Jump to content

hedi22

Kasutajad
  • Sisu loend

    40
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik hedi22 postitused

  1. Vemma

    Ma vaatsin et see pudel makasab ikka päris palju. Kauaks seda jätkub?
  2. Mure siis selline, et nädalas korra tarbin alkoholi ja sinna kõrvale kuulub väga palju head paremat nosimist. Käsil on kaalu langetmine ja järgmine päev on hing haige , et oli vaja jälle napsutada ja õgida. Kuidas see mõjub minu kaalu langetamisele?
  3. Sest selles vastuses on konkreetselt öeldud , et üks samm edasi, kaks tagasi. Teiste käest ei saanud ma konkreetset vastust. Aga tore ikka, et mulle nii palju tähelepanu pöörati:)
  4. Ma tänan hea vastuse eest:) Seda edasi tagasi värki ma soovisingi kuulda. Aitäh:)
  5. Kui ei ole vahet, siis ma ei küsiks.
  6. Ma olen juba väga paljudest asjadest loobunud oma kaalu ja tervise pärast.
  7. Ma joon kuna mulle meeldib. See vb tundub päris nõmedalt aga mis teha.Mulle meeldib käia klubides ja ma olen korduvalt seda teinud ilma alkoholita ja minu jaoks on need korrad olnud kohitavad. Kindlasti on see ka seltskonna värk. Et tullakse külla süüakse head ja paremat, tehakse napsu ja nauditakse olevat hetke. Võiks ka vett lürpida aga ma tean kui tüütud on purjus inimesed , siis paraku peab nendega ühel lainel olema:)
  8. Ja ma ärkan öösiti üles aga hommikul kui ma päriselt ärkan ma ei ole väsinud. Käin 8 tundi tööl teen trenni ja päeva jooksul muid tometamisi ja ma tunnen ennast hästi. Mul ei ole tunnet, et ma ei jõua teha midagi kuna ma olen väsinud.See et ma ööseti ärkan see ei mõjuta minu päevast enesetunnet. Kuna ma elan ühetoalises ja mul on elukaaslane , siis on suhteliselt raske kell 21.00 tuled surnuks lüüa ja magama minna. Nii palju kui võimalik siis ma ikka üritan see 8 tundi täis saada aga seda juhub aint paar kolm korda nädalas.Magan oma nooruse maha nii:) Suvi tulekul ja ei kujuta ette kui kõik naudivad mõnusaid suve ilmasid, siis mina kebin 21.00 magama Usun , et igaüks teab et alkoholi tarbimine ei ole hea. Ma olen noor inimene ja mulle meeldib pidutseda:)Ja kui aus olla siis mulle meeldib väga pidutseda:D Igalühel omad pahed ja siis see väike pidu kord nädalas on minu pahe. Ja pidutsemise koha pealt olema ma väga nõrk inimene. Keegi kutsub ja juba ma jooksen ja samas ma väga hästi tean , et ma ei peaks minema sest käsil on kaalu langetamine ja see ei mõju mulle hästi.
  9. Ma ise tunnen, et mulle ka kuidagi halvasti ei mõju see "vähene" magamine, Oli periood kus ma magasin üldjuhul 8 tundi täis ja ei ütleks et ma praegu oma 6 tunniga ennast halveminu tunneksin.
  10. Olen korduvalt pidutsenud ilma alkoholita ja see ei sobi kahjuk mulle:( Saan aru, et kehale on kurnav kui on madal kaloraaž ja siis veel pidu sinna otsa aga mulle tekitab stressi, kui sõbrad minu kõrval naudivad head ja paremat ja siis mina istun oma vee klaasiga.
  11. kuna ma ärkan 5.30 siis peaksin magama minema 21.00-21.30 aga kohe üldse ei vea välja nii vara magama minna, On üksikuid päevi kui saab nii vara magama . Kui palju vähene magamine mõjutab kaalu langetamis. Vahest ka joppab ja saab ka päeval 1-1,5 h magada.
  12. Kui juba siin küsimiseks läks , siis ma küsin oma toitumise ja trenni kohta üle. Söön siis nii Hommik 5.30 1keedetud muna, rukkileib 15-20g võiga 60-100g kiivit .vahepala 8.00 u. 100g porgandit 10.00 200-300g õun lõuna 13.30 paprika,kurk,tomat, neid siis umbes 70 g kõike ja siis kas kodusjuust,liha või kana 100g või siis 50g tuunikala. siis kuskil 16.30 lähen jooksma. väike sörk 40 minutit ja vahest ka teen peale jooks hantiltega erinevaid harjutusi peale trenni söön banaani ja juustu tavaliselt vahest ka leib võiga ja õhtul teen siis jälle salati tomat,kurk,paprika ja sis kas kodusjuust plus hapukoor või siis liha või kana. jooksmas käin kuskil 3-5 korda nädalas .ja kaloraaž tuleb kuskil 1400-1600 vanus 24 pikk 165 kaal 64
  13. Ühesõnaga selline pidu päev on kaalulangetamisele väga paha jah?
  14. Kunagi oli mul personaaltreener ja tema soovitas mul juua viina ja peale süüa sidrunit. Kuulekana ma ka seda tegin. Eks ma üritan jah välitida kokteile et siis mitte sisse kaanida mahlu ja karastusjooke aga kahjuks on jah nii et mul kuidagi siider ja suvi käivad käsikäes Unega on mul üldse halvasti .Tegelikult ma olen tähele pannud, et peale pidu ma magan sügavamalt ja paremini kui muidu. Muidu ma magan 5-6,5 h ja ööseti ärkan korduvalt üles aga peale pidu ma magan väga sügavalt ja ikka palju kauem kui muidu.
  15. Kaloraaž läheb mul ikka korralikult lõhki. Terve päev olen toitunud nii nagu peab ja õhtuks on mu kaloraaž täis ja siis tuleb ootamatult külalised ja nagu naksti on kaloraaž lõhki. Endal on mul selline tunne, et sellega ma nullin kõik oma nädala tulemuse.
  16. Neiu soovib kaalust maha võtta

    Laupäeval käisin tegemas HIITi ja tulemuseks oli see et jalg oli valus, kohutavalt pistis ja hingata oli raske. Kuigi jah ennem tegin 15 minutit sörki ka kui hakkasin tegema seda.
  17. Neiu soovib kaalust maha võtta

    Kas on võimalik et jooksmine teeb kintsud paksemaks? Nt kõhu pealt rasv kaob aga kintsu siseküljele tuleb juurde:S
  18. Vemma

    Kindlasti avaneb:)
  19. Vemma

    Aga kahjuks minu jaoks on see liiga kallis. Ja kuna ei suitseta, ei joo kohvi vms siis ei ole ka millegi pealt kokku hoida. Aga kindlasti kunagi tekib võimalus kui ma saan järele proovida:)
  20. Neiu soovib kaalust maha võtta

    Mul on veel selline küsimus et kui söön siis kaua pean ootama ennem kui jooksma lähen ? Tavaliselt olen oodanud kuskil 45 min-1 h . Kunagi personaaltreener ütles et 1,5 h. Aga ma liiga kärsitu et nii kaua oodata:)
  21. Neiu soovib kaalust maha võtta

    Rõõm kuulda et ikka tehakse ka tooteid mis ikka mõjuvad ka! Eks jah tuleb katsetada ega muidu ei saagi teada:)
  22. Neiu soovib kaalust maha võtta

    Mingi aega tarbisin ka sellist toidulisandid nagu Kyani. Aga lõpteasin selle ja ei oskagi nagu mingit hinnangut anda.
  23. Neiu soovib kaalust maha võtta

    Suur tänu:) Uurin ja puurin selle toote kohe läbi:)
×