Jump to content

johhu12

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik johhu12 postitused

  1. Resistance bands?

    Sooviks küsida, et kas kellegil on vastupidavus kummidega (parandage, kui eksin) kogemusi ning kuidas nad on võrreldes hantlitega? Endal plaanis soetada, aga dilemma on hetkel nende raskuste vahel valimisega - ühes komplektis raskeim on 18.1kg, kergeim 4,5kg ja teises komplektis raskeim ca 10kg, kergeim 3kg. Sai hiljuti just läbitud Insanity treeningkava ning nüüdseks plaanis P90X lihasmassi kasvatamiseks, kuid korralik hantlikomplekt käib finantsiliselt hektel üle jõu ning vastupidavuskummid paistavad olevat heaks alternatiiviks. Kaalun 60kg ja pikkust 170cm. Oleksin tänulik, kui Te saaksite oma kogemusi ja häid nõuandeid jagada
  2. Treeningkava kohandamine

    Oleks vaja abi treeningkava kohandamiseks. Heitke pilt peale ja mis te arvate? Erilist rõhku üritan panna rinnale biitsepsile ja kõhule. Kõhuga kerge - iga trenn kõht, aga teiste kohapealt andke nõu. Esmaspäev - Rind, biitseps, käsivars Surumine kangiga lamades 4x10 Surumine kangiga lamades ülespidi kaldpingil 4x10 Surumine kangiga lamades kaldpingil allapoole 4x10 Käte kokku viimine trenazööril istudes (Liblikas trenazööril) 4x10 Küünarvarte kõverdamine kangiga scottipingil 4x10 - kõigepealt üksikute hantlitega ja siis järgi kohe kangiga Küünarvarre kõverdamine hantliga istudes kontsentreeritult 3x10 Küünarvarte kõverdamine plokkmasinal seistes 4x10 Erinevad harjutused kõhu jaoks. Teisipäev - Õlg ja triitseps Surumine kangiga kukla tagant 3x10 - kas on parem seistes või istudes? Lendamine küljele hantlitega seistes 3x10 Õlapress 4x10 Käte eemale viimine liblikas trenazööril 3x10 Küünarvarte sirutamine trenazööril 4x10 Prantsuse surumine hantliga ühe käega, istudes 4x10 Prantsuse surumine kangiga lamades 3x8 Küünarvarte sirutamine trenazööril alla poole 4x10 Erinevad harjutused kõhu jaoks Kolmapäev - Kardio Neljapäev - Selg, trapets ja käsivars Lõuatõmme 3x8 Tõmme vastu kõhtu kangiga kummargil 3x10 Alatõmme trenazööril, kitsas haare 3x10 Tõmme plokil ülalt laia haardega 4x10 Keresirutus horisontaalsel alaseljapingil 3x10 Õlatõste smithi masinal 4x15 Randmepainutus kangiga istudes, althoie 4x15 Randmepainutus kangiga istudes, pealthoie 4x15 Erinevad harjutused kõhule Reede- Jalad Kükk kangiga, kang turjal 4x10 Jalapress trenazööril 3x10 Käärkükk kangiga, kang turjal 3x10 Jala sirutus ette trenazööril 3x10 Jalgade kõverdamine trenazööril kõhuli 3x10 Pöiasirutus trenazööril istudes 3x10 Pöiasirutus jalapressil 3x 10 Jalgade kokkupressimine trenazööril 3x10 Erinevad harjutused kõhule Pühapäev - Kardio
  3. Kreatiin

    Selline rumal küsimus, et kui ma laen ja laadimise ajal tuleb puhkepäev vahele, kas ma siis pean kah võtma kreatiini 20g? Ja mis aegadel?
  4. Treeningkava kohandamine

    Vaatan nüüd, kas kannatab selja trenni jalaga ära vahetada, kuna kolmp. on kohe jooks. Hantlid pole väga minu teetass, aga kui midagi head oskate soovitada, siis võiks täitsa proovida. Õlapäeval teen siis üle nädala õlapressi ja kangiga surumist seistes. Jalapäeval vahetan jalasirutus ette ära reie tagaosa trenažööriga. Aga kas good mourning ei ole peamiselt mõeldud alaselja jaoks?
  5. Treeningkava kohandamine

    Aitähh asjalike vastuste eest kõigile! Kogemata läkski vahetusse õla ja selja päev. Esmaspäeva tegin nüüd läbi selle kava järgi- ise tundsin, et rind sai hästi koormust ja biitsepsile võiks isegi rohkem veel anda, aga vast see selline petukaup. Overkill? Ise tundsin, et esmaspäev on vägagi viis ja panin kokku sellise kava, mille ma reaalselt enam vähem sama mahuga olen ka läbinud. Kõhtu tehes ma annan iga trenn endast kõik ja ei tunne küll järgmise trenni ajal, et kõht oleks väsinud. Tegin nüüd mõned muudatused teie tarkuseterade põhjal. Esmaspäev - Rind Surumine kangiga lamades 1x12, 1x10, 1x8, 1x6 - suurenevate raskustega Surumine kangiga lamades ülespidi kaldpingil 1x12, 1x10, 1x8, 1x6 - suurenevate raskustega Surumine kangiga lamades kaldpingil allapoole 1x12, 1x10, 1x8, 1x6 - suurenevate raskustega Käte kokku viimine trenazööril istudes (Liblikas trenazööril) 2x10, 2x8 suurenevate raskustega Biitseps Küünarvarte kõverdamine kangiga scottipingil 2x10, 2x8 - kõigepealt üksikute hantlitega ja siis järgi kohe kangiga, hantlite raskused suurenevad Küünarvarre kõverdamine hantliga istudes kontsentreeritult 2x10, 1x8 suurenevate raskustega Küünarvarte kõverdamine seistes kangiga 4x10 Erinevad harjutused kõhu jaoks. Teisipäev - Selg Lõuatõmme 1x8, 2x6 Jõutõmme 4x10 Alatõmme trenazööril, kitsas haare 4x10, vaheldub traktoriga - viimasel seerial raskused suurenevad Tõmme plokil ülalt laia haardega 4x10 - viimasel seerial raskused suurenevad Keresirutus horisontaalsel alaseljapingil 3x10 Trapets Õlatõste smithi masinal 1x14, 1x12, 1x10, 1x8 - suurenevate raskustega Käsivars Randmepainutus kangiga istudes, althoie 4x15 Randmepainutus kangiga istudes, pealthoie 4x15 Erinevad harjutused kõhule Kolmapäev - Kardio Neljapäev - Õlg Surumine kangiga seistes - 4x10 Lendamine küljele hantlitega - 3x10 Õlapress - 4x10 Käte eemale viimine liblikas trenazööril 3x10 Triitseps Küünarvarte sirutamine allapoole, seistes plokkmasinal 3x10 , 1x8 - viimasel korral raskus suureneb Prantsuse surumine hantliga ühe käega, istudes 4x10 - viimasel korral raskus suureneb Prantsuse surumine hantliga kahe käega, istudes 4x10 - viimasel korral raskus suureneb Homme vaatan, kas jääb väheks triitsale ja olenevalt sellest, kas tuleb üks harjutus juurde. Erinevad harjutused kõhu jaoks Reede - Jalg Kükk kangiga, kang turjal 4x10 Jalapress trenazööril 2x10 , 1x8 - viimasel korral raskus suureneb Jala sirutus ette trenazööril 3x10 - viimasel korral raskus suureneb Pöiasirutus trenazööril istudes 1x12, 1x10, 1x8 - raskused suurenevad Pöiasirutus jalapressil 1x12, 1x10, 1x8 - raskused suurenevad Jalgade kokkupressimine trenazööril 2x10, 1x8 - viimasel korral raskus suureneb Erinevad harjutused kõhule Pühapäev - Kardio Vist peaks olema kõik. Mis te nüüd arvate? Kas siis tõesti ainult baasharjutuse põhjal tehtud kava on parem, kui selline kõik üksipulgi läbi võetud kava lihastele?
  6. Mõned küsimused?

    Ma küll kasutasin otsingut, aga täpseid vastuseid ei leidnud. Esimene küsimus oleks, et mis oleks see viimane kellaaeg, millal võiks veel midagi hamba alla lükata? See peale kella 6 on nagu vähekene kahtlane minu jaoks. Lugesin siit samast artiklist enne ja peale trenni toitumine, et enne aeroobset mitte toituda, aga ei leidnud kui kaua? Samuti kui hommikul joosta, kas siis minna tühja kõhuga või parem ikka midagi süüa ennem jooksu? Kui mu trennipäeval on kuus toidukorda ja trenn on kell 5(praegust enamjaolt ainult aeroobne), magama lähen kell 22.00-23.00 ja esimene toidukord on kell 7, siis kas ma peaksin ühtlaselt kindlate ajavahemikkudega toidukorrad ära jaotama või ebakorrapäraselt? Samuti kui ma tahaks enda massi kasvatada ja mu BAV on 1600kcal, siis kas 2000kcal oleks piisav- kaalun 58kg ja 170cm pikk?
  7. Mõned küsimused?

    Toores muna ei täida kõhta ja hea peale trenni kohe külmkapist võtta, aga teades nüüd, et nii palju rasvu sees on ei joo enam. Aitäh
  8. Mõned küsimused?

    Selline küsimus toore muna kohta, et kui palju on seal valke, rasve, süsikaid ja kcal? Ja mida teie arvate nende toorelt joomisest peale trenni?
  9. Mõned küsimused?

    Suur aitäh kiirete vastuste eest;)
×