Jump to content

DoubleAces

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    5

Koik DoubleAces postitused

  1. Fit Model 2016

    Mina tegin ka trenni! Ausalt noh
  2. Fit Model 2016

    Täna oli mingi imelik päev trennis. Esmaspäev on loomulikult international chest-day! Hetkel ma otseselt jõudu ei treeni ja olen juba mõnda aega olnud meeldivas kaloridefitsiidis, samuti taastun siiamaani vigastusest AGA ... benchpressi rekord sündis Ma ei tea kustkohast see tuli aga tuli. Enne seda sai tehtud warmup ja omajagu kõhulihaseid ja siis pauk luuavarrest Good day!
  3. Fit Model 2016

    Akrobaatika saab ilmselt suhteliselt k2ppa selle trenniga Ma ei tea kui palju seal seda v6itluskunsti on v6i ei ole, aga pole ka oluline. P2ris l6bus oli!
  4. Fit Model 2016

    Kai "The Predator" Greene võitis just selle aasta Arnold Classicu. Ma arvan, et see nägu ütleb rohkem kui 1000 sõna!
  5. Fit Model 2016

    Hei! Sain täna esimese enam-vähem normaalse treeningu tehtud peale peaaegu nädalast pausi. Eelmise nädala algul vigastasin selga ning ei saanud põhimõtteliselt mitte midagi teha. Annab veel tunda aga rinnatrenni sai täna põhimõtteliselt edukalt lõpule viia Rõõm näha pilte ja videosid - väga inspireeriv Rohkem palun! Edasi seltsimehed!
  6. Fit Model 2016

    Alina ja Kristina tegid täna mõnusa välitreeningu! Mina elasin neile diivanilt kaasa! hohoho Моя фитоняшка !
  7. Fit Model 2016

    Alina tegi hommikusöögi pühade puhul! Proteiinipannkoogid kirssidega!
  8. Fit Model 2016

    Hoi! Täna oli siis kaua oodatud chest day Yeee..... ainult, et jõudu ei olnud, lihast ei tundnud ... ühesõnaga läbi ja lõhki ebaõnnestunud trenn oli täna! Üldiselt, tunnen, et peaks väikese puhkuse tegema, aga ... Arnold Case and point. PS! Kristina - super pildid/video! :)
  9. Fit Model 2016

    Laupäeva õhtu! Käisin klubitamas! Käed ja õlad said korralikku koormust... hetkel isegi nats raske trükkida Igatahes trenn läks niimoodi: STEP 1: Drink awesome fluffy BCAA drink STEP 2: BEASTMODE ON! Jõudu seltsimehed!
  10. Fit Model 2016

    Täna oli jalapäev! Viies päev trenni järjest ja jõuvarusid täitsa jagub veel. Suurepärane Kõik kavad on käes ja töös ja tunne väga hea. Ja varsti saab roosa särgi
  11. Fit Model 2016

    Ma tahaks seda punast!
  12. Fit Model 2016

    Neljapäev... You don't talk about fight club.
  13. Fit Model 2016

    Suur tere. Täna sai tehtud ühistrenn Kristinaga. Ega palju mäletagi sellest ... 5 minutit trenni ... siis tuli blackout ja siis oli juba trenn läbi Pole ikka üldse harjunud sellise Fast and Furious treeninguga Aga tunne hea et tehtud sai. Üleüldise enesetunde võiks kokku võtta järgnevalt: Качаю вечером, качаю днём,Качаю в самолетах, качаю за рулём.Качаю там, где можно, качаю где нельзя,Я прокачаю даже то, что не качается.#BOOM
  14. Fit Model 2016

    Ho-ho-ho! 2 tundi seljatrenni selja taga! Uskumatu, aga - energiat on praegu nii palju, et läheks teeks ühe trenni veel! .... Hmm ... ok, ei lähe. Aga võiks! Kahjuks, mul ei ole isiklikku fotograafi saalis kaasas, mistõttu taaskord - no picturinos ...aga ma jagan midagi muud siis. Terve trenni jooksul andis mulle motivatsiooni mõte sellest, milline elu peale seda üritust on ... Ühesõnaga - see mängis 2 tundi järjest kõrvaklappidest ja oli vaimusilmas Vaadake/kuulake ... annab rohkem energiat kui D-vitamiin
  15. Fit Model 2016

    Kas see mees, kes esimesed 10 sekundit videos on osaleb ka .......... ?
  16. Fit Model 2016

    Noonii! Uus nädal, uus treeningkava! Nädala esimene trenn tehtud ja peab nentima, et trennist kojusõit oli üsna ohtlik - käed ei tahtnud väga rooli keerata! Sel nädalal tuleb teha palju korduseid lühikese aja ja kergete raskustega, keha pole harjunud. Aga ootan huviga kuidas nädal läheb! Tunne on selline, nagu ma söön liiga palju ja teen trenni liiga vähe, kuigi vaadates nii toidu kui ka treeningu numbreid, saan aru, et tegelikult see pole tõsi - aga ... miski sees nagu tahaks teha midagi kuidagi ROHKEM. Õnneks on head treenerid kes ei lase hulluks minna ja ennast ära rikkuda! Pilte pole ... aga noh - dude with a barbell - standard stuff Jõudu kõigile!!
  17. Fit Model 2016

    Hey! Annaks väikese ülevaate sündmustest ka enda vaatevinklist! Nii palju tublisid tüdrukuid siin, et tuleb päris palju vaeva näha, et tempos püsida! Korralik treening on käinud pühapäevast saadik! Kristinaga, omaette, grupis ... kardio, HIIT, jõutreening, poksi ... kõike. Pilte pole jõudnud õieti tehagi aga mõni siiski: Tänane päev sai lõpetatud rinna-trenniga, homme saab olema kerge jalatrenn ja ilmselt veeeeel kardiot Aga tuleb ausalt ära öelda - võrreldes Kristina trennidega, on mu jõutreeningud nagu lõõgastavad spa-puhkused Nädalavahetusel püüan võimalikult palju puhata (trennide vahepeal muidugi) ning uuel nädalal juba maksimumiga. Ootan põnevusega ka toitumiskava! Praegu püüan ise võimalikult korralik olla, aga homme ma arvan, et teen vist ühe cheati ja ... söön pruuni riisi asemel ühe korra valget riisi... #yolo. Nädala võib üldiselt kokku võtta niimoodi:
  18. Fit Model 2016

    Vaatasin kingad üle ... no ei sobi ühedki
  19. Tere, Otsustasin proovida tsüklilist ketogeenset dieeti, kuid olen natuke segaduses süsikate laadimise koha pealt. Ehk oskab keegi targem nõu anda? Kas laadimine peaks hakkama peale keto perioodi viimast trenni (reedel minu puhul) ning kestma pühapäeva õhtuni? Või laupäeva õhtuni? Või peaks kogu reedene päev olema tavaline keto ja alles laupäeval alustama laadimisega? Üks artikkel, mille siit leidsin soovitaks nagu seda viimast varianti aga internetiavarustest juurde uurides tundub nagu peaks alustama ikka reedel. Paar tundi enne viimast trenni mõni puuvili et maks glükogeeniga täita ning peale trenni kohe alustada laadimist. Ketogeenne pool tundub mul ilusti paigas olevat, tahaks laadimise ka õigesti teha, et asjast kasu oleks. Oskab ehk keegi soovitada mõnd head artiklit/foorumi postitust või oskab isiklikest kogemustest rääkida? Siin on mõned artiklid, mida olen antud teemal lugenud, kuid mis ongi mind ülaltoodud küsimuseni viinud: http://josepharcita.blogspot.com/2011/03/guide-to-ketosis.html#33KK http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=36497&page=1 http://www.bodybuilding.com/fun/cyclical_ketogenic_diet.htm http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=531#comments Aitähh!
  20. Leidsin midagi head http://www.simplyshredded.com/research-review-an-in-depth-look-into-carbing-up-on-the-cyclical-ketogenic-diet-with-lyle-mcdonald.html
×