Jump to content

klain

Kasutajad
  • Sisu loend

    52
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik klain postitused

  1. Nii nagu pealkiri ütleb - selle kohta leiab netist erinevat informatsiooni. Eesmärk on langetada kaalu, olles ca 20% defitsiidis. Ehk siis näiteks kui säilitamise tase on 2500 ning -20% puhul oleks eesmärk süüa iga päev 2000 kalorit, kas sellele juurde tuleks siis arvestada veel trennis kaotatud kalorid või mitte?
  2. Velo

    Sellise postituse peale tekib vägisi tunne öelda, et tegemist on Scotti mingi kõige suvalisema mudeliga, müü 50 EUR eest maha Aga jah, selleks, et täpset hinda teada saada ning reaalseid pakkumisi oleks vaja natuke lisainfot: mudeli nimetus, ehitusaasta, käiguvahetajate mudelid, amort, kaal, rehvid jne. Aasta müügimehe tiitlit päris praegu ei sa.
  3. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Narkomaanide ka
  4. Tsingi tarbimine

    Ise kasutan mineraalide allikana http://www.qntsport.com/shop/fr/product.php?id_product=57&id_lang=1. Pole veel paremat asendust leidnud. Aga kui kellegil on midagi soovitada, siis andke julgelt teada.
  5. kalaõli, kalamaksaõli, omega -3

    Oskab keegi öelda, kuidas on olukord sellega, et kui võtta näiteks vitamiini, mis aadressil http://www.ifit.ee/Toidulisandid/Vitamiinid-Mineraalid/Multivites-100-tabs. Mulle endale tundub, et lisaks võiks veel võtta Mölleri kalamaksa õli (et saada D-vitamiini hulk kätte), kuid Mölleri pakile on selgelt kirjas: "Üleannustamise vältimiseks mitte kasutada samaaegselt teisi A- ja D- vitamiini preparaate". Ehk siis on neid mõtet koos võtta või pigem mitte?
  6. Mina ei saa ikka aru !

    Kui treeningkava osta ei raatsi, siis aitab alati http://lmgtfy.com/?q=free+detailed+diet+plan
  7. Vedel Stevia

    Rääkige parem, kus seda kasutate. Ise muidugi väga suur magusaarmastaja ei ole ning suhkrut ei kasuta ise toitu tehes sisuliselt mitte kunagi. Aga huvitav oleks teada ikka, äkki tekib mõni huvitav retseptiidee.....
  8. Loe siit http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/35523-mida-arvate-nutridata-toitumispaeevikust/page__hl__nutridata__fromsearch__1
  9. Minu salenemis lugu, ja mis edasi teha ?

    Mida sa muudaksid? "Samas jõualaga tegelejatele soovitatakse seal 25% valku, 25% rasva ja 50% süsivesikuid."?
  10. Minu salenemis lugu, ja mis edasi teha ?

    Eks lihtsalt läheb natuke aega ja küll suhteliselt kiirelt harjumused ka ümber kujunevad. Eks sul muidugi tundub see menüü päris nutune ka enda omaga võrreldes. Võin sulle ühe suvalise päeva enda toitumisest siia panna - äkki jääb midagi huvitavat silma. Faili leiab aadressilt http://www.filedropper.com/toitumisprogramm. Kokku siis 191gr/valku, 95gr/rasva ja 140gr/süsivesikuid
  11. Minu salenemis lugu, ja mis edasi teha ?

    Siis tuleb rohkem süüa Kaalu alandamiseks ürita hoida ca 20% päevasest kaloraažist defitsiidis.
  12. Minu salenemis lugu, ja mis edasi teha ?

    Pigem soovitaksin toitumise jälgimiseks http://tap.nutridata.ee/. Saad oma kasutaja teha, kuhu jäävad kirja ka siis eelmiste päevade söömised ning lisaks saad salvestada oma toite, retsepte ning lisada toiduaineid mida andmebaasis ei ole ja üleüldse natuke paremini kogu süsteemi sättida. Nutridata kohta veel muidu juttu siin http://forums.fitnes...__fromsearch__1
  13. Scala Fitness vs Meritoni Spordiklubi

    Meriton on natuke ülerahvastatud ehk parem variant oleks äkki Kalev Spa...? Lisaks sealt veel mitte väga kaugel MyFitness Kristiine. Aga muidu on olemas võimalused nii kõhulihaste, selja kui jalgade treenimiseks. Puudu on korralik kükipuur, kaldega rinnalt surumise pink (kuigi on olemas Smith'i masin) ja eks ruumi võiks seal natuke rohkem olla küll jah.
  14. mis arvate?

    Kas kuidagi palju ei ole neid harjutusi viidatud kavades?
  15. Algaja, kaalus juurde.

    3.78541178 kui täpne olla
  16. Sire sai

    Külmkapis ning enne söömist rösterist läbi - sobib täitsa hästi
  17. Küsimus

    Vaata siit http://www.nhlbisupport.com/bmi/bmi-m.htm
  18. Kehalt kaovad cm kuid kaal sama

    Lege on kodujuust, tomat, kurk, sool, pipar, sidunit peale pigistada ning nats oliiviõli.
  19. Muscle Building Challenge

    Seminaril kahjuks ei ole võimalik osaleda aga kas lihtsalt toitumiskava on ka võimalik tellida?
  20. Kui tihti treenida?

    Said nüüd palju vastuse tükikesi oma küsimusele. Vaata parem siit http://www.bodybuilding.com/fun/jamie-easons-livefit-introduction.html. See on spetsiaalselt teismelistele välja töötatud programm, mis katab nii toitumise kui treeningu. Kui jõusaali võimalik kasutada ei ole, siis ürita leida võimalikult ligilähedased harjutused, mida saad kodus teha. N: rinnalt surumise võid asendada kätekõverdustega, hantli trenni lõua tõmbamisega jne. Hea vormi saavutamiseks on kindlasti kõige olulisem osa toitumisel. Seal on suhteliselt detailne ülevaade sellest, mida ja kui palju süüa. Loodan, et inglise keel probleeme ei valmista. Arvuta kindlasti välja palju oma kaalu kohta kaloreid sööma peaksid ning, et tarbiksid ca 10 - 15 % vähem kui tavaolukorras tarvis. Abiks on tööriist http://www.fitness.ee/bav-arvuti. P.S. Ära sellest 12 nädala ajalimiidist väga suurt numbrit tee - nii lühikese aja jooksul üldiselt väga suuri muutusi ei toimu, pigem ürita kogu elustiil ümber seada selliselt, et nii edaspidi trenni teed ja toitudki. Seda foorumit pidevalt lugedes saad aga veel kindlasti palju infot juurde.
  21. Muscle Building Challenge

    Toitumisest ka millalgi täpsemalt juttu tuleb?
  22. Sire sai

    Mõnus nõukogude aegse vanatädi jutt. Ära muretse, kapitalism ajab asja korda - kui Sire saia kvaliteet läheb halvemaks, ei osteta seda enam ning tuleb uus ja parem.
  23. Äkki teeb trenni ka fooliumimütsiga, samal ajal nohistab vöökotilt seemneid?! Aga mainitud nimed küll poliitilist eelistust ei kuva, pigem üritasin vaadata persooni seisukohast.
  24. Huvitav saatekülaline oleks näiteks Andrus Ansip Suusatab küll hoolega, äkki teeb jõutrenni ka mingitel hetkedel? Teine überkuul mees oleks muidugi Edgar aga kardan, et sealt vist jõusaali suunal midagi väga oodata ei ole. Iseenesest oleks veel huvitav külaline President, mõned aastad tagasi oli juttu, et tegeles crossfitiga ja ilmselt teeb ka praegugi trenni. Lisaks on Presidendi abikaasa kindlasti aktiivne sportlane. Ühesõnaga vaatan, et kokkuvõttes olen soovitanud lihtsalt rida erinevaid poliitikuid. Valimisteni on veel muidugi ca 1,5.a. aega aga äkki mõni on juba nõus varem ka tulema.
  25. Vend Vähk Peab liikuma!

    Miks nii?
×