Jump to content

kids

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik kids postitused

  1. Pildil ringiga märgistatud kohas on valu. Tegin 2014 Juulis enda jaoks suurte raskustega x5 kükke, ning viimasel seerial lõi kerge valu sisse ja viimane kordus tegi valu veel hullemaks. Alguses oli siukseid hetki kus väga järskude liigutustega näiteks jalgpallis lõi valu sisse. Ka siis kui täistallaga tähelepanemata astusin äärekivilt alla. Kõige valusam on hetkel romanian deadlift, mida kannatab teha läbi kerge valu. Kükke saan teha maksimaalselt kuid see valu lööb teatud asjade olemasolul välja. Muidu asju jaksan sama raskelt teha, midagi tegemata ei jää kuid valu paneb muretsema. Kas keegi oskaks öelda millega tegu või kuhu peaksin pöörduma?
  2. Kas keegi oskaks seda näiteks protsendiliselt välja tuua? Sest on ju nii, et jõutreeninguga tuleb ka lihast ja lihastreeninguga tuleb ka jõudu, tahaks teada kui palju see erinevus on siiski. Sest söön ma ikka ju sama palju ja kuhu need valgud ja asjad lähevad siis, kui lihas ei kasva nii kiiresti. Ühesõnaga kui palju on 10 rep treening effektiivsem lihase kasvatamisel?
  3. Kui suur see vahe on, kas keegi oskab öelda? Nt: kolme kuu vältel kui palju on võimalik saada lihast strength/muscle treeninguga? Kui olen 18a, 83kg ja 183cm pikk, siis mu bmr on 2000kcal. Kui palju oleks vaja seda tõsta jõu ja lihase efektiivseks kasvuks ning kas puhke- ja trennipäevadel oleks kaloraaz sama? Ühtlasi kas ülakeha jõu suurendamiseks oleks selline kava sobilik? http://www.muscleandstrength.com/workouts/12-week-build-bigger-bench
  4. Olen 18 aastane 180 cm pikk ja kaalun 80 kg, rasvaprotsent oli mingi 19% vist kuu tagasi. Kokku trennipäevil umbes 1500-1700 kalorit (128g carbs, 79g fat, 109g protein). Mittetrennipäevil 1400 kalorit. Umbes . Hommikusöök: Praemuna, leib, light sulatatud juust, kalkunisink. Vahepala: Pirn Lõuna: 150G kanaliha, 150-200g salatit+2spl oliiviõli Enne trenni: 2 muna, 2 leiba, 2 viilu juustu, mittetrennipäevil:100g kodujuustu, banaan Õhtusöök: 150G kana, 150-200g salatit+2spl oliiviõli Peale õhtusööki: Õun Mida arvate kogustest ja sellest oliiviõlist lõunal õhtul? Mulle tundub kuidagi palju aga kulturistiga vaidlema ei hakka. Ühtlasi roheline tee hommikul ja enne trenni midagi ei muuda vist, see oli ka kavas sees.
  5. Normaalne toitumiskava?

    Esmaspäeval, kolmapäeval reedel teen jõuksi 3x10 full body iga päev 5 harjutust + soojenduseks 10 minta ergomeetril. Teisipäeval, neljapäeval 10 min jooksu ja siis 40-60 minutit poksikotti.
  6. Normaalne toitumiskava?

    No panin ta ju kaalust maha foorumisse, ning endal kurta ei ole, peale selle et seda kaloririkast head kraami tahaks ka süüa, tühjakõhutunnet jne pole, trennis jaksan tõsta umbes sama palju ikka, jõudu eriti vähenenud ei ole.
  7. Coca cola zero - hea või halb? Otsisin ka siit foorumist, öeldi, et hea ja halb, kas keegi spetsialist saaks siis selgelt öelda kas on näiteks okei kui ma joon seda kaalukaotuse ajal näiteks paar korda nädalas, need kuntslikud magusained ei saa kuidagi salaja pekki juurde tekitada mulle või muud moodi halvad olla? See kuidas see tervisele mõjub on mul suhteliselt ükskõik kuna ma ei usu, et mul mingisugune maokahjustus sellest tuleb.
  8. Olen 18 aastane, kaalun 85 kg ja 182cm pikk, ideaalkaal minu meelest oleks vist 77-80kg. Hetkene menüü on selline: Hommikul kell 7 : Maitsestamata jogurt, peotäis mustikaid, fitness hommikuhelbed puuviljadega, 15-20g valgupulbrit (enamasti maitse jaoks) 7 ja 12 vahel söön veel ära 2 sire saia+kalkunisink, ilma võita, kurki vahest ka vahel. Kell 13 lõuna: kana-, looma- või linnuliha + paar kartulit. (koolitoit), sepik ja vahest ka salat Trennipäevadel tund enne trenni muscle+ 40-60g ja pärast trenni 60-80g. Kui trenni pole siis söön peale kooli veel kas kodujuustu või sepikut. Õhtusöögiks kodujuustu, liha/kala, vahest tomatit ja kurki ka. Kas selline menüü oleks normaalne antud eesmärkide saavutamiseks? Trenn on 3 korda nädalas (trenni alguses 30-40min sõudmist ja pärast jõusaal), teinekord käin trenni kõrvalt jooksmas ka paar korda nädalas.
  9. HIIT vs tavaline jooksmine Otsisin pool internetti läbi ja vastuseid 50 50, ühed ütlevad, et hiit on parem rasva kaotuseks ja teised et hiit ainult lõbusam aga tavaline cardio kaotab rohkem rasva, kumb ta siis on, kumb on parem kas 20min HIIT või 60 min steady state jooksmist? Veel seda, et kui käia jooksmas hommikuti, kas siis on parem käia kohe peale ärkamist (tühja kõhuga) või pigem õhtuti ja kui tihti peaks käima 20% keharasvaga inimene? Kas võib ka kombineerida näiteks 20-30min hiit jooksmist+40 minutit kodust kerget cardiot? Vabandust, kui need küsimused kergelt leitavad on, aga mõtlesin, et lihtsam kõik kokku panna ja selge vastus saada.
  10. Must oleks vahelduseks olla hea, aga siis seda ka veel, et kas hommikul tühja kõhu peale on effektiivsem teha ja mitu korda nädalas?
  11. Mul on praegu lihast normaalselt või enam, nii et ma mõtlen, et hakkaks siis kaotama nüüd. Kuidas see koormuse tõstmine välja näeb, kuskil kuu aega tagasi kui jooksmas käisin, tegin üle päeva 1tund 20 minutit jooksu, kas selline asi sobiks? Et lihas ei kaoks siis joon ikka taastusjooki peale jooksmist?
  12. Olen 17 aastane, kaal on 88kg, rinnalt jaksan suruda 60-75kg. Sooviks kaalu kaotada jõusaalis ja veidi rinnalihaseid treenida. Kergest rasvakihist rindadel, külgedel ja kõhust tahaks lahti saada.
  13. Pigem nagu tuli meelde.
×