Jump to content

Allan0

Kasutajad
  • Sisu loend

    28
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Allan0 postitused

  1. Harjutusi randmele.

    Soovitage harjutusi randmele.
  2. Mida soovitaksite süüa enne trenni, et saada piisav energia kogus kätte ? Tavaliselt olen söönud pakk kohupiima, kuhu olen lisanud pähleid ja rosinaid ning klaas mahla.
  3. Kas olete proovinud seda, kuidas tundus?
  4. Ma lihtsalt tahtsin kuulda mida keegi arvab sellest, plaanis osta seda praegu ei olnudki, raha peale ma vihane kindlasti ei ole, jah see on tõesti kallis. Aga milles siis ma mööda panin.
  5. See pulbrite teema massilisajad, proteiini pulbrid jne sellega ma ei ole päris kursis, aga kas ei olnud sellised müüdid nende kohta ,et peale valgu, mineraalide ja süsivesikte on seal ka veel muid keemilisi kõrval aineid.Kui pikema aja jooksu vältel neid tarbida siis võivad kahjustada maksa ja neere. Täpset arvu ei tea aga olen kuulnud ,et ka arstid neid ei soovita tarbida. Mis siis vastab tõele.
  6. Ma otsin tegelikult sobivat massilisajat(mitte väga tervist kahjustavat, puhtamat siis nii öelda.
  7. Massilisajad

    Sooviks võtta kaalust juurde lihasmassi arvelt. Trenni teen 3 - 4 korda nädalas. Otsin siis sobivat massilisajat, kuid mitte väga tervist kahjustavat. Soovitage siis palun!
  8. Miks siis nendest tuleks suure kaarega mööda minna. Odav ta muidugi ei ole jah. Seda spordipoodides ei müüda, ainult läbi nende firma. Kas selle toote kvaliteet siis ei ole hea või?
  9. Massilisajad

    jah, see on tõesti hea, saab erinevalt kombineerida toiduaintega.
  10. Nutrilite all plant protein? Kas keegi teab selle kohta midagi ?
  11. Massilisajad

    Mida te arvate MASS2 Tegelikult otsin puhtamaid(tervislikemaid, nii öelda vähem keemiat siis) massilisajaid.
  12. Massilisajad

    Massilisaja või proteiini pulber? Mis on nende vahe? Ja küsimus, kuidas need joogid üldse mõjutavad tervist, olen veel suhteliselt algaja.
  13. Algaja, kaalus juurde.

    Tere. On soov juurde võtta kaalust lihasmassi arvelt. Olen 17, kaal on väike,pikkuse 195 cm juures. Söögikordade arv on 5 korda päevas. See on minu esialgne toitumis ja treening kava: Hommikusöök: 3 muna ja peekon/ 200 - 250 g kaerahelbepuder ja moos, 2 vorsti/juustu võileiba, klaas piima/must tee ja puuvili. Lõunasöök: 250 g kartul/makaronid,liha,kala või kana, erinevad rohelised salatid, 2 klaas piima 75g pähklisegu ja 2 banaani Toidukord enne trenni: 200 g kohupiima/kodujuust ja 25 g pähklisegu Õhtusöök: Kartul/makaronid/pruun riis/tatar juurde läheb kas liha või kana,salatiks kurk tomat,klaas mahla. Puuvili/pähklid. Ööoode: 200 g kohupiima/kodujuustpuuvili 50 g pähklisegu ja 2 -3 võileiba juust/sink/vorst Klaas mahla. Trenn: Tegelen poksiga 4-5 korda nädalas intensiivne jõu ja üldfüüsiline treening.Pärast trenni on jõusaal. Trenn kodus: Kätekõverduste seeriad erinevate haaretega/kõhulihased ja seljalihased. Hantlite seeria.Kükkide seeria. Sooviks nõuandeid veel juurde, toitumises ja treeninkavas. Tänan ette kõikide soovituste ja nõuannete eest.
  14. Algaja, kaalus juurde.

    aa no selge ma ei pannud tähele seda seda fakti sojahelveste kohta,mida te lisasite vastusega kaasa.
  15. Algaja, kaalus juurde.

    Aga kuidas siis nende sojahelvestega on ?
  16. Algaja, kaalus juurde.

    Minu viga, tõesti 350g putru on veits palju!
  17. Algaja, kaalus juurde.

    Soja helveste koha pealt on selge. Aga mida oleks siis soovitav ööootena tarbida.
  18. Algaja, kaalus juurde.

    Kui näiteks seda seda siis tarbida ööootena helbed koos jogurtiga.
  19. Algaja, kaalus juurde.

    Selge, aga mida te arvate sojahelvestest??
  20. Algaja, kaalus juurde.

    Aga kui palju see 1 gallon on kas 3,7 liitrit või ?
  21. Algaja, kaalus juurde.

    Ühesõnaga siis poolt liitrit piima pävas jah ja kui tuunikala tarbida siis teed juurde juua. Aitäh vastuste eest. Kuid milline on piir munade tarbimise juures mitu muna võib nädalas siis süüa.Praegu ma söön nädalas mune 8 - 10 tükki.Kas liigse munade tarbimise juures kolestorool kõrgeks ei lähe või ?
  22. Algaja, kaalus juurde.

    Selle tuunikalaga oli selline asi ,et ta sisaldab mingeid ained mis organismis lihtsalt ei lahustu ja nad sadenevad( võibolla mingid mürkained vms), aga muidugi ma ei tea kui palju selles tõtt on.
  23. Algaja, kaalus juurde.

    Ma püüan praegu tarbida valku 2g kehakaalu kohta.
  24. Algaja, kaalus juurde.

    Sest ma olen palju erinevaid positiivseid ja negatiivseid asju kuulnud selle tarbimise kohta.
  25. Algaja, kaalus juurde.

    Kaal on hakkanud tasapisi tõusma, olen veel väikseid muudatusi toitumises ning trenni kavas teinud. Aga üks küsimus mida arvate tuunikalast.Kui palju tohib teda tarbida ja kuidas ?
×