caur
Kasutajad-
Content count
34 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by caur
-
Tutvustan teile: Andreaz - tüüpiline Eesti jõmm! Tüüpiline Eesti jõmm, kes iga inimese peale, kes natuke abi palub, viltu vaatab ja heal juhul vaid sõnarahega vastu vahtimist lajatab. Muide, härra Andreaz, sõna "välisosa" kirjutatakse kokku ..ülejäänute ees vabandan, kuid lihtsalt siiber on nendest kitsarinnalistest inimestest..
-
LUGEGE! Eriti pööraks tähelepanu aastanumbrile, ning et te asja kohe üle ei dramatiseeriks, soovitan lugeda eelnevatest postitustest ka kasutaja 'rambo vennapoeg' esimest postitust siin teemas.
-
Tuhar ja kõhulihased.. miskipärast meeldivad ka õlgadest tavapärastest veidi laiemad naised..
-
Pole pool aastat kangi katsunud. Enne seda sai ikka nii rauda väänatud kui ka aeroobset trenni harrastatud, et põhi on ikka all. Selle poole aastaga olen kaotanud ~3kg ning kaalun nüüd 69kg. Rasvaprotsent on suht hea, kuid vaja oleks massi lisada. Ostsin proteiini, mida ka tarbin, kuid siit ka küsimus: Kas proteiiniga (ja süsivesikutega) koos oleks hea mõte võtta ka kreatiini, kiire kaalulisamise eesmärgil, eriti, kui pool aastat ei ole end liigutanud? Kui nii, siis mis vahekorras? Trenni teen 4 x nädalas..
-
Nagu välja loen, on kreatiini ja proteiini koostarbimisel väike tulu, kuna proteiin üksinda teeks niikuinii enamiku töö ära ja kreatiin ei oleks sel juhul oma hinda väärt !?
-
Jah, oota, kuni vaht ära kaob, kuid vääna see sisse max 20 min pärast valmistamist.
-
Küsimus on pigem suunatud sellele, et kas hakata neid tarbima koos pärast pausi samal ajal, kui hakkan trennigi tegema, või oleks mõistlik mingil põhjusel oodata. Või üldse mitte korraga võtta.
-
M.M ja muc, te vist olete unustanud ära foorumi administraatori poolt paika seatud reeglite esimese punkti. Tuletan seda teile siis meelde
-
~1,5h + 30min aeroobset
-
Viissada grammi viinamarjasuhkrut maksis kolmteist krooni ja kuuskümmend senti. Sojajahus võib olla jah 50% proteiini, kuid sojajahus peaks olema taimne valk. Lihased kasvavad ikka loomse valgu mõjul.
-
182/70/19
-
Päevitunud, mõnusalt tõmmud inimesed paistavad praegusel talvisel perioodil väga hästi esile. Seega - kõik solaariumisse!
-
Suitsetamine pidi pidurdama keha arenguprotsessi. Ja kohupiima puhul maitse mingit toimet ei määra. Jälgi ikka andmeid mis pakendil kirjas. (Kuigi erinevatel maitsetel peaksid need vist suht sarnased olema)
-
Aga kohv proteka ajal? Mul ei möödu päevagi, kui ei ajaks kõrist alla 1-2 tassi musta kohvi. Mõnikord ka 3-4..
-
Vahel tõmblevad lihased ületrennist ja kui ei ole piisavalt venitanud.. (ehk siis neid kahte asja tuleks vältida)
-
Nimelt väikesed küsimused veebipoe soodukate kohta: Pakutakse Whey1/Whey2 + shaker Aga suur kogus seda ainet siis on? Kusagilt seda ma välja ei loe.. Lisaks, kas ei ole võimalik kõikide toodete 100g koostis välja tuua? Näiteks kui mul oleks plaanis osta Lemon Super Whey-d, siis saaks ma teada selle koostisest vaid nii palju, et see sisaldab vadakuvalku, fenüülalaniini ja magusainet. Võiks ju arvata, et 1800 grammises kotis on 1700g jahu ja 100g eelpool nimetatud aineid (Kuigi olen kindel, et nii see ei ole ) Lihtsalt, et asi oleks selgem..
-
Ja ongi nii!
-
Nagu ma aru sain, siis häirib Amazoni portaali (või OÜ Robocopi) omanikke see, et esilehel näidatavate foorumiteemade seas on olnud teiste firmade toodete nimesid. Lahendus järgmine: Tehke omaette foorumituba, mis ongi mõeldud selliste teemade jaoks, millega soovivad needsamused omanikud kõige vähem kokku puutuda. Ja selle foorumitoa teemade pealkirjad EI oleks pealehel nähtavad. Siis oleks probleem kasutajate seas lahendatud ja kasutajaid jätkuks Amazoni lehele ka tänaseks, homseks, ülehomseks...
-
Kuidagi kahtlastel põhjustel laidavad Amazoni mehed (või naised või kolmanda võimaluse puhul ei olegi keegi neist Amazonia seotud) Biolabi tooted maha. Aga KAS see ka tõestatud on, ntx see, et valk ei ole kvaliteetne või mida iganes? Oleg109, sinu fraas "Telli Amazonist ja sa ei kahetse!" kõlab kohe väga teleturulikult. Kui tahtsid amazonile reklaami teha siis oma viimase postitusega selle teema all tekitasid sa just vastupidise efekti.
-
Deegan, äkki said aegunud ainet?
-
Lisaks paistavad lihased päevitunud keha pealt paremini esile.. (Y)
-
vanust 18a, pikkust 180cm, kaalu 70kg
-
Tegin ka just proovi.. Läksin lihtsalt staadionile, 10 minutit soendust ja jooksin 1000m staadionil ajaga 3:24:00. Andsin täiega minna, kuid tundsin, et varu jäi ka. Eriline sportlane ei ole, aga jooksmas olen aastaid vahel ikka käinud, rohkem ikka pikka maad (5-10km). Kuidas on aeg ning kuhu maani oleks võimalik areneda, kui hakates pidevalt treenima ja selle nimel vaeva nägema? On üldse mõtet?