Jump to content

KaupzK

Kasutajad
  • Sisu loend

    60
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik KaupzK postitused

  1. Fat Burner 3000?

    Tahtsin küsida, et kuidas seda jooki jooma peaks. Selles suhtes, et kas panen mingi tund ennam aeroobset pudeli sisse ja mõikab. Või peaks mingite kuuride kaupa tarbima, kuu aega näiteks iga päev mingi kogus? Vaatasin, et jook päris suure L-carnitiini sisaldusega ka, et kas pudel korraga juua või osa ainult? Mitmel vennal sama küsimus, ei tea täpselt kuida tarbida.
  2. Filmid

    Päris palju filme rsk.
  3. Biolabi toidulisandid

    Kust seda Pro Gainerit osta saab?? Endale pole nagu silma torganud (tundub hea odav olevat)
  4. Kus trennis käid ja kus elad???

    Tartu, MV spordiklubi
  5. väljamaalt

    Mingi kontroll ikka on, siin paar päeva tagasi kanal 2-s näitas, kuidas mingid USA-st tulnud Universal ja Fitness tooted maha võeti, et mingit tervishoiuameti luba polnud või midagi sarnast (täpselt ei mäleta).
  6. Uus Pood

    Parem jah. Hea ülevaade asjadest. Enimmüüdud tabel hea, võiks pikem olla. Algajatel kergem otsustada, mida osta.
  7. surumine rinnalt??

    Kitsa haardega teeb triitsepsit, rinna siseosa ja käed keha vastus tehes ka enam delta esiosa. Käed kehast eemal rohkem rinda.
  8. Alaselg

    Jõutõmme, jalad võimalikult koos ja sirge seljaga, käed natuke rohkem laiali (õlalaiuselt natuke laiemalt), võtab selga kõige puhtamalt. Ja mõjub, nii et on.
  9. Musklimasendus Club

    MP3 player aitab trennis küll, aga mull jäi biitsepsit tehes pingi vahele ja nüüd klaas puru . Mingit lärmi veel teeb, aga katki ikka rsk. Ja patareisid osat ka üle trenni uusi...
  10. Fat Burner fitness drink !

    Kust te kõik seda juba saanud olete???
  11. Fat Burner fitness drink !

    Siin uudise kommentaaride all oli kirjas, et hind ~25 krooni, VÄGA VÕIMAS. Saatke jah Tartusse ka ikka, tahaks ka rasva sulatada.
  12. Mida süüa peale aeroobset?

    Ise olen pärast aeroobset üritanud tunnikese nälga kannatada, et võimalikult efektiivselet rasvu põletada, siis olen söönud natukene valgurikast, kuid suht süsivesikuvaeset toitu. Mulle mõjub.
  13. Valgu segamine.

    Kui sööd näieks hüdrolüüsitud vadaku valku, siis piimaga segamine pidavat imendumist aeglustama, kuna sisaldab ~80% kaseiini ja ~20% vadakut, aga kaseiin on väga aeglaselt imenduv valk ja n.ö. neutraliseerib hüdrolüüsitud valgu eeliseid. Nii vähemalt lugesin kunagi MD-st.
  14. Biitseps

    Ise tegin kunagi iga nelja päeva tagant kätt, arenes ka, nii et nahk rebenes.
  15. Kindad

    Ma ostsin kunagi jõusaali kindad oli peal, et pesta tuleb vapsee 5 kraadises vees, tegu siiski ilmselt kirjaveaga pakendil
  16. küsimus

    Jõutõmme ikka, jalad võimalikult koos ja käed rohkem laiali, võtab kõige puhtmalt.
  17. 1. ~3 kg 2. 1 kuu 3. max 1kg 4. kreatiini ajal ka pisut rohkem valku ~15g päevas 5. rasva vähendas 6. nahk rebenes, kuid see pole otseselt kõrvalmõju
  18. Kulturistide/Rammumeeste filmid !

    Ole sa tänatud jah, mul torretis tõmbab juba 3 ööpäeva, näitab, et 10 päeva veel. Nii, et tänud jah Mihkel!
  19. Kulturistide/Rammumeeste filmid !

    Kuidas see jay cutleri uus video muidu oli? Tasub tõmmata vä?
  20. Kulturistide/Rammumeeste filmid !

    Seal ju mingeid seadeid pole, mida sättida? Programm on BitTorret.
  21. Kulturistide/Rammumeeste filmid !

    Hakkasin ka sealt Torretist nüüd Jay Cutlerit tõmbama, aga kas seal ongi see downloadi kiirus kogu aeg mingi 1KB/s. Endal nüüd päeva tõmmanud ja kordagi pole kiiremaks läinud(praegu näitab, et 30 päeva tõmbab veel rsk ).
  22. Kangi väärtus??

    Äkki keegi oskab öelda, palju on väärt tõstekang (20kg). Olümpia standardmõõdus, koos raskustega 115 kg (135kg koos kangiga). Vanakooli hea kang, kummiga kaetud kettad. Tahaks müüa, kuid ei tea mis asi väärt võib olla. Tänud
  23. Kindad

    Kinnastega jama, kui ära harjud on ilma pea võimatu teha. Aasta otsa tegin kinnastega, siis proovisin ilma ja peopesad olid pärast esimest seeriat juba julmalt valusad. Ja see linna- ja maameeste teema on kuidagi väga mõttetu. Osadel masinatel on käepidemed lihtsalt nii terava mustriga, et muidu ei saa üldse teha, oled linnamees või mitte.
  24. Lamadessurumine

    vanus: 21 kaal: 88 pikkus: 188 surumine: 137,5 kg kükk: 165 kg(kang rinnal) jõutõmme: 220kg
×