Jump to content

Marianna

Kasutajad
  • Sisu loend

    116
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Marianna postitused

  1. CrossFit

    Ma olin isiklikult seal kohal ja vaatasin live super elamus!
  2. Ega saagi. Sellepärast ei saa mina aru, miks ollakse koos selliste inimestega, kes enda tervisest ei hooli ning samas ka üritavad teisi samamoodi allamäge veeretada. Seega need inimesed, kes eelpool kirjutasid, et nende kaasad keelavad neil trenni teha, peaksid tõsiselt järele mõtlema, mis seisus nende suhe tegelikult on. Veel üks asi siin teema juures on armukadedus. On naisi, kes on nii armukadedad ja ei taha sellepärast oma mehi saali lubada, et mehed teisi (vormis) naisi ei piiluks.
  3. Minu arvamus on selline, et iga inimene peaks mingil määral trenni tegema, mitte ainult välimuse jaoks, vaid just nii füüsilise kui ka vaimse tervise hoidmiseks/parandamiseks. Kas selles suhtes saab üldse olla tõelist armastust ja hoolimist kui üks on egoist ning ei hooli oma kaasa tervisest?
  4. Toitumine

    Ütled, et oled juba täiskasvanud inimene ja ise tead millal sööd. ;-)
  5. Minu mees käib trennis 6 päeva nädalas. 5 korda nädalas crossfit 2-3h päevas ja pühapäeviti pikk jooks 1-2h. Ma olen väga rahul sellega. Keha poolest on ta hästi sale, pole grammigi rasva pm. ja pole ka suuri lihaseid. Täpselt selline nagu mulle meeldib. Mina teen trenni 3 korda nädalas 2h crossfit ja iga päev rattasõit transpordina ja ka mees on väga rahul sellega. Meil pole kummalgi mehega mingeid pretensioone teineteisele trenni suhtes siiani. Probleem oleks aga kindlasti majas kui kumbki trennitegemise maha jätaks.
  6. ''Allergikul konsulteerida arstiga''

    Kõige puhtamad tooted, mida olen leidnud ja mida meie peres kasutatakse on Vega http://shop.myvega.com/sequel-estore-us/Performance_2/vega_sport_performance_protein_tub_vanilla_usa Ja Sunwarrior http://www.sunwarrior.com/product-info/ Äkki on võimalik neti teel tellida.
  7. Sündinud kulturistiks

    Mustanahalistel üldiselt on küll väike eelis valgete ees lihasmassi suuruse ja jõu poolest. Siin on nt. 1 uuring: http://www.ncbi.nlm....pubmed/2946652/ Ja siis on erinevate uuringute järgi avastatud, et mustanahalistel on üldiselt pikemad kannakõõlused kui valgetel ja see teeb neist jällegi paremad jooksjad ja hüppajad.
  8. Günekomastia

    Hormoonsüsteem on niivõrd kompleksne, et teadlased ja arstid ei tea siiani mismoodi kõik täpselt toimib. Kindlasti mõjutab hormonaalsüsteemi lisaks inimese haigustele, ravimitele ja muudele keskkonnafaktoritele ka toitumine. Sellele ei vaidle vastu mitte ükski teadlane ega arst. Aga siin on teaduslik uurimus, mis kinnitab minu eelpool kirjutatut: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19383540
  9. Günekomastia

    Teeme nii, et pole vaja jälle isiklikuks minna. Inimene eelpool küsis toidu ja günekomastia seosest ja mitte ühtegi vastust sellele pole tulnud siiani. Asi ei ole kartmises, asi on reaalsetes põhjustes ja tagajärgedes. Sinule see pole ehk probleem praegu (kuigi ega tulevikku me ei tea ju eks), aga siin on inimestel tõsine mure. Kui miski aitab leevendada probleemi, siis on see ju igati teretulnud info. Aga jällegi, ega sa enne aru ei saa kui ise probleemiga silmitsi pole
  10. Günekomastia

    Günekomastia ehk rindade suurenemine meestel on põhjustatud mees- ja naissuguhormoonide tasakaalu häirest organismis. Kui põhjuseks pole mingid ravimid või tervisehädad (nt. maks või kilpnääre või kasvajad), siis tasuks üle vaadata toitumine. Kindlasti tuleks välistada narkootikumid, steroidid, alkohol, kofeiin, sojatooted, kikerherned, yucca, piimatooted. Kuni 80% toidust saadud naissuguhormoone saab täiskasvanud inimene tänapäeval piimatoodetest. Mees- ja naissuguhormoonide tasakaalu aitavad taastada brokkoli, lillkapsas, kapsas, kaltsiumirikkad aiasaadused: kähar lehtkapsas, spinat, lehtkapsas, lehtpeet, kress–salat, nõges. Kaltsium (kuid piimatooted ei sobi) ja tsink aitavad võidelda günekomastia vastu. Tsinki saab nisukliidest, päevalilleseemnetest, leivast, kaerahelvestest. Lugeda ja uurida: http://www.livestron...w&utm_medium=a1 http://www.estrogendominanceguide.com Hippocrates - "Let food be thy medicine and medicine be thy food"
  11. Ikka teadlased pole vastust leidnud veel.
  12. Rasvarakkude suremise teemal huvitavat lugemist: http://www.nytimes.com/2008/05/05/health/research/05fat.html?_r=0
  13. Lõuatõmme + praegune kava

    Tal ongi vaja lõuatõmbeid arendada. Need on tal rasked nagunii, kirjutas ju esimeses postituses, et ei jaksa isegi ühte seeriat 8 kordust teha. Sellepärast soovitangi teha pigem lõuatõmbeid kohe treeningu alguses, sest need nõuavad tal ikka maksimum–jõupingutust. Rinna jm. lihaste treenimsel saab raskuseid reguleerida vastavalt vajadusele. Minu meelest hea treeningtase on see kui mees suudab vähemalt 20 lõuatõmmet järjest teha.
  14. Lõuatõmme + praegune kava

    Ma soovitaks ikkagi trenni kõige alguses lõuatõmbed ära teha ka sel päeval, siis kui veel värske oled.
  15. Lõuatõmme + praegune kava

    Jah, ma mõtlesingi, et ikka trennipäeval teed nii lõuatõmbeharjutused kui ka teist kava. Kui sul tavakava oleks nt. mitu päeva järjest (erinevad lihasgrupid), siis oleks jama, aga praegu kuna mõlemad kavad on sul E, K, R, siis sobib ilusti, puhkepäevad ju vahel taastumiseks. Selle biitsepsi tee kava järgi ja ära muretse, lõuatõmme on sul ju tõmme plokil ülalt ette harjutuse asemel ja seal samuti biitseps töötaks. Aga soovitan lõuatõmbeharjutused teha lihtsalt trenni alguses kohe peale soojendust. Ja siis muud harjutused teise kava järgi otsa.
  16. Lõuatõmme + praegune kava

    Jah, miks mitte. Sul ju treeningupäevade vahel trennivabad puhkuspäevad. Aga soovitan sul siis lõuatõmbeharjutused teha enne tavakava harjutusi, siis kui lihased veel värsked. Selle mehe lõuatõmbekava toimib!
  17. Tavaliselt soovitatakse umbes 2 kuud oodata enne kui trenniga alustada. Arst võib sind ka varem lubada, aga nii või teisiti soovitan arstiga konsulteerida, et kindel olla.
  18. Küsimus naistele

    Nii, naiskad, mitu oma keharaskusega maksimum–kordust lõuatõmmet jaksate järjest teha ühe seeria jooksul trenni alguses kui keha värske? Kirjutage juurde ka oma kaal, et selgem vaatepilt oleks Ma ise taastun õlavigastusest ja praegu ei saa mitte ühtegi oma keharaskusega teha, aga vaikselt harjutan abikummilindiga ja uuel aastal peaks juba jälle suutma. EDIT mõned päevad hiljem: naised kas ei tee lõuatõmbeid või ei taha vastaa
  19. Kõik Eesti spordiklubid

    Ok, kui on eeskirjas selline reegel, siis seda tulebki järgida. Samas, kes see hakkab lõhnakontrolliks–tihti on osadel naistel selline hull parfüümilõhn, et hinge matab kinni nii bussis kui ka jõusaalis.
  20. nädalase trenn 4 jaotuna ja 2 aeroobika trenn

    See kõlab nagu crossfit kava. Seal on nädala kava nii, et 3 päeva trenni järjest, siis 1 puhkus, siis 2 trenni ja puhkus.
  21. Kõik Eesti spordiklubid

    Sellist pilti on raske ette kujutada võibolla meeste poolel, aga naiste poolel vist ikka nii hull asi polnud? Kuigi spordiklubil on ju õigus inimesi oma valiku järgi kas lasta sisse või mitte. See ju reeglites ka kirjas. Kui inimeselt raha vastu ei võta, siis teda sisse laskma ei pea, olgu põhjus misiganes (spordiriiete või potaste puudumine vms.).
  22. Kõik Eesti spordiklubid

    Lahkuksin loomulikult. Aga no haisvat kodutut ja vanakest, kes enda eest hoolitseb (selleks ta ju pesema läkski) ei saa ju võrrelda minu meelest. Mind vanakesed jõusaalis ja pesuruumis ei häiri üldse.
  23. Kõik Eesti spordiklubid

    Tegelikult ju võib ka, sest igale inimesele on määratud 1 bussikoht ja kellelgi pole õigust teiste kohtade üle valitseda. Sama ka jõusaalis, igas vanuses inimene võib seal treenida ja pesta end.
  24. Kõik Eesti spordiklubid

    Aga kui need vanakesed oleksid enne pesemist veel ka jõusaalis möllanud, kas siis oleks ok olnud? Või ei ole vanakestel üldse sobilik end spordisaali ilmutada?
  25. Piim on kole, milk is evil, mkay?

    Loomulikult kasutatakse photoshoppi, aga mitte selleks, et lodevaid inimesi vormi voolida vähemalt mitte modellinduses. Muidu tõesti võiks ju iga inimene modelliks hakata- kole nägu, pole probleem, kole keha, pole probleem- aga nii ei ole ju!
×