Jump to content

Sch3ct

Kasutajad
  • Sisu loend

    33
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Sch3ct postitused

  1. Mis lisandeid kasutada ?

    Kas see pärast trenni on mingi vadaku sheik? Siis võiks küll rohkem süsikaid võtta. Ja ma pole veel kuulnud, et keegi 30 minuti pärast sama teeks. Kui sul kõht tühi on, söö tund pärast seda valgu värki mingi korralik söök sisse pigem.
  2. Toidulisand

    Uurisin ise ka välja lõpuks, aga tänud, et oli viitsimist vastata.
  3. Toidulisand

    Huvitav, käisin rimis, konsumis ja maximas, aga ei olnud trauben zuckerit. Maximast leidsin küll aga mingisuguse glükoosi, kus paki peal oli viinamarjade pilt. Keegi oskab öelda, kas see ka võiks sobida pärast trenni valkudega segamiseks?
  4. Jalgade treenimine kodus

    Kas keegi oskab välja pakkuda mingeid variante jalgade treenimiseks kodus? Praegu olen teinud: 4 seeriat kükke, 4 seeriat väljaasteid ja 4 seeriat pöiasirutust. Sellise treenimisega saab reie esiosa ilmselt rohkem tööd ja tagumine osa liiga vähe. Olemas on kaks 12,5kg hantlit, milledel saab raskust muuta. On ka mingi nõukaaegne kummist venitamisasi mis on päris raske, aga sellele pole ma veel rakendust leidnud
  5. Jalgade treenimine kodus

    Nagu ma aru saan, on see P90X tervenisti kodus treenimise kava. Mul on tegelikult nii, et teised trennid teen jõusaalis, aga jalgade päeval ei ole võimalust jõusaali saada, vähemalt mingit aega. Siis üritangi kodus mingeid võimalusi luua.
  6. Rinna lihasvalu

    Tere. On siis selline probleem, et pärast esmaspäevast rinna ja triitsa trenni on hullem lihasvalu, just rinnalihastes. Hakkab pihta tavaliselt teisipäeva teisest pooleks ja tihti on isegi kuni reedeni. Esimestel päevadel on valu üsna terav, kui isegi õrnalt puutuda ja isegi trepist alla kõndides on tunda . Teiste lihastega mul seda probleemi pole, ainult võibolla väike lihasvalu trennijärgsel päeval. Jõusaalis olen käinud üle aasta natuke. Rinnale teen 12 seeriat trenni.
  7. Rinna lihasvalu

    Teengi esimeseks kas kangiga või hantlitega horisontaalpingil, siis kaldpingil ja siis kas trosside ristamine või hantlitega lendamine horistonaalpingil. Sellega ma päris nõus pole. Mind ongi eksitanud see, et igalt poolt muudkui loed, viige ikka lihas kurnatuseni ja ega muidu lihas kasvama ei hakka ja plaplapla. Ja ongi korras, absoluutselt ei taastu ikka kui üle pingutad. Igal asjal on ikka piirid. Muidugi pooldan ka seda, et pole mõted jõusaali minna kui teed 3 seeriat rinnalt surumist , siis lobised 10 minutit, teed 3 seeriat biitsepsit ja lähed koju..
  8. Rinna lihasvalu

    Kas siis peaks seeriaid vähendama, või raskusi?
  9. Kreatiin

    Sel juhul soovitaks kulbiga segada.
  10. Kreatiin

    Palju siis vett peaks panema kui teha 5gr kreatiini ja 35gr dekstroosi?
  11. Kreatiin

    Aga kui kreatiini näiteks dekstroosiga võtta, siis kuidas seda tarbita? Veega kokku segada ja juua või lahmin niisama suhkrut lusikaga?
  12. Hera 80 vs Pro Isolate

    Tekkis selline küsimus siis, et kumba oleks mõtekam osta treeningjärgseks taastusjoogiks + lihasmassi kasvuks, kas Pro Isolate või Hera 80?
  13. Hera 80 vs Pro Isolate

    Okei, toon siis oma mingisuguse toitumiskava kooli aja sest see on pigem probleemsem. Hommik 8- 9:00 umbes - Kohv koorega, muna, paar võileiba (sepik või sai) singi või juustuga. Lõuna 12:00- 13:00 umbes - Kartul või riis; hakklihakaste/singi-seene kaste/kana-hakk pallid või muu taoline ja piim 18:00-19:00 umbes - Põhimõtteliselt midagi sama mis lõunalgi, st. mingi praad. 22:00-23:00 umbes - Kohupiim, mõnikord midagi muud ka näksin natuke. Ega see toitumine korras päris ei ole küll. Pigem on kooli ajal mure, et ei ole aega süüa lihtsalt. Näiteks kui olin suvel 2,5 kuud kodus ja tegin trenni ning sõin lihtsalt hästi palju, võtsin kohe selle ajaga 4,5kg juurde, aga praegu kaal suht seisab. Ja ka see on täiesti tavaline, et kaal kõigub päeva jooksul 1,5 kilo ringis. See on tavaline asi et hommikul ärgates olen 71,5kg ja õhtul 73 kilo. Olgu siis juba öeldud ka et pikkus 188cm, vanus 18.
  14. Hera 80 vs Pro Isolate

    Aga kas see, et Heral on suurem rasvasisaldus, aitab paremini ka massi juurde saada? Kuna mul on ülikiire seedimine, on massi päris raske saada.
  15. Vasak käsi väiksem

    On siis selline probleem, et vasaku käed triitseps ja biitseps on väiksemad parema käe omast. Olen koguaeg mõlemat samamoodi treeninud küll, kuigi tunnen tihti, et vasak käsi ikka natuke nõrgem. Ei tea kas peaks kumbagi kätt rohkem eraldi treenima? Sest mitmed harjutused on mul sellised, kus mõlemad käed korraga töötavad. Kava on selline: Triitseps: 1) Hantliga küljel küünarvarte kõverdamine 3x12,10,10 2) Plokil alla surumine 3x12,10,8 3) Prantsuse surumine lamades 3x12,10,10 Biitseps: 1) Küünarvarte kõverdamine kangiga 3x12,10,8 2) Küünarvarte kõverdamine hantlitega 3x8 3) Küünarvarte kõverdamine hantliga scott-pingil 3x8 Seeriate arvud natuke varieeruvad, olenevalt sellest, kuidas jõudu on.
  16. Vasak käsi väiksem

    Ohoh, mõni päev ei käinud lugemas ja juba selline arutelu tekkinud Palju häid mõtteid, aitäh
  17. Vasak käsi väiksem

    Kusjuures jah, visuaalselt oluliselt nagu ei ole nähaväga pole, aga kui ma natuke hoolikamalt vaatan, on väike vahe see küll
  18. Massilisajad

    Selline küsimus. Mida oleks mõtekam osta, kas Mass2-te või Hera 80 ja süsikad. Eesmärgiks lihasmass. Sealt Mass2-alt lugesin et ühe korraga 2dl võtta, siis see pakk saab ju väga ruttu otsa..
  19. Abi kava kohandamisel

    Käin jõusaalis 3 korda nädalas. 1. päev: Rind, triitseps 2. päev: Selg, biitseps 3. päev: õlad, jalad. Probleem on esimeses kahes päevas. Teen suurtele lihastele ehk rinnale ja seljale 4 harjutust(12 seeriat) ja biitsepsile ja triitsepsile 3 harjutust(9 seeriat). Küsimus olekski, milliseid harjutusi teha, et ei dubleeriks ühtesid harjutusi teistega. Rind: 1) Horisontaalsel pingil kangiga 2) Kaldpingil hantlitega 3) Trosside ristamine(mõnikord hantlitega lendamine) Üks harjutus võiks veel olla. Aga milline oleks kõige mõtekam. Olen neljandaks teinud veel hantlitega surumist hor. pingil, aga see pmst sama mis kangiga surumine. Negatiiv pinki pole jõusaalis väga head. Ja mulle tundub, et ma ei oska Pulloverit vist päris täpselt teha, sest see hakkab kuidagi kätele ja eriti õlgadele. Selg: 1) Kangiga vastu kõhtu tõmbed 2) Tõmme plokilt laia haardega selja taha 3) Tõmme plokilt kitsa haardega vastu kõhtu 4) Tõmme hantliga küljele Ilmselt vist tõmme kangiga vastu kõhtu ja hantlitega küljele on suht samad. Aga kuna ma ise eriline asjatundja pole, äkki oskate soovitada, kuidas kava ümber kohandada natuke. Kui mahti on, võiks isegi triitsepsi ja biitsepsi harjutused ka pakkuda, mida oleks kõige mõttekam teha. Või peaks midagi totaalselt muutma. Ja kas seeriate arvud võiksid samaks jääda? Ette tänades.
  20. Abi kava kohandamisel

    Okei. Tänan, et üks inimene lõpuks söandas aidata. Eks ma proovin. Kusjuures olen tähele pannud küll, et rinnalt surumise raskus pole juba tükk aega tõusnud, võib-olla peaks tõesti hantleid proovima.
  21. Hera80

    Nojah, siis tuleb ise ilmselt järgi proovida, loodame parimat
  22. Hera80

    Kõigepealt aitäh eelmistele vastajatele. Kui siin juba küsimiseks läks ja mu enda teadmised pole just kõige paremad siis küsin veel. Kas Hera 80 võib kuidagi neerudele või teistele organitele kahjulik olla või mingeid muid kõrvalnähte tekitada? Olen kuulnud, et kui liiga palju tarvitada, siis pole vist just kõige parem, aga kui 3 korda nädalas pärast jõusaali trenni?
  23. Hera80

    Aga miks Hera 80 kasutamises on järgmine lause: Treeningjärgse taastusjoogina kasutades segada Dextro Või Malto6-ga. Kas see on ainult maitse pärast või see mängib olulist rolli lihase kasvatamisel kui valk tänu süsivesikutele kiiremini imendub?
  24. Hera80

    Tahaks ka Herat osta prooviks ja olen igalt poolt kuulnud, et süsivesikud tuleb ise juurde lisada (nt Dextro). Aga kas mingit teist varianti süsivesikute asendamiseks pole? Tean, et banaanis on päris palju süsivesikuid. Segatakse ka mahlaga vist, aga kas sellest saab piisavalt süsivesikuid? Või on mingeid variante veel? Või siis on Dextro ikka kõige mõttekam?
×