Jump to content

kiqu

Kasutajad
  • Sisu loend

    45
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik kiqu postitused

  1. Military press

    tõugates pole see enam military press, vaid sootuks uus harjutus
  2. Sire sai

    Mu arust täitsa söödav asi mulle isegi meeldib, et ta selline pehme/kummine on. Praegu, dieedi ajal, tõmban vähemalt igapäev 5 viilu sisse.
  3. Kaalust alla 184, 95kg

    ma julgeks su asemel veel vähemalt tuhat kalorit otsa liita päevasele kalorihulgale
  4. et rasvapõletus dieedi ajal söön mingi sellise eine, mida muidu ei võiks.
  5. Küsimus siis selline, et kas cheat meali lisan otsa lisaks põhitoitudele, mis kavas, või siis võtan kavast midagi maha ja asendan cheatmealiga?
  6. mõttetu töö?

    Nii , eelmine aasta umbes samal ajal käisin enda rasva% mõõtmas ühel spets kaalul. Rasva% näitas tol korral siis kaaluks 70.2kg, keharasvaks 17.9% ja lihasprotsendiks 42.8%. Nüüd käisin eile uuesti ja kaaluks sain 74.1, keharasvaks 22.9% ja lihasprotsendiks 39.8%. Nüüd siit küsimus, et kas see kaal räägib tõtt, või siis eksib rängalt? Kaalu järgi on mul juurde tulnud 4.5kg rasva ja kaotanud olen pool kilo lihast. Ometi raskused jõusaalis on tõusnud tolle aja rekorditelt rinnaltsurumise 90kg-lt 120kg-le, jõutõmbe sain kuskil 130kg pealt 195kg peale ja kükk 100kg peale 142.5kg peale. Kas on võimalik, et jõunäitajad nii palju tõusid, kuigi lihas ainult hävis ja keharasv tõusis. muidu visuaalselt väga aru ei saaks, et rasva oluliselt juurde tulnud, kuna 6pack sama palju väljas, kui eelmine aasta oli, kui mitte rohkemgi. Ning üldiselt visuaalselt olen ka ülakehast palju suurem, kui eelmine aasta. Mõtlete kindlasti, et kuidas mul 6pack väljas, kui rasvaprotsent pea 23% Asi selles, et kogu rasv mul ladestub jalgadesse ja tuharatele ning ülakehal suht vähe.
  7. mõttetu töö?

    Sama kaaluga jap.
  8. Kas nendel proteiinidel on mingi vahe ka, kuigi mõlemad loomsed proteiinid? Ja kas see oleks võimalik dieet edukalt läbi viia, saades oma proteiinid ainult piimast/keefirist/vadakuvalgust, kuna lihatooted on kallid, ning alaealine nagu ma olen, üritan saada odavalt läbi.
  9. Kas vitamiinide ja mineraalide puudus, või siis nende üleküllus saaks olema siis ainuke probleem selle juures? Mis võib juhtuda, kui teatud mineraale või siis vitamiine liiga palju on?
  10. Mida arvate Nutridata toitumispäevikust?

    IIFYM - if it fits your macros, eat it.
  11. Liiter keefiri sisse ja ongi üks toidukord põhimõtteliselt rahuldatud 70 sendi eest vms.
  12. niiet ei tohiks vahet olla?
  13. Vend Vähk Peab liikuma!

    ega seal aafrikas siis kõik kanepit jms. ei tõmba.
  14. Mida arvate jõunäitajatest?

    oleneb, kui kaua käinud
  15. wow. Hr. Ostroglazov on saavutamas esteetilisuse tippu
  16. 5x5 workout

    Tere, mulle üks tuttav soovitas 5x5 kava, kuid enne proovimist mõtlesin, et küsiks teie käest, et kas see jutt, mis seal linkil antud, võib üldse tõele vastata? Tundub kuidagi liiga hea, et olla tõsi. http://stronglifts.c...aining-program/ Kava siis on natuke all pool, kui kerida.
  17. Õla geenid

    Sõbral selline mure: Selline probleem siis, et kas keegi oskab öelda kas mul õlgadele halvad geenid. Teen 3x nädalas õlgadele trenni: lendamised külgedel 4x12, õlapress 4x10-12, kangitõmbed lõuaalla 4x10-12 ja arnoldi press 4x10-12 aga õlad ikka ei taha kasvada, muud lihased kasvavad mühinal aga õlad mitte. pilt
  18. Otsin trennikaaslast soovitavalt naissoost!!

    I smell a troll or extraordinarly stupid person
  19. Õla geenid

    Kaamera vist viltu
  20. Õla geenid

    Archangel, kas sa tegid clean bulkingu või proovisid lihtsalt palju päevas saada proteiini ja teisi makrosid oma toidust?
  21. 5x5 workout

    No praegu ma olengi teinud seda Oti kava mingi 3 kuud ja kiidan. Hakkan esmaspäeval seda uut kava rakendama ja vaatan, kuidas see toidab. Loodaks veel paremaid tulemusi
  22. Õla geenid

    Nojah, ta tunnistab ise ka, et mahavisatud aeg Alles see sügis alles hakkas piisavalt proteiini ja muid macrosid oma toitudes jälgima Selg, kui seljatagant vaadata ja käed ma ütleks, et tal päris head. Käsi on 41cm. Aga käed ei näe head välja, kuna õlg lihtsalt minimaalne xD
  23. 5x5 workout

    Okei. kas selle kavaga, kui ma teen 4x nädalas on lootust isegi paremaid tulemusi saavutada, kui selle kavaga? http://www.fitness.ee/treeningkavad/22 Mõtlen siis lihasekasvu ja jõu poolest? Ja kas see rasvapõletuse jutt tõele ka vastab?
  24. Õla geenid

    No oma huinaamuinaa kavadega on ta mööda lasknud mingi 3 aastat ikka ma usun
  25. 5x5 workout

    Eesmärk oleks tegelt teada saada, et kas selle kavaga võib tõesti saavutada selliseid tulemusi nagu seal lubatud? Seda kava siis teha mingi 3-4x nädalas. Lubab metsikult jõudu, lihast kasvatada ja samal ajal rasv peaks põlema. StrongLifts 5x5 Workout A Squat 5x5 Bench Press 5x5 Barbell Rows 5x5 StrongLifts 5x5 Workout B Squat 5x5 Overhead Press 5x5 Deadlift 1x5
×