige ulmelisema muutuse teinud minu silmis Eestlaste seast kuid kindlasti on neid veel palju palju, kes lihtsalt dokumenteerinud seda kõike pole
  9. Kaal ei lange kuidagi, pigem tõuseb.

    See tuleneb pikast ajast ekstreem tingimustest.. Väga jabur näide. Pm sa ütled, et tahad kaalu langetada siis söö vett ja leiba kord päevas ja nii mitmeid kuid järjest.. Wtf
  10. Suured suured probleemid kaaluga

    Siin läks küll hull sõda lahti aga toidukordade sagedusel minujaoks ja ka lihtsalt loogiline on see, et kui sööd kord päevas siis esiteks on ikka jube raske kogu seda kaloraazi täita mõistlike toiduainetega ning, mis kõige tähtsam siis ei kujuta ette olukorda kus järgmise söögikorrani pean 24h ootama jube nälg võib tekkida paljudel vahepeal ja siis hakataksegi muud näksima ning terve dieet läheb mõttetuks. Ehk siis peamine asi miks on targem süüa tihedamini on see, et ei tekiks ekstra kalorite näksimis vajadust cheat day olemasolu on minuarust ka väga tähtis ikkagi, ei tee see paar toidukorda nädalas mitte hessugi su kaaluga kui kaal langeb. Pigem annab taas vaimset rahulolu, et mida nädala lõpus oodata oma raske töö eest. Kaalu on ju kõigest vaja kaotada vaid 0,5kg nädalas ning arvestada võiks pika ajalise toitumisega, kui keha vormis peale poolt aastat või aastat või isegi kahte siis juba võtad ette uue kaloraazi, et näiteks lihast kasvatada või, et lihtsalt säilitada vormi ärge üldse hakakegi oma kaalukaotus programmi tegema kui te plaanite paar nädalat seda vaid teha, mõttetu
  11. Kaal ei lange kuidagi, pigem tõuseb.

    Noo ma olen nii aru saanud, et kui liiga räigelt kaloreid piirad siis langeb kaal vaid hetkeks ning siis läheb keha nõndaöelda säästureziimile kuna ta ei tea kunas uus toidukord niiviisi tulla võib, keha hakkab rasvavarusi pigem koguma ja hävitama ka lihaseid ületreeningust ja liiga väikesest toidukogusest. Keha lihtsalt üritab inimest elus hoida. Kui aga kaloraaz viia mõistuse piirdes alla siis ladestab ta otseselt rasvasi.. Meh ma pole ekspert aga nii tundub loogiline
  12. Suured suured probleemid kaaluga

    Kristjan sa oled küll millestki valesti aru saanud. Kui sa oled algaja kaalulangetamis alal siis just on tohutu abi kellegi professionaali poolt koostatud kavadest, ise koostama hakates keerad omale korraliku jama kokku kuna pm võid ju oma kaloraazi täita pelgalt sokolaadi süües.. Mõistlik muidugi pole aga see on näide mida algaja teha võib kui ssinu nõuandeid kuulda võtta. Lisaks TOIDUKORDADE ARVU SUURUS omab tähtsust!! Tähtsust selles mõttes, et kui sul on mitmeid toidukordi päevas siis ei teki suure tõenäosusega mingeid näksimis vajadusi vaid sul ongi iga mõne kolme, nelja tunni tagant söögikord, nagu kolm suuremat ja kaks väiksemat. Ise ostsin Rene Poljakovilt kavad ja ma ei suuda teda ära tänada! Kaotasin viie kuuga pea 20kg kehakaalu, 175cm 91-92kg kuni 74kg peale. Koguaeg kõht täis ja isegi petupäevi saab kord nädalas lubada, õigemini ühe või kahe toidukorra asemel sööd mida iganes kord nädalas, siis jälle mida oodata järgmine nädal
  13. Suured suured probleemid kaaluga

    Kui sul magusa probleemid ja isu magusa järgi tekib siis ilmselt ei saa keha vajalikke rasvasi kätte. Nagu varem siin räägiti siis temli näiteks Rene Poljakovilt treening ja toitumis kavad ja sa ei kahetse. Kui vanemad ostavad toidu siis lase edaspidi neil spetsiaalselt sinu enda jaoks osta toidud mida vajad. Kaalu ära kaota ulme tempo juures vaid rahulikult. Muretse toidukaal ja soovitan 5 toidukorda päevas teha kui nii näljane koguaeg, siis ei kisu snäkkima. Tegelt on kaalukaotus hirmus kerge kui tead mida vaja teha on, kahjuks paljud noored kui ka vanemad ei tea kaalulangetusest halligi.
  14. Kaal ei lange kuidagi, pigem tõuseb.

    lol wut? Ma pole küll mingi ekspert aga sa ei söögi ju midagi.. :S pead rohkem sööma, et kaal langema hakkaks.. Hommiku puder kerre ja kaks normaalset toidukorda ka veel, pluss ehk mõned vahepalad. Mina soovitaks natu raha kulutada ja tellida omale spetsiaalne treening ja toitumis kava, eriti kui nii noor oled, best money ever spent! Võta facebookis näiteks Rene Poljakov-iga ühendust. Kui sa lõpuks reaalselt õigesti toitud siis sulavad sul kilod ära ning kõht on koguaeg täis.
  15. 1. Starcraft II Heart Of The Swarm, mitmikmäng on haigelt kaasahaarav, vaata youtubest "HDStarcraft" kasutaja videosi ülekannetest.. söögi kõrvale õpid jõhkralt taktikaid juurde. 2. Battlefield 3, 4 ma arvan kuigi pole just selline Unreal Tournamenti või Quake laadne aga paremat on raske tahta, sa ei kahetse ostu. 3. Ei oska tetrise laadseid soovitada aga hetkel ise olen Heroes Of Might And Magic Online beetas sees ja see on väga hea, tasuta. Muidu kui meeldib siis uuri sellist uut tasuta mängu nagu "Path Of Exile", käed maas üks parimaid F2P mänge praegu. Aga tänasest ka.. täna tegelt peaks puhkepäev olema aga käisin ja tegin sammumasinat kardiona 40mintsa, peale seda SPA-sse otse Homme siis taas ülakeha päev. Hetkel oma treeninguid ei hakka muutma, söök pole siiamaani igavaks muutunud, nii ulme kui see pole, sama kava järgi lasen, mis varem.
  16. Nonii, aeg vist jälle uuendada mingi sissekandega asja Nagu näha siis siin ka juba Õhtulehe kajastus ära toodud.. eks kui keegi pole midagi taolist varem teinud siis ongi selline suur kära kohe lahti, et misasja kuidas nii.. Alari Kivisaar SkyPlussis ja ETV kommenteeris asja viisakalt vähemalt. Teinud ligi 400 videot ja nüüd siis panin võimaluse oma vaatajatel mind toetada ja kohe tuldi maha tegema Igatahes pole see viha minu vastu mind kuidagi heidutanud vaid just rohkem motiveerinud. Ott siin rääkis paar head sõna aga selle vastu võib rääkida seda, et Euronicsi tootejuht kui ka mängude maaletooja Gamestar on minu vastu hakanud nii, et jube.. te ise ka ei usuks mida üks avalikult räägib minu kohta Kust tuleb selline metsik viha.. ma ei tea.. Kes tahab kuulata millepärast Euronicsi tootejuht kirjutab, et mind ravib vaid märg haud ja et kodus naisega naeravad südamest mu kehva seisu üle siis võite järgnevat videot vaadata kus ühe otseülekande ajal natukene asju selgemaks rääkisin, et mis ja kuidas. Mingi kaheksanda minuti pealt: SkyPlus: Lisaks siis kõigele jamale olen loosimas oma fännidele välja "Playstation 3" ise sponsoreerin selle.. ja olen teinud neid auhinna mänge varem veelgi mitmeid mitmeid igasugu asjadele, videokaarte jne pand välja. Igatahes olen ma nüüd palju paremas seisus ja olen saanud taas korralikult toituma ning ka trennis käima! Alustasin paar nädalat tagasi ja isegi sai Otti korra nähtud kõmpimas trenasööril Sai nädal aega trenni tehtud ja pühapäeval otsustas tervis otsad anda.. nädal aega olin haige ja siis veel nädal hoidsin trennisaalist eemal igaksjuhuks.. nüüd siis taas jälle treenimas. Mis aga mind hämmastama pani oli see, et SPA on nüüd valmis.. ja oot oot... kuukaart läheb 5€ kallimaks, kuidas küll nii?? 6€ kallimaks kuid selle eest ma saan käia ka SPA-s ükskõik, mis kell ja kaua tahan... aastase lepingu puhul vähemalt täiesti ebanormaalne.. see nagu, et sulle visatakse raha näkku, et võta, VÕTA RAISK ja naudi Käed maas lihtsalt parim koht terves Eestis vist hetkel.. sai ka promotud oma fännilehel kus kavatsen lähikuudel üle 20,000 jälgija kokku ikka saada.. ja tore oleks kui mingi osa neist ka mind kuulda võtaks ja Revali sportima tulevad (y) Aga midagi siis, mis toimub? Noo kaal oli pühapäeval 83Kg.. ehk siis nüüd läheb põletamiseks. Hetkel eesmärk on, et kaotada 0,8Kg kuni 1Kg nädalas järgmised 5 nädalat.. ja siis võtan nii pole kg peale selle tempo. Kiiret samas pole nii, et vaikselt lähen. Kui arvestada kui ebatervislikult ma vahepeal sõin siis imestan, et nii vähe on juurde tulnud, tundub, et toitumiskava ikka kõvasti aitas siin, sest kilod ei kipu kergelt juurde tulema, õnneks. Ahjaa.. tantsu huviline nagu olen siis üritan mingi hetk uurida Revalist, et ehk saan mingitel aegadel peegelsaali kasutada, et kardio asemel hoopis tantsu teha Mis tantsu? Seda siin: Kuna aga mu blogiga siin tegu juba on siis panen teile siia eksklusiivse pildi vormist ka loodan, et seekord saan kõik peki lõpuks maha ning edasi juba siis natukene lihast ka juurde kasvatada.
  17. Pole siin miljon aastat jõudnud jälle sõna võtta. Aga väike update siis, mis toimumas on. Trenn ja toitumine on pooleli jäänud juba viimased paar kuud kuna olen suures rahalises probleemis.. Mäletan, et Juuni alguses sai viimati korralikult trenni tehtud ja toitutud hästi. Nüüd on pekk kõik vist tagasi tulnud, okei nii hull pole.. kõhu ümbermõõt lõdvana 98cm.. alustades aasta alguses oli see number 110cm. Hetkel Revalis see aastane leping ja ma ei jaksa seda enam maksta ja niisiis ongi nii, et aeg läheb seal tühja ja maksan lihtsalt takkajärgi seda lolli arvet, isegi kui makstud saan siis probleem, et pole raha, et süüa osta. Eks võib ennast süüdistada kuid lihtsalt elu valik on selline, et ma tahan enda asjaga teenida oma elatist mitte minna 9-17ni tööle kuskile (olin pea 5 aastat sellise töö peal kontoris ja enam ei soovi). Hetkel viimased nädal aega vist mingi euriga elanud ja noo ürita sa siis oma kalorid kätte saada ja trenni teha... üks asi kui saad isegi trenni teha siis toitumine on nii vale, et kogu see trenn on MÕTTETU. Saad aga toitumise korda siis ei jätku raha, et trenni eest tasuda. Ehk siis hetkel on mu seis väga ###### kuid tuleb positiivne olla ning loota, et olukord muutub paremaks. Sai aasta alguses mitmeid videosi Siimule tehtud aga nagu näha keegi ei ole huvitatud maksma kunagi selliste videote eest Üks ettevõte ka siin helistas hiljuti ja kiitis kõiki mu töid ja soovisid siis, et ma hakkaks neile tegema videotööd ja aitama nende inimesi videotöötlus alal.. muidugi konks see, et sorri vaan aga meil pole sulle raha maksta, aga noo patsutame õlale, et tubli poiss oled, et tasuta meile teed kõike. Ojah Mis ma siin ikka puistan aga tahtsin lihtsalt ära mainida, et koguaeg pole asi tahtmises vaid lihtsalt paljudel inimestel võib räige plokk ette tulla rahaliselt. Loodan siiralt, et suudan taas varsti elatist teenida ja trenni edasi teha, toituda taas inimese moodi mitte üks või kaks võikut päevas.
  18. Sain lõpuks randa ka Kehakaal püsib seal 74,5-75,5Kg juures hetkel, natukene olen liiast saiakesi söönud nii, et nüüd üritan jälle normaalsemalt asja teha ja ehk järgmine nädal näeb 73Kg juures numbreid. Järgmine nädal saan Soome jõusaale proovida kuna kutsuti kahte üritust filmima, mingi Golds Gym vms pakuti mulle, eks näis tasuta housetantsu tunde saan ka ühest stuudiost nii, et tundub tore bisniss trip tulema.
  19. Peab ju mingi pildi ka lisama...
  20. Kopi paste FB-st siia ka: "Märtsi kuu alguses mõõtsime Siimuga koos minu rasvaprotsenti ja lihasmassi. Kaal oli mul siis 81Kg ning rasvaprotsent oli 26,1% sealjuures lihasmass 36,5%. Nädal tagasi 14. Mai mõõtsime taas, et näha kas on mingit erinevust näha. Mõõteriistaks oli sama vidin mida kasutati kaalulangetamis saates Kanal 2 peal Kehakaal oli 76,4Kg ja rasvaprotsent 19,6% sealjuures lihasmass 40,3%"
  21. Ahjaa.. kehakaal, mis teeb? Uus nädal alguse saanud ja kaal 74,3Kg!!!! Ma ei suuda uskuda mugin ikka nädalas vahest midagi head ja magusat kuid kuna kalori arvutamine pole keeruline siis olen suutnud need magusad kõik oma toidukordadest maha arvutada. Mitte, et midagi väga vahele jätaks aga lihtsalt söön väiksema koguse kui patustan. Ojah... ulme
  22. Heihei, väike update taas. Kes mu fännilehel FB-s käib siis teab, et täna jäin haigeks mõnusalt :S kurk jube valus. Eile hilja õhtu 23 ajal sai veel Revalis jõusaalis kardiot tehtud aga ilmselt külmetasin kui vihma sadas... damn. Loodetavasti nädalaga korras kõik kuid esimene kord siis täna kui jõusaali ei lähe peale mingi 4 kuud vist.
  23. Hakka house õppima ulme hea kardio, õpid iga trenniga midagi juurde tantsupõrandalt Eriti hea kui house muusika veel meeldib See veel minu filmitud
  24. Väike update, mis teoksil Kuna homme emadepäev ja ema mul siin külas Soomest ning peab homme lahkuma siis sai muidugi temaga päev veedetud ja muidugi igasugu moonikreemi saiakesi jms saiakesi söödud käisin ka ühes hiina restoranis nuudleid söömas igasugu krõbekana jne asjadega. Jätsin pm kõik peamised toidukorrad täna ära.. aga ilmselt kalorsus nagunii täis, peale selle olen üleval olnud üle 24h.. vähemalt olin, 20 ajal lasin silma veidiks looja ja magasin 3h.. nüüd varsti taas magama ära, põhjus miks ma üleval olin on lihtne, tegelesin ühe uue video kallal mille tegin Slightly Mad Studiosele, kes teinud Need For Speed mänge uus Project CARS trailer. Kel huvi siis visake pilk peale Igatahes homme tagasi õigele toitumisele, kuigi vist vormeli ajal kavatsen ikka midagi magusat süüa ´Ahjaa, kuda siin foorumis ridasi eraldada saab
×