Jump to content

choco0

Kasutajad
  • Sisu loend

    21
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik choco0 postitused

  1. Kui tihti treenida?

    Tere, alustaks kõigepealt sellega, et ise olen varsti 17-aastaseks saav tüdruk. Pikkust ~159cm ja kaalu umbes 50kg. Olen võtnud endale eesmärgiks end suveks nii öelda trimmi saada murekohad on kintsud, kõht. Küsimus on selles, et kas iga päev tohib trenni teha? Selleks oleks siis kõhulihased (neid pole palju, max 100) ja seljalihased (käpukil maas ja niimoodi teen jalatõsteid). Kas see võib kuidagi halvasti mõjuda ja oleks kasulik neid näiteks ülepäeva teha? Lisaks tahaksin hakata keerutama hularõngast (sangadele), kas seda võib ka iga päev?
  2. Kui tihti treenida?

    Tõsi ta on, kuid pidasin silmas, et pole saanud BODYPUMPis käia, jalutanud jne olen ikkagi, ega seepärast tõesti koju arvutisse ei jää istuma. Tänud!!
  3. Kui tihti treenida?

    Antud juhul jääb asi siiski raha taha!
  4. Kui tihti treenida?

    Dziizas, ma olen 2x siia pika teksti maha kirjutanud aga google chrome lööb oma errorit ise ette, enne, kui postitus valmski on :S enam ei jaksa kirjutada. Igatahes seoses kiirete aegadega koolis ja suurte väljaminekutega eraelus, pole jõudnud alates eelmisest nädalast trenni. Kahju on, väga kohe. Mulle meeldib seal, tunnen end nagu kodus. Katsun järgmisest nädalas taas joone peale saada ja välja vedada 3x nädalas mai lõpuni. Pean hakkama saama. Menüü lubasin ka üles panna, aga kuna see müstiliselt kadunud mu arvutist, siis..See kas hilineb või tuleb uuem menüü järgmise nädala lõpus, sest nüüd mõned päevad polegi kirja pannud. Ei tea, kuidagi ära vajunud see kirjutamine, aga peab end sundima jällegi. Piltidest nii palju, et neid olen algusajast peale teinud Aga oot- mis te tahate mulle öelda, et müsli ja jogurt ei ole siis head toiduasjad? Ma lausa vajan joguritit viimasel ajal, nii nii isutab.. Võin januga lihtsalt klaasitäie ära juua + PALUN keegi suunake mind sellele teele, et kuidasmoodi ma saan arvutada nt. 100g pähklite energia/misiganes arvu, et kuidas ma tean, palju ma siis hiljem kulutama pean energiat? Ja samuti palju on minu enda soovitatav kalorite hulk päevas (tarbida) ja palju ma sealjuures kulutama peaks!! Kavatsen ka selle ette võtta.
  5. Kui tihti treenida?

    Siis pean ju iga toidu kcalorid täpselt välja arvutama ja siis veel selle palju ma päevas kulutama pean ja palju veel trennis kulutan... Jube keeruline RiinaSolo- söön juba tükimat aega hommikuti, üldiselt miskine pool h peale ärkamist, sellega probleeme pole
  6. Kui tihti treenida?

    Tulen jälle nõu küsima, enne, kui menüü üles viskan. See toitumine teeb muret- nagu ma olen enne ka öelnud, mu plaan on vähendada rasva ja vormida keha, ei mingeid lihaseid (naistel neid nagunii ei tule nii lihtsalt), bodypump kolm korda nädalas + õige söök peaks ju ikkagi paari kuuga tulemusi andma? Eksju? Onju? No öelge paluuuun, et peaks..... Saia ma ei tarbi enam ammu, samuti makarone jne. Šokolaadi endale vahel luban tükikese ja muudest magusatest asjadest (karastusjoogid jne) ka loobunud, krõpse ja hessi ja mäkki ei ole juba aastaid söönud. Pm. praegu on väga teemas mul tihti müsli (kahel viimasel päeval hommikuti, avastasin selle, mõtlesin, et vahelduseks kaerahelbepudrule võiks seda süüa), kohupiima söön ka, tavaliselt peale trenni (siis ka söön selle väikese paki korraga ära, 200g või mis ta ongi.. ja see on veel kusjuures LAHJA vanilli kohupiim ), kodujuustu söön toidu kõrvale, tomatit-kurki, juurvilju, kana.... Koguseid ei oska muude toitude puhul öelda, aga üldiselt silma järgi mõistlikud kogused. Ja seoses müsliga olen tarbima hakanud ka jogurtit, vahepeal lihtsalt joon klaasitäie ära. Üritan rikastada menüüd, vahel ostan pähkleid jne......... Aga ikkagi tundub, et teen midagi valesti, reie siseküljed teevad ikka muret.. Rasv ei taha sealt üldse kaduda. Homme hommikul ka kaalun end- viimati kui mõni aeg tagasi kaalusin, olin 49 koma millegagi, ehk siis ise olin rahul.
  7. Kui tihti treenida?

    Hmm, ma siin vahelduva eduga pean küll toitumispäevikut, kiirematel päevadel jääb osa ka märkimata. Üritan nüüd paar päeva kogused ja muud asjad kirja panna ja nädala lõpuks panen menüü üles trenni palju kindlasti ei tee, seni olen vaid bodypumpis käinud ja eelmine nädal ainult 2x.
  8. Kui tihti treenida?

    Ei tea kas seda raamatukogudes ka saada on? Igatahes sattusin sellisele teemale: http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/33682-tervislik-toitumine-ja-halb-enesetunne/page__hl__p%E4hklid__st__20 Ja tundsin end seal osaliselt ära. Ise ka viimasel ajal põen väikeseid peavalusid vahel harva, nagu pingepeavalud vms.. Ei tea, kas see võib ka menüü totaalsest muutumisest olla? Vahepeal tahaks lausa alla anda ja ajada magusat näost sisse nii palju kui kulub. Aga samas mulle väga meeldib ja sobib praegune elustiil (korralik söök + trenn). Oeh, keeruline
  9. Kui tihti treenida?

    Uuendan teemat. Toitunud olen enda arust , üsna normaalselt, see nädal sai ka 2x bodypumpis käidud. Seal mulle meeldib, tahaks lausa iga päev käia, hehee. Nüüd koolivaheajal läks see toitumise ajakava täiesti metsa, järgmisest nädalast üritan selle jälle korda saada. Kodujuust, kohupiim ja muna on sellised tavalised toidud viimasel ajal. Magusat väga ei luba, aga vahel siiski pean, et saada energiat + magus tekitab ka hea tuju. Eks suve alguses annan teada ehk, kas ja millised muutused toimunud on ja mis peamine, kas saavutasin oma eesmärgi !
  10. Kui tihti treenida?

    Mõtlesingi panna sellised ajad, et söön pool 9 (lähen kooli), pool 3 (tulen koolist) ja pool 8 (õhtusöök, mida ise ei tee). Lõunasööki kui sellist vist polegi... >Aga liiga pikad vahed jäävad sisse nagu näha, nii et peaks veel mingi aja vahele panema
  11. Kui tihti treenida?

    Nonii, järgin nightq nõuannet Lükkaks siia ka kahe päeva menüü üles. Eile hommikul siis pool 9 munapuder (2 muna + roheline sibul) ja mannaputru (kogus umbes 50g) päeval pool 4 patustasin shokolaadiga (50g), sõin õuna (umbes 250g) ja tüki napoleoni kooki (~70g) kuna jõudsin koju hilja, siis õhtul kella 11 paiku sõin mingit hernemöksi (ümmargune hernes + riivitud muna) ja salatit (kurk-tomat-hiinakapsas-linaseemned). Täna H pool 9 kaerahelbepuder (paki järgi 45g) ja eilset kurgitomati salatit. P pmst suutäis eilset toitu (hernemöks ) ja suutäis salatit jaaaa samuti 400g leiva-pähkli jogurt. Vahepeal nüüd käisin trennis ka- bodypumpis. Võttis läbi küll, jalad andsid eriti tunda trenni ajal. Aga kogemus ise oli meeldiv, ilmselt jäängi nüüdsest käima. Ja õhtul kui trennist saabusin (peale üheksat) sõin suppi, milles oli hernest, lillkapsast ja frikadelle ning sama salatit, mis eilegi. Piisavas koguses Saan aru, et ikkagi söön vähe, sest eks vahepeal kipub ka kõht karjuma toidu järgi. Mitte küll nii hullult, aga natuke ikka. Katsun siis vahepalasid ka sokutada kuskile võib-olla. 1 küsimus oleks ka: Kas ma võin edaspidi ka mõned päevamenüüd siia panna üles, et targemate nõu saaks või siis peaksin söögiks ja trenniks blogi tegema? Vaatasin, et teil täitsa olemas see variant.
  12. Kui tihti treenida?

    Plaanin ka bodypumpi minna järgmine kuu, seniks jätaksin omapäi treenimise, üritan palju jalutada ja katsun toitumise korda saada. Esmalt siis ajad paika: ideaalne oleks hommikul, korralik söök enne kooli, ehk siis pool 9. Vahepalaks, ei kujuta ettegi, mida süüa.. Ilmselt puudub ka näljatunne. Ning päeval siis korralik toit pool 3, kui jõuan koju.. Koolis väga süüa ei tahaks ka. Õhtul ~7 saaksin ilmselt õhtusöögi.. Ja kui lisada õhtune snäkk vms näiteks kell 10, kas sobiks? Vaatasin ka kaloriarvuti üle, üritan kasutama hakata.
  13. Kui tihti treenida?

    Tänan vahepealseid kirjutajaid! Otsustasin siiski täna menüü üles siia panna- hommikul umbes kümne ajal makaronid hakkliha ja hernestega (nn kastmeks natuke ketsupit, kuivalt ei suuda süüa väga), ca pool tundi hiljem pool tassi kohvi piima ja suhkruga ning mõnuga tühjendasin ka meepurki.... Magusaisu tapppppis! Miskine viie ajal üks amps lihapirukat, rohkem ei lubanud aga ära ka öelda ei saanud. Õhtul siis nüüd natuke enne kaheksat üks pihv (mis meenutas küll rohkem kokkupressitud frikadelle), väike tükk omletti (muna, vorst, roheline sibul) koos herneste ja kodujuustuga. Ning peale panin ketsupit kah- mul komme nii süüa, muidu kuidagi liiga kuiv, nagu ka eespool kirjutasin. Jalutamas sai ka käidud. Niisiis.. Esmamuljed?
  14. Kui tihti treenida?

    See tundub iga nii öelda pubeka probleem, see kaal, aga ma tunnen end ise halvasti, kuna ei suuda saavutada soovitud tulemusi... Paastupäeva all mõtlesin midagi sellist, et söön väga minimaalselt ja väikeseid koguseid.. Ja noh eks see kaalutõusu jutt ole tõsi ka, kui miskine nädal aega vähe süüa, näen välja küll peenem aga nii kui vanad harjumused tagasi, olen ka ise samas punktis. Üks mis mind veel häirib, on laiad puusad, aga võtan asja mõistusega ja katsun sellega leppida, sest vanemaks saades naistel paratamatult puusad on laiemad kui seda 14-aastaselt, loodus on asjad nii paika pannud
  15. Kui tihti treenida?

    Uuendan veel, et olen taaskord vist masendusse langemas. Kaal on tõusnud viimaselt 49 koma millegagi juba 51,5??????? Pean enda normaalkaaluks 50, seega pole jälle rahul ja kavatsen teha mõne paastupäeva või midagi... End peeglist vaadates ja kaalule astudes tuleb nutt kurku, reied on lihtsalt kohutavad........... Edit: Tahtsin veel küsida, et on siin kedagi, kellega saaksin personaalselt suhelda? Kellelt küsida küsimusi ja rääkida ära kogu enda nn story ja kes aitaks nõu või jõuga? Kui on kedagi, palun kirjutage sõnumitesse!!!!!
  16. Kui tihti treenida?

    Ma teen siis nii, et pean 2-3 päeva "päevikut" kuhu kirjutan üles kõik söögid ja kirjutan siia paari päeva pärast.
  17. Kui tihti treenida?

    Aga mida ma siis peaks sööma ja mida ei tohiks? Mul tõesti segadus hetkel, soov on suur aga teha ei oska midagi Ning nagu ma aru olen saanud, siis lihaseid treenides lähed suuremaks, aga ma sooviks ka rasva põletada, kas peaksin lisaks tegema aeroobset trenni või piisab lihaste trennist ja õigest toitumisest????
  18. Kui tihti treenida?

    Nüüd mul selline küsimus: mis harjutusi teha reie SISEkügedele (eriti ülevalt), et need trimmi saaks? Teen seljalihaseid endiselt ja päevas ~tund aega aktiivset tantsu, aga olenemata sellest, et toitun korralikult, hakkavad püksid ikka kitsaks jääma.... Ei teagi mis jama on. Reie sisekülgedel on ikkagi seda üleliigset eee..rasva?!, mida tahaks ära saada. Aga eesmärk on tõesti saada peenikesed, mitte lihastes jalad.. Oskab keegi mingit nõu anda?
  19. Kui tihti treenida?

    Lugesin nüüd vahepealsed postitused ka läbi, üritan soovitusi järgida, kuid osa teksti oli ka päris arusaamatu mulle kui tavainimesele Tõesti ise selle peale ei tulnudki, et imelik vaid üht/kaht kohta treenida- kui treenida, siis juba tervet keha. Sest ilmselt olekski imelik vaatepilt, kui kõht trimmis ja ülejäänud keha tavaline. Eks loen korra veel selle teema läbi, kordamine pidavat ju olema tarkuse ema
  20. Kui tihti treenida?

    Mulle meeldiks, kui mul oleks trimmis kõht, pepu ja kintsud söömise kohta ei oskagi täpsemalt öelda midagi, sest söön täpselt seda, mida kodus tehakse, ehk siis kartulit, makarone, riisi, ühesõnaga kõike. Magusat olen vaid tõesti piiranud ja saia üritan ka vähem süüa. Aitäh kõigile kes seni vastanud on, uurin ka klaini antud linke!!!!
  21. Kui tihti treenida?

    Söön siis, kui kõht tühi ja piiranguid otseselt peale pole pannud. Magusat vaid üritan vähem tarbida. Sööksin meeleldi ka hommikuti, aga tavaliselt ei ole kõht tühi ja söön alles peale kooli (mõnikord pole siis ka veel kõht tühi, kuigi viimati sõin näiteks eelmise päeva õhtul kell 10).
×