Jump to content

DannuDannu

Kasutajad
  • Sisu loend

    65
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik DannuDannu postitused

  1. Ma tahtsin küsida kas ma kuulsin on tõde või ei ole ,et kui inimene on tegelenud pidevalt trenniga nädalas 4-5korda ja tarbib toidulisandit 8kuud lihaste taastumiseks ja paremini tulemust . kui lõpetab toidulisandite tarbimist ja tegeleb edasi jõusaali trenniga siis kas lihased kahanevad kiiresti alla või taastub edasi ka ilma toidulisanditeta kui inimene sööb korralikult toidukoguses päevas vajalikke ? Ootan huvi vastust .
  2. Toidulisandite teema taastumine ja kahanemine.

    täpselt sama jutt mis sul on kirjutatud ja väideti ka mulle :D ... Ma muidu imestan ,et nagu tippjõukad kasutavad neid lisandeid ja minu arvamus on see nagu et sponsorid paluvad tippjõukadele nagu kasutada lisandeid ,et inimesed nagu märkaksid neid silmadega ja lähevad ka ise jooksma poodi ostma siis sponsoritel on suurem kasumit rahhi kätte
  3. Toidulisandite teema taastumine ja kahanemine.

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=517326648278085&set=a.279474908729928.80740.100000022627508&type=3&theater kellegil on fb siis Otsisin muudkui kuidas panna siia pilte aga ei osanud teha. siis mõtlesin et annan FB lingi.
  4. Toidulisandite teema taastumine ja kahanemine.

    ma räägin seda et ma olen käinud 2 aastat rohkem jõusaalis ja sõin muidu pidevalt ja korralikult toite muudkui lihased kasvasid. siis 2kuud tagasi võtsin juba toidulisandeid ,mis on lihaste kasvuks ehk hera80,kretaiin ja dextoriga seguga sheik peale trenni ainult nii ja ostsin poole aastase kohta neid lisandeid jätkuks (hera80 2x,dextor 2x, 2x kretaiin,puddingu pakk,batoonišokolaadi ostan kui käin poest läbi prismas või fitness ) (ühes kapis on täis lisandeid ) ja mõni väidab ,et kui tarbin neid poole aastaga ära ja kui lõpetan neid kasutamist 2-3kuud siis lihased kahanevad kiiresti alla kui käin jõusaalis nagu edasi ja kui söön ainult toidude pealt valkude,süsikad,rasva,kiudaineid ja vitamiine vms.... Aga muidu ise söön pidevalt praegusel iga 2-3tunni tagant ja tarbin pärast trenni sheik peale . Muide näidan ennast pilte mis aasta tagasi oli (2011a) ja (2012a) oktoobri kuus oli mul .
  5. Rasva põletamine ja lihasmassi kasvatamine

    näljutamine ei põleta kiiresti rasva ära .. tuleb korralikult süüa hommikul ja oode ja lõuna ja oode ja õhtu sööki ära , mis on kasulikud ja tervislikud ..
  6. Algajale kava

    kui sul on kodus sinu pikkune peegel või suure kapi ees siis võiksid peegli ees vaadata ja kasutada hantleid kas sa teed õigesti tehnikat ....
  7. Algajale kava

    kuule pole mõtet kohe minna jõusaali kui sa suht ei tea mitte midagi jõusaalist .. niih ma ütlen sulle ,et sa väitsid nagu sul on 2 kolmekilost hantleid kasuta neid kodus enda keha jõusaali õppimiseks ja annan linki mida sa saad kodus harjutada http://www.sport-fitness-advisor.com/dumbbellexercises.html ja loe pealt ka vasakul kirjalikult ära. kui hantleid on sinu jaoks kerged siis kui sul pole tavalist hantleid millega saab kettaid panna juurde raskuseid siis tasub neid ka osta kasutatud kuskilt kas okidoki või osta.ee või kus keegi müüb kasutatud hantleid..ostad neid ja kettad ka siis õpid sellega kodus harjutamiseks 2-3kuud . siis keha teab mis sport on jõusaal ja sa siis võid alustada jõusaalis käima hakkata....... Aga youtubes on seal kõik olemas õpetused tehnikad . või annan ühe linki veel http://www.kaalustalla.ee/harjutuste-pank/# õpi seda pealt jõuharjutused tehnikat ja siis saad targemaks...
  8. Algaja treening kodus

    esialgul kogu keha peab õppima jõusaali värke mida sa kasutad ja mis lihastüüpi teed..vms kui tunned mitme kuu pärast et hantlid on kerged sinu jaoks siis võid raskust juurde panna.
  9. Algaja treening kodus

    täpselt nii et hantlitega saab mitut lihastüüpi trenni teha kodus ja sõltuvalt raskused ka ... kergemad raskused teed kiiresti ehk annab vastupidavust ...rasked raskused annavad lihamassi teed aeglasasti kui algaja oled sa praegu ...annan kava linki ja võid järgi teha kodus. http://www.sport-fitness-advisor.com/dumbbellexercises.html
  10. Mul Hetkel seis selline kava http://www.fitness.ee/treeningkavad/57 kas tasub bodypump aeroobika trenni panna 3päev ja 6päev ? ,et rasva põletamise ja huvi pärast ( mul on nii palju vaba aega ) . Tean ,et puhkamise ajal lihamass kasvatab ja puhkamise aeg on 72tundi . Või on kellegil soovitada miskit ?
  11. nädalase trenn 4 jaotuna ja 2 aeroobika trenn

    kuule toitun jah õigesti ja söön päeva koguses valgu kohta 2-2.5g/kg //süsivesikuid 50-60%// rasva kohta 1g/1kg kohta vms... ..bodypump pole see et kaloreid põletamiseks vaid on tegelikult Rühmatreening lihasvastupidavuse arendamiseks, kus harjutuste sooritamiseks kasutatakse abivahenditena kange ja kettaid raskusega 2-24 kilogrammi. Sobib nii alustajatele kui ka kogenud treenijatele.
  12. nädalase trenn 4 jaotuna ja 2 aeroobika trenn

    sa mõtled nagu et kui põletan rasva ja kasvatan massi samal ajal sisi ei tule suuri lihaseid peale v ?
  13. nädalase trenn 4 jaotuna ja 2 aeroobika trenn

    crossfit mis asi ja kus kava on ?
  14. nädalase trenn 4 jaotuna ja 2 aeroobika trenn

    Esmaspäev 1päev trenn ja teisipäev 2 päev trenn ja kolmapäev aeroobika bodypump 1h ja neljapäev puhkus ja reedel 4päeva trenn ja laupäeval aeroobika bodypump ja pühapäeval puhkus ...mis te arvate ? palun andke kiirelt vastust ...
  15. Mida teha kui inimene on haige ?

    Mida tuleb teha kui inimene on haige ja ei ole võimalik jõusaalis käia 2 nädalat ,et kas kogu lihased kaovad veidike ära ? Kui inimestel on nii halb olla ja ei taha süüa koguses päevas ?
  16. Mida teha kui inimene on haige ?

    et nagu öeldud kui tunne läheb enam vähem siis tuleb süüa kindlasti päevas kogues kui on võimalik..
  17. Mida teha kui inimene on haige ?

    suured tänud ,kes vastasid küsimustele
  18. Kuidas saada just sellist suuremat lihast ning massi

    Kuule paljud just väidavad ,et kasutan googlet translatet ...Deem kamooonn ei kasutagi ültse noh ..võtke teadmisest ,et mu emakeel on viipekeel ,sellepärast mul on raske eestikeelt kirjutada aga muidu soovisin abiks olla kuid mulle on räägitud ,et tasub teha nädalas 3-4 korda umbes nii kõhulihas ja pidi olema parem...aga mina ise usun ,et 3korda nädalas piisab vms..
  19. Hantlite kettad,kaldpink

    Tartus kaubamajas müüakse kettaid erinevaid raskused ja ehki ka eedenis ..aga muidu need on uued...
  20. Kuidas saada just sellist suuremat lihast ning massi

    1kuuga ei saa kohe märgata neid.... kõige raskem osa on kõhulihas saada ja peab 3-4korda nädalas tegema ... muidu algajad peavad esmalt ennem õppima jõusaali varustusi kautamine või kodune trenn aeglasasti ja siis võib alustada kergema raskustega kasutada lihamassi kasvatada kui ka toitumine on õige päeva koguses.
  21. olen märgand jõusaalis .. 1 näide : dressipüksis jalas ja jõusaalisärk seljas. 2näide : lühikesed püksid ja jõusaalsärk seljas 3näide : lühikesed püksid ja pesupluus seljas. Kas muidu oleks mõistlikum võtta dressipüksid ja jõusaalisärk/pluus selga panna ,et oleks soojas tunda ja aitab paremini lihastel taastuda ja põletab kaloreid rohkem kui higid jooksevad välja ? Või mis ?
  22. Lugesin et fast toodet oma omega-3 on 1000mg aga Lysis on 4 kapsite 263mg omega 3 peal ja tarbite rohkem kui 4 ?
  23. palju tarbite LYSI kalamaksaõli kapsilte päevas ?

    olete kindel ? või tahate lihtsalt lampist üledoosi teha
  24. vara hommikune kohupiim 200g ja lõunal kohupiim 200g ja 20-21 vahel 200g kohupiim ei tee halba kasvatamisega ? ehk kokku saan päevas nendelt 96g valke ...muud söögid söön kanafilee,kodujuust,makaroone,müsleid jne....
×