Jump to content

Bosskardo

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Koik Bosskardo postitused

  1. alaealised ja toidulisandid

    Valgupulber ja kreatiin on ühed ohutumad. 15-16 on küll juba selline vanus, kus neid ei kardaks (kui jääda normaalsete dooside piiresse). Areneval organismil oleks peaprobleem, et valgu toidulisandi kasutus ei hakkaks asendama mitmekesist toitumist. 1 valgujook peale trenni ei oleks mingi probleem.
  2. Täielik algaja

    Siin osad juba maininud seda, aga 3 suurt harjutust: kükk, jõutõmme ja rinnalt surumine. Kui on eesmärgiks saada lihaselisemaks, mitte olla peenete jalgade ja laia bitsuga. Mulle endale meeldis alati alustada ühega 3-st, teha korralikult ja siis ühe lihase harjutused lõpus.
  3. Huvitav, kas high altitude maskid ka filtreerivad hästi? Vist peaks? Olen enne koroonatki vahel näinud sellisega jõusaalis treenijaid. Suht haruldane küll, aga ikka oleks parem sellega kui üldse jõusaale kinni hoida.
  4. veresoonte väljapaistmine

    Tere, Kas keegi teab, millest sõltub veresoonte nähtavus lihaste peal? Nt. mul vend on natuke väiksema lihasmassiga (aga mitte palju) ja rasva% tal ka väiksem. Aga mul veresooned täiesti välja joonistunud, aga tal pole peaaegu midagi näha.
  5. Fast Workout Shocki + Olimp AAKG

    Kui mõlemad koos võtta, siis AAKG+citruline doos päris kõrge. Võid ju proovida, aga võimalik, et organismile hakkab vastu ja siis trennist midagi välja ei tule. Aga surma ei saa
  6. Kreatiin

    http://examine.com/faq/does-caffeine-counteract-creatine/ Kuskil lugesin paremast uuringust ka, mis näitas, et kofeiin (oli üle 300mg) ja kreatiin suurendasid rinnaltsurumise tulemust küllaltki võrdselt, aga nende koos võtmine enam paremat tulemust ei andnud. Üritan ise neid võtta eraldi. Kuigi enamus pre-workoute on mõlemaga, on neis tavaliselt kreatiini alla 3g ja kui kreatiini juurde võtan, siis üritan hoida koffeiinist eraldi.
  7. Tere Küsimus millist NO toodet kasutada jalgrattavõistlusteks (pikkus 2-3h), et suurendada lihaste hapnikutarbimist? Mis on olulisemad komponendid, mida see peaks sisaldama? Ise olen kasutanud üht toodet, mille nimi meelde ei tule, aga oli väikeses ampullis ja sisaldas l-arginiini ja l-ornithiini. Need peaks olema kõige suurema mõjuga toimeained, sest see toode mõjus hästi? Olen vaadanud ka teisi tooteid ja nendes on ka mõningaid teisi koostisosasid nagu beeta alaniin, kreatiin (ma usun, et see ei ole vastupidavusvõistluseks kõige parem, sest ta seob vett?), l-karnitiin (olen kuulnud, et aitab lihaste väsimust edasi lükata, aga kui mõjus see on?)või l-glutamiin (kas see võistluse ajal mingit mõju avaldab?). Millised neist on kõige tähtsamad või on veel mingi koostisosa, mis võiks sees olla? Ja kas oskate ehk ka soovitada häid tooteid. Usun, et kreatiini võik neis olla vähe või üldse mitte, sest kahtlen selle mõjus võistluse ajal. Ja kofeiini võiks ka olla vähem (osadel toodetel olen näinud isegi 100-200 mg portsioni kohta ja see on kindlalt palju). Tänan
  8. Soovitage head NO toodet

    Lisaks küsiks ka, kas kreatiin on võistlusel pigem kasulik või kahjulik? Ma tean, et ta parandab vastupidavusaladel taastumist intensiivsematest lõikudest, aga samas ta seob ju vett. KAs see veekogus mida kratiin seob võib võistluse ajal hoopis kahju tuua? Küsin sellepärast, et paljudel NO toodetel on kreatiin sees.
  9. Soovitage head NO toodet

    Aga kas keegi teab täpsemalt l-arginiini ja beeta alaniini erinevustest. Minu mäletamist mööda seostati BA-i väsimuse edasilükkamisega pikal pingutusel. Aga kas see mõjub ka NO tootmise suurendamisel sarnaselt l-arginiiniga? Kas sel juhul oleks mõistlikum kasutada tooteid kus rohkem BA? NO tooteid ei kasuta ma nii vastupidavuse suurendamise eesmärgil vaid olen pidem tundnud, et nad parandavad anaeroobilist tegevust kui keha on juba väsinud võistluse lõpuosas.
  10. Beeta-alaniin

    beeta alanin pidigi sellise tunde tekitama ja minu meelest soovitatakse võtta väikeste doosidena päeva jooksul http://www.bodybuilding.com/fun/your-expert-guide-to-beta-alanine.html
  11. Mul endal oli ka kevadel hemoglobiin madal (ei lubatud selle pärast verd anda). Ei tea, mis põhjus on, aga rauapreparaate võttes sain korda (on muide ka aastaid tagasi kord hemoglobiin alla langenud, aga ülejäänud aeg on korras). See arvatavasti siin teemas läbi käinud, aga rauda soovitatav võtta koos C ja B vitamiiniga, need aitavad rauda omastada (kuigi rauapreparaatides on tavaliselt C vit sees, siis võiks ikkagi lisaks võtta). Jõin ka nõgeseteed, ise mõjust aru ei saanud (sest võtsin ka samal ajal rauda), aga sõber kellel hemoglobiiniga pidevalt pobleeme soovitas.
  12. Jõusaali tolad...

    Suurel hulgal tolasid võib leida TTÜ jõusaalist. Selliksed, kes tahavad saada oma ainepunkte. Aeg kulub peamiselt istumisele, jutustamisele ja mobiiliga mängimisele. Pingutuste vahele (mis pole neil suured) tekib 10 min pausi. Leian, et kui nende eesmärk on poole aasta jooksul vaid 20x ära käia, siis võika selle tunni ka pingutada. Eriti naeran ka biitsu meeste üle. Trenn näeb välja nii: 1)hantlitega biitsu harjutus 2)peegli ees imetlemine u 5min 3)korda
×