Jump to content

MonicaS

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik MonicaS postitused

  1. Tihti on nii, et kõht on täis, aga siiski lähen teen endale midagi uut maitsvat ja siis pärast mõtlen, et kas mulle ikka oli seda vaja. Kuidas ma saaksin seda vältida ? Olen teinekord söömise asemel mingi muu tegevuse ette võtnud, ntks sporti teinud vms, aga iga kord see ei aita, sest tihti ma ei saa ntks sporti teha ja siis läheb mõte ikka toidule ja tulemuseks on see, et haaran jälle kapist mõne pala.
  2. Imelik harjumus

    Mul on üks väga imelik harjumus, nimelt ma söön tooreid makarone. Päevas võin kohe terve paki ära süüa ja niimoodi alustasin juba päris noorelt. Ma ei tea mis mind nende juures tõmbab, need on lihtsalt nii head kuidagi Äkki oskab keegi öelda, et millest selline asi tulla võiks, et võib-olla mingi aine puudus vms ? Ja kas need annavad väga palju kaloreid, kui neid sellisel kujul süüa, lisaks olen kuskilt kuulnud, et maol on neid raske seedida vms ? Äkki oskab keegi neile küsimustele vastata Oleksin väga tänulik
  3. Kuidas vältida ülesöömist ?

    Ma söön tegelikult mõlemaid, aga ma lihtsalt arvasin, et parem oleks kui pärast trenni ei sööks seda keskmist osa, et kaloririkkam vms. Ja valeosa on parem ka, kollane on kuivem kuidagi..
  4. Kuidas vältida ülesöömist ?

    keedetud munavalge
  5. Kuidas vältida ülesöömist ?

    Loen selle informatsiooni kindlasti läbi, mille lingi andsid. Jah, täpselt, kõht on täis, aga kui midagi silma jääb, siis pistaks ikka suhu nüüd üks küsimus, peale trenni sobib söömiseks munavalge ?
  6. Kuidas vältida ülesöömist ?

    Ma söön korralikumalt kui varem. Harva söön rämpstoitu ja liigutan ka ennast päris tihti, vähemalt nii tihti kui võimalik. Aga tavaliselt kui midagi teha ei ole, siis tuleb see söögiisu.
  7. 9 nädalaga peenemaks ?

    On võimalik 9 nädalaga silmnähtavalt peenemaks saada, kui teha aktiivselt trenni ja toitumist ka korrastada ? Eks neid üritamisi on varem ka olnud, aga no olen niiöelda murdunud ja alla andud. Seekord sooviks lõpuni korralikult välja minna ja ka soovitud tulemisi näha
  8. 9 nädalaga peenemaks ?

    Suvi algab jaa aga jah, ma sooviksin edasipidiselt ka sellist eluviisi jätkata, sest muidu pole tõesti sellel 9 nädalal mõtet. Kuulsin kuskilt, et ntks banaani ei tohi õhtuti süüa, et mingid suhkrud ladestuvad kehasse, aga oskab keegi veel öelda, et mida võib ja mida mitte ?
  9. 9 nädalaga peenemaks ?

    Toitumise koha pealt, et üldiselt mis võib olla ja mis mitte ? Võileivad, hommikuhelbed, pudrud võivad olla vms ? Mida üldse süüa ntks hommikuks või lõunaks ? Magusad asjad jäävad nagu nii ära, aga need ülejäänud asjad, mis on kasulikud ja mis pole.
  10. 9 nädalaga peenemaks ?

    Väga hea
  11. 9 nädalaga peenemaks ?

    Sellest ma sain aru ja, et kui ma trenni teen ja siis toitumist parandan, lähevad rasvad ära, nagu keha seest, aga mõtlesin, et kas selle käigus lähevad need rasvad ka ära, mis nagu välispidiselt näha on, nagu ntks mingi kõhuke ja kintsudel rasv
  12. 9 nädalaga peenemaks ?

    Super ! Ma loodan, et ma nüüd korralikult ka lõpuni vastu pean Aitäh nõuannete eest
  13. 9 nädalaga peenemaks ?

    Ja mul just oligi see suur kahetsus pärast patupäeva, tundsin ennast vähemalt pool päeva halvasti, kuna olin eelmisel päeval midagi niiöelda ebasobilikku söönud. Aga kui ütlete, et patupäevad võivad olla, siis ma neid ei kahetse, sest muidu jah võtab stress võimust. Aga üks küsimus veel, et kas korraliku toitumisega saab ka rasvast lahti + trenn loomulikult ?
  14. 9 nädalaga peenemaks ?

    Kõik on muidugi võimalik, kui ma vaid piisavalt püüaks, aga justnimelt seda tahtejõudu jääb puudu. Esimene nädal suudan täiesti edukalt nii teha, aga siis see teine nädal, esimesel või teisel päeval ma murdun ja siis pärast seda jälle kahetsen, mul on vaja leida kuskilt jõud, et see esimene haripunkt ületada.
  15. 9 nädalaga peenemaks ?

    Krõpsudest, mis olid kunagi ikka igapäevased lemmikud, olen suutnud loobuda. Ma olen päris rahul, sest varem sõin ma neid ikka väga palju. Nüüd on aga jäänud igasugune šokolaad ja kommid jms. Põhiline piirkond, mida ma sooviksin peenemaks vormida, oleks jalad. Ja ma sooviksin ise peenemaks saada, eelistaksin apteegi ja sellised tabletitaolised asjad kõrvale jätta
  16. 9 nädalaga peenemaks ?

    Täiesti vastavalt isule, võin vähe, samas ka palju süüa. Isu on taltsutamatu.
  17. 9 nädalaga peenemaks ?

    Jah, hetkel tegelengi aeroobika ja zumbaga, vahepeal käin jooksmas samuti, aga probleemiks on see, et ma ei saa oma magusaisust lahti. Esimesed viis päeva suudan ilma magusata olla, aga siis edasi läheb raskeks.. :S
×