Jump to content

urmasg

Kasutajad
  • Sisu loend

    144
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Koik urmasg postitused

  1. Vemma Bod•ē 12-nädalane muutus

    Bod-e shake nüüd eeltellitav! http://fitshop.vemmaeurope.com/
  2. Vemma Bod•ē 12-nädalane muutus

    Oodatud Bod-e shake'i saab 15.veebruarist eeltellida. Oli endal võimalus möödunud nädalavahetusel Bod-e shake'i maitsta ja võin öelda, et ma polnud varem, nii head shake'i maitsta saanud. Rääkimata toote sisust ja kvaliteedist.
  3. Kyäni

    Tore ju. Mulle meeldivad ka marjad, vägagi. Ja keemilise maitsega vedelikke ei maksa osta.
  4. Kyäni

    Suht mõttetu on asetada ühele pulgale mingi valmistoote ja hunniku erinevate marjade kasutamist. Värsked marjad võivad olla ju paremad, aga tulemus sõltub lõppkokkuvõttes ikkagi sellest, kas Sa neid endale ka igapäevaselt sisse sööd. Enamik inimesi suudab heal juhul muuta harjumuseks mingi toote igapäevast tarbimist, aga kindlasti ei hakata igapäevaselt endale külmutatud marju näost sisse ajama. Ei loe, mis on teoreetiliselt võimalik, vaid mida tegelikult tehakse. Ei näe siin erilist seost kadaklusega, lihtsalt samaväärseid tooteid kohalikust toorainest ei ole. Ise Kyänit ei tarbi, kuid ei imesta üldse, et tarbijate vastuvõtlikkus külmetushaigustele väheneb.
  5. Piim on kole, milk is evil, mkay?

    Minu arust on oluline, et inimene õpib oma organismi tundma, kuulama ja aru saama, mis talle sobib ja milmääral.
  6. Lihtsalt kaalus juurde vaja

    Tavaliselt tuleb kaal kergemini juurde, kui süüa süsivesikuid ja rasvu korraga samal toidukorral. Eelpool mainitud tume šokolaad kuulub siia kategooriasse. Oled proovinud näiteks halvaad süüa? Sisaldab palju rasvu, süsivesikuid aga ka proteiine. Mulle endale maitseb üks leedukate valmistatud halvaa, mis läbipaistvas pakendis. 300grammine pakk annab ca 1500kcal ja see päeva jooksul ära süüa, ei valmista minule küll mingeid probleeme. Seda küll igas poes pole saadaval. Vähemalt Keila Rõõmukaubamajas on seda alati. Ei ole hullult magus, parema maitsega kui Marmitoni omad ja sisaldab valke ka minu teada rohkem. Olen endale teinud harjumuseks igal hommikul korra ka kaalu pealt läbi käia. Kui eelmisel päeval on endale üks halvaa laks lisaks lubatud, siis see avaldub kohe ka kaalunumbris.
  7. Magusaisu

    Lühiajaliselt võid ju tahtejõuga keha reaktsioone alla suruda, aga pika-ajaliselt ei ole see mõistlik. Tasub ikka selgusele jõuda, miks sellised soovid tekivad ja siis põhjused kõrvaldada. Magusaisul võib lisaks toitumisele olla ka emotsionaalsed põhjused. Ebakindlus, rahutus, mingid hirmud jne panevad otsima asendustegevust, mis paneks ennast hästi tundma ja süsivesikurikkad toidud täidavad oma rolli väga hästi. Kui see ainult kehakaalule ei hakkaks mõjuma . Olles emotsionaalselt tasakaalus ja toites oma keha mitmekesiselt, selliseid isusid naljalt ei teki.
  8. Vemma Bod•ē 12-nädalane muutus

    Loodetavalt varsti siia postitus ka tuleb. Laura on tööde kuhja alla mattunud. Vahepeal võib vaadata Chris Powelli, Bod-e programmi looja 9 videot Cut Your Carb Cravings in One Week , mis ta dr.Oz'iga koos tegi.
  9. Vitamiinid

    Eks siin ole vahe sees, kuhu need uuringule saadetakse. Kõik ei saa endale kahtlast mängu lubada. Hea nimi maksab ka midagi. Tasub labori tausta uurida. Samuti on minu teada umbes 10% USA toidulisandeid tootvatest firmadest andnud ennast riikliku kontrolli alla. Et korra aastas tulevad riiklikud kontrollid sisse ja kontrollivad kogu tootmistsükli üle alustades toorainest kuni lõpptoodanguni välja. Kui ajada kvaliteeti taga, siis tasub eelnevalt kodutööd teha. Ja vaevalt ka kõige odavamaid tooteid eelistades kõige parema kvaliteedi saad. Kuigi ainult hind ei pruugi ka näitaja olla.
  10. Metabolismi käivitamine

    Põhimõtteliselt rääkisid samast loogikast, mille alusele on ka Bod-e programm üles ehitatud. Süsivesikupäevi on küll 2tk nädalas - iga 3. päev ja kõrge süsivesiku nädal on iga neljas nädal. Tundub, et Bode- burn aitab protsessile tuntavalt kaasa. Selline kasutajate kogemus.
  11. Vemma Bod•ē 12-nädalane muutus

    Kõik, kes Bod-e programmi läbi teinud, saavad saata oma andmed ja nende vahel loositakse välja põnevaid auhindu. Kaalulangetajate Euroopa finaalis on ka kaks eestlast. Kliki pildil, otsi nad üles ja anna oma hääl nende eest! Meil on ju hea meel, kui keegi on midagi väärtuslikku (loe: tervist) saavutanud ja saab selle eest auhindu
  12. Metabolismi käivitamine

    Selleks, et kaalulangemine kinni ei jookseks, kasutatakse näiteks süsivesikute tsüklilist tarbimist. Uuri Bod-e programmi ja loe Laura blogi ja saad pildi ette, kuidas programm toimib. Seda, et programm toimib, saab näha ka siit piltidelt: http://vemmabode.com/challenge/finalists Seal ka kaks eestlast, kelle poolt võib hääletada
  13. Kõrge vererõhk

    Võin oma praktika alusel lisada, et Vemma tõmbab mõnuga vererõhu alla, kellel see kõrge on. Ja võib suht lühikese ajaga. Seda vaja eriti jälgida, kui võetakse vererõhu alandajaid.
  14. Vemma Bod•ē 12-nädalane muutus

    Üks lugu sellise muutuse kohta. ABC kanali pealt USA's näeb Extreme Makeover Weight Loss edition'it, mida Chris Powell veab.
  15. Kõhukinnisus vitamiinidest

    Lihtsalt kasuta toidulisandit, mis hoiab ka seedimise korras ja annab sama-aegselt kõik vajalikud vitamiinid. Tabad 2 kärbest ühe hoobiga.
  16. Mis juhtus Andrus Veerpaluga?

    Veerpalu teema uuesti ülest tõstetud. http://doctorjaan5.wordpress.com/2012/09/25/veerpalu-kasvuhormooni-test-pole-usaldusvaarne/
  17. Immuunsüsteem ja kaos

    Aga proovi järele, kuidas aitab. Peaksid paari nädalaga märkama, kas on erinevust. Toimivate toidulisanditega kaob väsimus ja näiteks ka kevadväsimus.
  18. Immuunsüsteem ja kaos

    Ei mäletagi, et siin foorumis oleks keegi väitnud, et liikumine ei oleks oluline. On ja vägagi. Samuti vee tarbimine, puhkamine ja toitumine. Üks ei asenda teist. Vajalikud on kõik. Ja kui tegeleda kõigi teguritega, siis loogika ütleb, et tulemus peaks olema parim.
  19. Juba küsitud. Kuna arstidele on ettekirjutatud, et nad tohivad soovitada ainult apteegis olevaid kaupu.
  20. Immuunsüsteem ja kaos

    Ma olen Vemma tarbija alates eelmise aasta mai kuust. Ja minusuguseid tarbijaid on Eestis mitmed sajad. Kui tahad osta, siis saad seda teha Fitshopile kuuluvalt lehelt. Samamoodi nagu saad osta Fithsopist ka paljusid teisi väärt tooteid. Ja alati kui liigub kuskil kaup, siis keegi peab selleks tööd tegema ja ka tasu saama. Ainult toidulisanditega veel püsti ei seisa, vähemalt mitte veel Kuigi juba tehakse toiduasendajaid. Olen vägagi huvitatud, et Vemmal hästi läheb, sest näen pidevalt väga reaalseid ja analüüsidega mõõdetavaid tulemusi. Kas see on halb, kui töö ja hobi koos on ja selle eest ka tasutakse? Kas ma olen sellepärast ebaobjektiivsem, kui räägin sellest, millest huvitatud olen? Kuidas võtta. Absoluutse tõe verstapostiks ei ole ennast pidanud. Minu jaoks on ebaobjektiivsuse näiteks pigem sõnavõtud, kus antakse selgelt negatiivsed hinnangud oma eelarvamustest lähtuvalt.
  21. Ja mille alusel väidad, et medikamendi verre viimine tegeleb põhjusega ja kui toidulisandi kaudu ained jõuavad verre, siis mitte?
  22. Milles on erinevus, kui medikamentide asemele kasutatakse toidulisandit, mille manustamise tulemusena CRP näit alaneb? Kui olen toonud konkreetseid näiteid konkreetse toote kasutamise tulemustest, siis ikka sellepärast, et oleks arusaadav, mille alusel ma midagi väidan. Et siis eksperdid võiksid aidata tagamaadest aru saada. Kui seda võetakse, kui lihtsalt promomisena, siis võid ISE ÄRA UNUSTADA. Kui sisulist arutelu ei taheta lasta tekkida, siis mul on muudki teha, kui foorumis targutada. Promomiseks on palju tõhusamaid viise.
  23. Immuunsüsteem ja kaos

    Meie, kes kasutame toidulisandit Vemmat igapäevaselt.
  24. Immuunsüsteem ja kaos

    Lisan pildi immuunsüsteemi kohta ja lingi artiklile: Inimese immuunsüsteem vajab käivitamiseks D-vitamiini Ma näen seda igapäevaselt, et immuunsüsteem ja inimeste kaitsevõime tõuseb hüppeliselt, kui varustada organismi igapäevaselt laia spektri taimsete toitainetega ja mineraalidega. KUIDAS see täpselt toimub? D-vitamiin on üks teguritest, mis immuunsüsteemi tugevdab. Neid on kindlasti teisigi. Ja Eestis tehtud uuring näitas, et talvel on D-vitamiini tase normis 3 inimesel 100-st. Veel lugemist D-vitamiini kohta
  25. Soovin langetada kaalu

    Kui põhitoidukorrad on ka nii kerged, siis võivad ka vahepalad toekamad olla. Ei pea ilmtingimata 3 põhitoidukorda olema, kuigi nii on tihti lihtsam. Miks mitte vett juua muudel aegadel?
×