Jump to content

Marxengel

Kasutajad
  • Sisu loend

    710
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    5

Koik Marxengel postitused

  1. Toidulisandid internetist

    Jah, need on nopped, mis ütlevad, et tase on langenud. Selle vastu ei olegi vaielnud (vist ) Huvitab see, kas lisaks teooriale " langus = tuntavad kaasnähud " on koht tegelikkuses - tavainimesel, tavaelus. Ja kui sündimus, eluea pikkus ei ole vähenenud, siis - ongi ju puhas "uurijate" " töö" - midagi peab ju päevad läbi tegema. Elukvaliteet on nii subjektiivne näitaja, et seda siia siduda vast ka ei maksa. Kuigi, ka siin, pakun, ei ole langust toimunud.
  2. Archangel'i blogi

    Seda olekski huvitav näha, mida sa arvad enda jaoks vajaliku olevat. Konkreetse inimese konkreetsed valikud.
  3. Archangel'i blogi

    -2000 kcal päevas - nädal aega? St. ca 1000 kcal päevas? Pane menüü ka kirja siia palun.
  4. Toidulisandid internetist

    ...aga järglased sünnivad, eluiga pikeneb. Ja Punab oma meestekliinikus teeb raha edasi, publitseerides aeg-ajalt artikleid "meeste tervise" halvast seisust. Mis on tõsi, aga võrreldes millega? Mis ajaga? Kuni sa ei ole siia toonud välja - võrdluseks, kasvõi, mõnekümne aasta taguseid näitajaid, jääb see kõik hetkel jutuks jutu tasemel. Ja paindumatuseks, mis ei lase taanduda vaid sunnib oma väljaöeldut kaitsma - rohket sisuta sõnavara kasutades. Kas 30 aastat tagasi murdus vähedm luid? Vohas pekki vähem ? Südamed ei jukerdanud? * Seos testosterooniga (sest see on hetkel ikka jutuks)??* Vaata kuhu on aenenud maailm - teadus - seda ei saa küll öelda, et "mõistus ei võta". Ta ('mõistus') kipub kokku jooksma, aga oled sa kindel, et seda "siis" ei juhtunud? Ja süüdlane on ikka ka testosterooni VÄHENEMINE? Seda, et meestel ei hakka kena neiu peale "SÜDA puperdama", ei oska kommenteerida, küll aga on näha-kuulda, et üks teine ...liige... teeb oma toimetused vägagi kenasti ära .
  5. Toidulisandid internetist

    "MIS ANDMEID" ? Sellise tubli analüüsivõimelise * mehe kohta, nüüd, selline küsimus. Teema algas väidetavast testotaseme langusest (mis pidavat tänapäeval olema suur probleem - reproduktiivtervise kontekstis). Palusin teavet, kust oleks näha selge seos testost.vähenemise ja selle mõju kohta üldisele tervisele võrreldes mingi imelise ajaga, kui rohi oli rohelisem. Mitte teoreetilist gümnaasiumitaseme-teavet, "mida kõike selle näitaja langus VÕIB kaasa tuua". Pretty simple, isn't it. Jah , just, kui sa ei saanud aru, ma just küsisingi, miks peaks tavainimest huvitama mingi statistilne näitaja, mis tegelikkuses ei mõjuta teda. No on keskmisel mehel "madal" C19H28O2....
  6. Toidulisandid internetist

    Ja nagu 50 a tagasi ei olnud ravimeid. Või "probleeme", mida peeti normaalse elu osaks? Suures plaanis ei ole miski oluliselt muutunud. Absoluutarvudes on ju maailmas sündimus väga palju suurenenud. Ma ei saa üldse aru, kus see probleem on. Kui lihtsalt statistika jaoks - jah, võimalik, et keskmise mehe testotase võiks kõrgem olla - ideaalis, aga maailm ei ole kunagi ideaalne olnud.
  7. Hommikused trennid õhtustest palju kehvemad

    Neid hommikutreenijaid on kindlasti vähemus. Kortisoolitasemest sõltub, ehk, omajagu.
  8. Toidulisandid internetist

    AlanB, palun täpsed andmed siis juba, kui selline tekst. Ja, et ei oleks suurt eksimisruumi, konteksti vaata eestpoolt postitustest. Või ok. Siin : 1940dad VS 2010dad Kuna 50-... aastat tagasi ei olnud sel kujul viljakusravi, ei saa võrrelda selle % kasvu, aga üldisi näitajaid peaks saama küll. Ei välista, et muutusi ei ole, aga kas need on märkimisväärsed ning kas see tavainimest olulisel määral mõjutab. Uuringud võivad teha kokkuvõtteid, et tase on langenud, aga, kas nii palju, et sünnid on seeläbi kahanenud.
  9. Archangel'i blogi

    2 võistleja vahel - ega seal kellelgi teisel ei ripu ka ju .
  10. Archangel'i blogi

    Kes see rippuva kõhuga mees on?
  11. Kaalust juurde

  12. Kaalust juurde

    Compulsive Overeating & Binge Eating Disorder
  13. Kaalust juurde

    Külv.palun. Kui sa hakkad lollusi ajama, kellel seda vaja ? http://www.eria.ee/public/files/TTK_71_lk_289_292.pdf http://www.healthaliciousness.com/articles/vitamin-C.php Kui sa võtad mingi detaili ette, siis püüa jääda ka selle juurde, mitte ära hakka taas hämama. Mis taimseid elemente. Kas sinus üldse mingit mõtlemisvõimelist elementi on.
  14. Kaalust juurde

    Esimene osa on hea - reviewsid võiks olla. Aga see 2., see on lausa piinlik. 100 g puuvilju ja vähe c-vit? Seal on selgelt kirjas 400 g kartulit + 400 aedvilju. Selliseid aedvilju annab otsida, kus c-vit oluliselt vähem kui keskmises puuviljas sisaldub. Ootamatult mõistlik ja asjalik kava. Sõnastuse järgi otsustadeski - rumal seda teinud ei ole. Omaette küsimus on, kui custom-made see, aga, nohh, nii sinisilmne ei maksagi olla.
  15. Toidulisandid internetist

    Mina ei ole kordagi maininud elukvaliteedi paranemist. Mina olen täiesti kindel, et viljakusravi on pigem marginaalne nähtus ning ei mõjuta kuidagi üldvahekorda 1940dad VS 2010dad viljastumissuhet. Olgu see siis koos või ilma selle protsessita. See, et teoreetiliselt testosterooni vähenemine VÕIB mõjutada ei tähenda, et see ka annaks reaalselt tunda annab. Mis ma selle lingiga teen? Seda võib koolilastele lugeda anda, keda harida vaja. Enne väitlema asumist võiks sisuni jõuda.
  16. Päeva menüü

    http://proteinandiron.com/the-chipotle-transformation/ ma ei tea mis see on aga tegijate pangaarved saavad lisa, that's for sure
  17. Päeva menüü

    Absoluutselt ei sobi, jah. Aga mul ei ole ka eesmärki võistluskulturismis Ja kui sa hästi rahulikult viitsiks mõelda - oma karbist väljas - jõuad ka selleni. A sa noor mees, kõike korraga ju ei saa - isegi suurte sammudega liikunud.
  18. Martinkink blogi

    Kink on lahe sell aga hormoonimöll, jõu kasv ja peegelpilt on sellise eufooria üles ajanud, et iga ookean on põlvini.
  19. Päeva menüü

    Olen alati imestanud Holgerit, kes ütleb, et pakendatud lihatooted, näiteks, on tema valik, kuna "sealt näeb täpse vahekorra ära".
  20. Päeva menüü

    Yess, just, Otter. See craze ei ole normaalne, mitte keegi ei pea nii täpselt seda ajama. Mitte keegi. Ja ei saagi.
  21. Päeva menüü

    Seda võib igasse suunda väänata - teemat. Aga sealt saaks alustada et " jogurt ja kohupiim " on just need algsed tooted, see, mis tootja omaga tegemist, ei muuda küll seda päevast kaloraaži nii palju ...(rääkisime kuskil juuksekarva lõhki ajamisest ja seda me siis nüüd üritamegi) Aga olgu. Seletame edasi.
  22. Martinkink blogi

    Ohh, nüüd on veel sea ja kana rasval ka märkimisväärne vahe. Iga päevaga targemaks.
  23. Martinkink blogi

    eemalda siis kanalt nahk ja piimalt kah
  24. Päeva menüü

    Kura*, mida sa nüüd seletad. Juuksekarva? Lõhki? Kogu see foorum on neid igat kcal lugevaid cuttijaid täis, portatiivsed kaalud diplomaatkohvris, ja sa ütled, jogurt on jogurt. Aga see ka selleks, jutt on lisaks teemast, kus kõik need pool 50% ülekaalulisest eestimaalasest on mures oma kaalu pärast ja siis saavad nõuandeid: sööge jogurtit, kohupiima. Mis on nende jaoks kohupiim? Kohuke. Sest see on ju nii nämma. Jogurt. Jah, seda ahjuõuna-kaneeli, palun 2 potskut - kaalustallaee kirjutas, et jogurt - see sobib. Sulle see dieet ei mõju tõesti hästi.
  25. Päeva menüü

    Miks isegi teie, toitumisgurud, nimetate jogurtiks neid magustatud segusid? Jogurt, originaalis, on suhteliselt süsivesikuvaene produkt. Kui kuskile jõuda sooviks, võiks hakata teatud arusaamu välja juurima inimestest. Paistab, aga, et kõigepealt tuleks endast alustada.
×