Jump to content

Sander100

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Sander100 postitused

  1. Toidulisand

    Olen 17 a , 180 cm pikk , kaalun 68kg , surun 80 rinnalt. . Natuke juba on sportliku keha ning natuke lihased . Sooviksin teada , millist toidlisandit võtta järgmiseks ? Võtsin eelmine kevad mammuti valku , nüüd sel aastal võtsin ht-ri , just lõpetasin selle võtmise . Ehk oskab keegi öelda , mida järgmiseks võtta , umbes samasse hinna klassi sooviks jääda .
  2. 5x5 workout

    Olen teinud 5x5 umbes 2 kuud ning minu tulemused on ülihead . Alustasin , surusin rinnalt 75 ning nüüdseks 90 .
  3. Toidulisand

    millega lisada süsivesikuid ``?
  4. Toidulisand

    Ei ütleks , et poleks rahul , aga ehk oleks midagi paremat soovitada veel .
  5. Treening

    Küsimus selline , olen 17 a 185 cm , 70kg ja surun umbes 77 kg , söön ka ht-ri . Treenin praegu 5x5 kõik harjutusi . Mis sa selle treeningust arvad ? Võibolla paremate tulemuste saamiseks peaksin rohkem kordusi tegema ? Sooviksin nii jõudu kui lihast samalajal ? Ehk oskad soovitada ss .
  6. Treening

    Küsimus selline , olen 17 a 185 cm , 70kg ja surun umbes 77 kg , söön ka ht-ri . Treenin praegu 5x5 kõik harjutusi . Mis sa selle treeningust arvad ? Võibolla paremate tulemuste saamiseks peaksin rohkem kordusi tegema ? Sooviksin nii jõudu kui lihast samalajal . Ehk oskate nõuanda .
  7. Seljaprobleemid

    Järelikult alaselg , siis nõrk ? Aga ehk oskab keegi seljuhul harjutusi öelda , mis treenivad alaselga . Ning , kui treenin vaatamata valule , kas see võib tekitada mingeid vigastusi ?
  8. Seljaprobleemid

    Selja päeval alustan jõutõmbega , nagu ikka . Teen eelnevalt korralikult sooja , ja soojendus seeriaid teen ka . Hakkan tegema , peale esimest seeriat seljas valu just alaseljas , ja nii jätkub see seljapäeva lõpuni . Tehnika viga pole kindlasti . Mõtlesin , et küsin üle , võibolla ei peaks tegema jõutõmmet , sest selg on ju nõrk koht .
  9. Õla valu

    Probleem järgmine , kui teen õla päeva . Alustan sirge seljaga surumist , Teen seda 5x5 ning kui lähen järgmise õla harjutuse juurde , on koheselt mõlemates õlgades valu . Milles võib probleem olla ?
  10. Fast HT-R

    Küsimus , olen 17 aastane noormees . Olen 2 talve jõusaalis käinud , kaalun umbes 65kg ning surun rinnalt 75kg . Võiksin öelda , et pole päris algaja . Seal öeldud , et suure lihasmassiga treenijatele , mul aga pole suur lihasmass . Ning kui külastan jõusaali , tulen sealt ikka täisa läbi olevana välja , et teen trenni päris kõvasti . Eelmisel aastal sõin ka mingit mammuti valku . Küsimus ongi ss , kas see toode sobiks mulle ?
×